זהו לא תראו אותי יותר במגרשים

זהו לא תראו אותי יותר במגרשים

עד שהקבוצה המגעילה הזאות תתן תנשמה על המגרש....!!! גועל נפש בזיין 1300 איש נוסעים כל הדרך מב"ש לת"א בתקווה שננצח עזבו לנצח לראות משחק כלום אפסים אחד אחד.....!! גועל נפששששששששששש בזייןןןןןןןןןןן

RED OR DEAD BS

New member
ביאסו לי ת'תחת, למשחק חוץ אני לא

אסע עוד הרבה זמן, איפה לחימה? איפה הקרבה? אין נחישות אין כלום זה נראה כאילו הם רוצים לרדת, נמאס לי מהקבוצה.

zuli4

New member
זה היה נראה שהם מתאמנים על המגרש

במקום לשחק.. ב-ז-י-ו-ן-!

מוצארט

New member
זה רק אני?

אני באמת לא יודע על מה כולכם צועקים - ביזיון. ביזיון בטח שלא היה שם. עוז, אלין, סתיו, מאור, דדי (גם עם השטויות שלו) סאריץ', כל אלה נלחמו. מה שהיה חסר זה חלוצים ושיטת משחק ברורה בחלק הקידמי. הפועל ת"א לא יותר טובה מב"ש.

מוצארט

New member
רשמתי שהוא עשה שטויות

אבל הוא היה אחד מהלוחמים. אמנם עורף, אבל עדיין תומך...

אני מסכים עם מוצארט אבל..

בהחלט לא עם האימרה שדדי נלחם. פאקינג אלוהים,הבנאדם מוסר כדור,ומעיף את השיער הארוך שלו אחורה,כאילו הוא דוגמן. במקום להחזיר ליפרח (ואת זה ראיתי מחצית שלמה),הוא העדיף להחזיר כל פעם לאלבז. במקום לפתח התקפה קדימה (איזה מגן אתה,ידדי שלומיאלי),הוא מעיף כדורים קדימה. אני כבר מזמן אומר: להעיף את דדי בן דיין.כפ"ס רוצים אותו,שיקחו אותו גם בחינם.

אני לא מסכים עם מוצארט..

שום לחימהההההה כולם כולם כולם חוץ מאלימלך אף אחד...! דדי עלגההההההה גועל נפש של שחקן.......! ואני רושם לך הפועל ת"א כןיותר טוב מהפועל ב"ש ראית באיזה נחישות היא שיחקה איזה יופי... איזה מצבים... !! ב"ש עגלות ועם הם ישמיכו ככה שלום לך הפועל ..!!!!

RED OR DEAD BS

New member
הם ממש לא נלחמו מוצארט

חוץ מסתיו ועוז שהראה ניצנים של לחימה כל השחקנים היו אדישים ואפטיים, ובכללם דדי, שמהיציע זה נראה שהוא לא רוצה לרוץ, ובדקות הסיום, איזה שטויות.

למעלה