זהו מכתב פרידה שלעולם לא ראית

זהו מכתב פרידה שלעולם לא ראית../images/Emo182.gif

ואולי לעולם לא תוכלי לראות..(תמיד אמרת לי שאני טיפוס לא קל טוב נו.. בית פולני). בצחוק. תמיד אמרת לי שקשה או בלתי אפשרי לי לעצמי להשלים אם דברים בתוכי... כל חברותייך הדס שלי,עזבו ורק אני נישראתי אם אימך את רואה זאת בכלל??? היא מתה ביום שהיתאבדת.. היא רצתה ולפעמים עדיין רוצה למות יחד איתך להיות איתך ... רק לראותך רק לשמוע את קולך.... הדס שלי אהבתי אותך והית יקרה לי מעולם.. תמיד הית חשובה בליבי...(היתאבת בי הדס שלי ואיך אני טיפשה שלא ראיתי זאת איך.......???? אל זה לא סלחתי לך לעולם ובעיקר לא לעצמי... כל יום הולדת שלך שלי... שנים אני לא יוצאת לסיבסטר בלעדייך שנים...(4) שנים עברו מאז הדס.. ותמיד אהבתי... תאמת את קולך לא זוכרת טוב... לפעמים לא ישקר יודעת שלא תחזרי. אין אלוהים לא חשבתי שאף פעם היה. שראיתי את סבתאה ארנה שלי בוכה אל אחיה ואחותה ואימה שלא ברחו....והיא היצלחה.. לא סלחה לעצה לעולם על זאת,ותמיד ראיתי זאת בעיניה החכחולות... הית אישה יפה ונישארת כזאת בלב שלי לתמיד סבתאה ארנה.. (עברו שנתיים מאז שהלכת ממני כגם). ונכזור אלייך הדס... הדס אימך שאלה אותי פעם (אני בקשר איתה טולפני והיא אוהבת אותי בכל ליבה ). אני יודעת ומרגישה זאת ... אימך שאה אותי קשה לי לכתוב זאת תביני אותי. היא שאלה מה היא חשבה שהיא תקבל פרס נוחמים??? ולא היה לי מה לענות ועד היום שחושבת על אין לי. לא נהרגת פפיגוע,לא ניפצת .. אימך רצתה לקבל אותך כמו שאת.. ואני היתי רק בדעה היא לא רצתה לחיות יותר נמאס לה נמאס.. ובזה אני מבינה אותך הדס אם כול הקושי הרב... הדס לא אשקר או ייפה את הדברים כמו שעושים אחרי שבן אדם בת. היא את מוצלחת לפעמים יותר ממני כגם אני מודה פנייך היום רק היום... היתי ואהבתי והיתאבתי וכגם בי בנשים אחרות וכגם גברים...(לנושא של היתאבתי היתה לי חברה מלפני שנה רק היא). אשר היו מאוד ... היתה אחת חשובה לי מאוד אחת... ואחת שהיתאהבתי וכגם לא לא סיפרתי אני טיפשה...קשה אם עצמי עדיין.. לא יוכלה לשחרר את ליבי ואת המחשבות הרעות שלי.. באותו לילה אורור,לעולם לא אשכח את השיחה שאמרו לי שהודיעו לי אלייך הדס אלייך. רציתי למות פשוט רק למות בקשתי. וכתבתי רק היום לכם. שאם היה פעם על המצבה שלי יהיה כתוב מתגעגת רק תידעו שאת אני שיר מיכל... זהו שמי (לפחות בדרכון). הדס אני יודעת למרות שאימך לא אמרה לא רצתה לא יכלה לצער אותי עוד ועוד. יודעת ואת עצמה כמובן... קודם כול. אני יודעת שכול צילול בטלפון או בדלת מקפיץ אותה אני מרגישה אני יודעת.. בגלל זה שאני באה לבית שלכם לא לחדר שלך שעשו לך שם שיפוץ לא מיזמן. שאני באה כבר אז אני רק מקישה על הדלת בזהירות מרבית. או מיתקשרת לפני שאני למעטה ... ואימך שכל כל דומה לך עד כאב אומרת לי שירי (רק לה אני מרשה לקרוא לי כך). לא אוהבת שירי. אומרת לי שירי למה את מיתקשרת בואי. ויום אחד רק איחך היה בבית ולא אימך ולא היה לי נעים לעלות אז חכיתי לאימך למעטה .. לא היתי מוסגלת..הדס שלי את רואה אותי? אני שואלחת את עצמי. ושום מקום זה באה זה מגיע בלי הכנה מראש מה פתאום למה זה יכין אותי מראש בכלל..(אני צינית כן). אני יושבת פאב וניזכרת פוחדת לדעת איך עשית מה עשית אל מה חשבת מרגעים אחרנים. יודעת שאת העגיל בפטמה לא הצליחו להוריד לך... הית ייפייה.. הית את ושלי ואני שלך.. לעולם שהיתי איתך לא חשבתי לא רציתי אישה אחרת.. רק אותך ואת זה את ידעת ואמנת לי והית בטוחה בי.. ולא תפםת אותי כברור מאליו כמו שאחרים עשו לי... ומה אני מצפה?! אני אשמה איך לא אני כמו כלב שמה שלא עושים לא נישאר. אבל יודעת כבר היום מאיפה זה באה לי בעקבות הטיפול והשיחות.שאני עוברת. ועדין זה ביידים שלי טוב לא תמיד אבל זה רק קלים שאתה צריך לפתור אם עצמך איתי אני אני אני....הדס שלי שכבר מזיזמן הלכת ולא חזרת אף פעם לא תחזרי הדסי.אף פעם לא אוכל להגיד לך עד כמה אהבתי . וכמו שאביב גפן שר לא הספקתי לומר לך שלום ותודה שנתת לי להיות מי שבא לי וקיבלת אותי כמעט כמו שאני ... לפחות הישדלת ולא עזבת כגם לא בימים קשים ביותר של זעם ודמעות. לעולם לא בגדתי בך או פגעתי בך בכוונה.. לא בגדתי כגם לא נפשי .. לא רציתי לא יוכלתי ושוב לא רציתי. חשוב לי לכתוב זאת.. את היחידה שאמרה שאני מיוחדת ושונה בגישה בחישבה ברגישות ולא מנתחת דברים.. ואני כן ...מנתחת דברים שכגם לא חושבים לי אישית. את יוכלה לראות? לימים אני חושבת שאת רואה ושומעת והית רוצה שיהיה לי רק טוב. את השיר של אביב גפן לבכות לך ואת עופרה חזה את השיר יש איזה שיר שכל פעם שזה היה בקריוקי היתי כמה ויצאת עד היום. לא היתי מוסגלת במיוחד את השיר של אייל גולן את הקבר משהו.. לא יוכלה לכתוב את הסוף אפילו. אמרת שהגשם יפסיק והדמעות ממשיכות משהוכזה.. הינו שנות לא יגיד שלא את בת מבית מזרחי ואני פולני אולי נוקשה מקצת. חינוך אחר.. אבל בכל זאת הקשר עבד כי למה לא בעצם??! את תחת אדמה הקר הזאת עכשיו... יהיה המשך מקווה שתרצו כגם אם זה ארוך ומצטערת מאוד שאולי יהיה קצת שגעיות וקצת כמה נושאים על מוות... תקראו זאת עד הסוף זאת בקשתי היחידה ... תודה על ההקשבה מראש..

המשך לב שבור ../images/Emo182.gif דמעות ולא של גש

ולא של גשם שלי שלי..
(דמעות ולא של גשם שעכשיו יש בחוץ וקר לי וצריכה לישון כבר ופשוט לא יוכלה אפילו לנוח). לא רגועה נפשית.. יש אזכרה הדס לך ... בשבילך אולי בשביל כול אנשים שלאט לאט כבר לא באים לא מתקשרים.לא יגיד שלא איכפת אנשים ממשיכים אלה.. למה אני לא יוכלה? למה אני חייבת להישאר מרגישה מחייבת לאימך ולך...לא יוכלה לעזוב ולהישאר אותה לבד לבד... יש לי מושג ואני לא יעשה זאת בחיים. לפחות לא לה..אני טעיתי בדרכי המון פעמים. אבל לא זכור לי מקרה שפגעתי או רציתי לפגוע במישהי בכוונה. אני לא לסבית או דו מינית או סטרתיית. אני שיר ואיפה שטוב לי אני נימצאת טוב נו.. נימשכת יותר לנשים אין ספק בכלל מגיל 17 וחצי. ופברואר יהה 26 כבר. יש אזכרה לך ב28 לחודש. הזה כאילו רק עבר אתמול הדסי רק אתמול הית לידי התנשקו שכבנו כמו שרק אנחנו ידענו... איפה התשוקה. מאז הלכת הדס לא נהיה הכול שחור זה נהיה רק השנה הזאת. אבל כל משפט שלי כאן לא יהיה מסוגלת לצרוח לא יאמיני לי עד כמה בכיתי לקחתי כדורים הרגעה. לא יוכלתי הדס גרמת את אימך ואותי. למה עשית זאת אין תשובה לא מדברים על זה לא בבית ולא אני. אני לא מדברת על זה עם אף אחת. היום חברה טובה שלי ארגמן נפש אמרה לי שיר תספרי תגידי מה באמת כואב לך.עניתי לה אני לא יוכלה לא מסוגלת יש לך מספיק צרות כגם בלעדיי. ואיך אני יוכלה לפיל עליה את הצרות שלי ולא רק זאת? איך אני מוסגלת זאת בחורה בגילי בזגיות. היא אפילו אמרה הלוואי ויוכלתי להיות כאן איתך יותר בשבילך. כל כך התרגשתי לשמוע זאת היא בעצם כתבת זאת .. לא משנה. הדס משהו בשבילך הכול בשבילך. כמו השיר על תהיה כל כך תמים בעולם ילד אין מקון לסתם חולמים תיתעורר למעני כך או כך תישארי אבירה שלי... אני לא יוכלה לשלוח את המכתב הזה לאימך או לאיחך או אפילו בדואר רשום.כי יש לך אותה כי אין כגם דוורים שיודעים את הדרך אלייך אליי אליה . שיודעים לצלול אליך לאדמה החמה הקרה הזאת את טוקה שם בלי יכלת לצאת . הית כמוני אילבספית . אבל אני צועקת אותו כדי שהים שהשמיים שאני מיסתכלת עליהם הרבה בפעמים ביום ובעיקר בלילה. ישמע ואת יודעת את זה. ידעת לפחות . אני מקווה ואולי אני בכלל טועה. הרי תמיד אמרת לי שיר את לא אומרת לי שאת אוהבת אבל את יודעת עניתי את רואה את מרגישה לא?! וענית צריך כגם לשמוע זה לא מםפיק וצדקת כל כך צדקת. אני מצטערת הדס שאולי סבלת איתי והיה לך לא קל לפעמים אבל נורא אהבת .. וכגם אני. אני מצטערת הדס . לא על זה שהיתי איתך או הכרתי אותך על זה לעולם לא הצטערתי ... כגם לא בכעס. ניראה לי לפחות. הרי את לא יוכלה להישכח תמיד אמרת כגם את זה לי.. שאני לא יוכלה להישכח. אז הדס היתאהבתי במישהי שלא מדברת איתי ושלא איכפת לה ממני אולי רק נימשכת לגופי ולא לנשמתי שיותר חשובה לי... היתי לה רק ואפילו לא יולכה ךהגיד כי אני לא יודעת מה איתי בישבילה.אבל מה אני בשביל עצמי זאת השאלה???!! שאין לה תשובה ..אני אמרה לי חברה לא מעריכה את עצמי חושבת ובוטחה שאני לא שווה.... ולא רגשי ניחותות...הדס את לא יוכלה להישכח ואולי כגם אני אבל אני לא משנה עכשיו אלא את ..אולי רק כדאי לפעמים ולא רק להכיר בעובדות,אפילו אם ים בעיות דרכון כמו שלי. והרי הקטע העצוב הוא שלנו לא היה הרבה זמן לחיות או להיות תמיד יחד כמו שרציתי. והתלות שלי באנשים והלחץ שלי הרי מרחיק היום את כולן את רובם הגדול. כגם מי שבאמת אהבה אותי והיו כמה כאלה. תמיד חשבתי אם המות דבר ראשון יראה יבקש לראות אותך . דבר שני אולי יראה אז באמת כמה אנשים אהבו אותי ולא ידעתי עד כמה אולי כגם אני הרחקתי אותם כי פחדתי מטוב מהטוב הזה שלי.. הרבה אוליים יש לי...לגבי עצמי.והרי הקטע העצוב ההוא שלנו מהווה משימה להישאר בחיים אחרייך נכון? יופי לך . זה מה שרצית נכון. גמרת לנו לסבול עכשיו את מרוצה אני בכעס פנימי. עכשיו.להישאר בחיים ולהכיר באינותך. בתאריף כלשהו ואת זה אני יוכלה לשכוח ואת זה אני לא יוכלה אני אפילו אם הזכרון שלי הגרוע כי הרי מה לא גרוע אצלי?! אני אפילו לא יוכלה להגיד לכתוב לשתף לצרוח מכל כולי כבר. אני אפילו לא יוכלה לא מסוגלת לא לא לא רוצה. להגיד מה אני לא יוכלה או רוצה איפה הרצנונת שלי איפה? אף אחת לא שאלה כי שיר לא מעניית בכלל. אני אפילו לא יוכלה ואני כל כך רוצה רק להגיד בלי להנצל להגיד לך שאני אוהבת אותך ותמיד יאהב... ולא הםפקתי לומר לך שלום ותודה שנתת לי להיות מה שבא לי.. רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי שירי לי שיר עצוב. אביב גפן( מוכשר). בתירוף לפי דעתי כגם למי שלא אוהבת אותו הוא ואבא שלא. רואים את אבאב מבינים איך הילד יצא מוכשר חכם רגיש. רק שהוא מאיים על אנשים בשוני ובזה שהוא לא היה בצבא ובכיתבה אה לא חכמה כמו שמעתי פעם. אז הוא כן חכם. ומאוד ריגש אבל זאת דעתי. ויש אנשים שלא יוכלים להיות במסגרת כמו צבא. לא יוכלים ויש לא יוכלה ולא רק לא נימשכת.
לקחת לי את הלב. חבל שאני לא איתך שם למעלה היה לי לפחות שקט נפשי היה לי קל לא לראות את אקסית או חברה ... היה לי והיה לי כי לא טוב לי כאן מבינות לא טוב לי...
ממני..
............. יום טוב שלכם שיר... יודעת שזה יהיה קשה לקריאה מקקוה שרק תביני ותסלחו לי לא באתי לפגוע באף אחת מעדיפה שלי יכאב..............
שלום שלום וחן חן אני סתם עוד אחת שכותבת.. אני לא משהו מיוחד בכלל.

בוקר טוב../images/Emo22.gif../images/Emo11.gif

אחרי שתקראו לתת זאת לאימה או שלא כדי??? זאת השאלה שלי עכשיו... המלצה לקרוא שוב ... ניראה לי... אפשר ורצוי לשלוח הודעה תגובות לא טובות או יותר טובות אני מקווה .. אולי יש פטנצייל בכל זאת... אתם יודעות אולי יש?? ומצטערת על השגעיות.. צריך לחבר את המשפט . אז בבקשה קצת להיטמסס למי שרוצה כמובן. זה הכי כנה שאני יוכלה לכתוב.. כגם אם יש כמה וכמה נושאים כמו הסבתאה שהם ביחד אבל לפי דעתי זה מטעים. זה היה צריך להיות שם. ואני מאמינה שדברים לא קורים סתם למרות שיש דברים שכן וזה הדברים הרעים ולא צדוקים.. אני מאמינה בגורל....יום אחד הלכתי ברחוב וראיתי את אקסית 3 פעמים. יום ב ג ד... לא רצוף יום אחר יום..והיא לא דיברה איתי . אז אנשים אמרו לי היא לא בוגרת. אני עיניתי הרבה אנשים שנפרדים או מתגרשים או מתים לא מדברים אחת אם השני זה לא קשור לבגרות אבל זה נאמר בימים שיש לי ריגשות להבין את הצד השני ולא בכעס עצור... אני טיפום סגור בסדר בסדר... ופנים אני מתפצתת.... בוקר טוב ויום טוב.. מקווה שרק תביני.. אפשר לשלוח לי במסר אישי. תודה על ההקשבה וסליחה........... אני..ממני.

מורן א

New member
שיר

בוקר טוב. הדברים שאת כותבת, משדרים המון כאב, מעט בלבול, הרבה אהבה ועוצמות חזקות. מודה, קשה להתחבר בגלל שגיאות הכתיב שמקשות מאוד על הבנת הטקסט. הצעה, אולי תני זאת למישהי/ו לקריאה נוספת לפני פירסום וכך יקל עלינו להבין. ברור שאינך מתכוונת לפגוע, לא חושבת שיש אדם שבאמת מתכוון. אם את רוצה לתת זאת לאמה, אז צריך לעבד זאת, בכדי שתוכל להבין. משום שכרגע נראה מבולבל, אולי כמו סערת הרגשות שבתוכך? ואפשר להבין את אותה סערת רגשות, אך פחות את הטקסט הכתוב. מורן

JUST AGIRL17

New member
שיר!!!

אני כבר התרגלתי לקרוא אותך.... ועכשיו אני ראסמי עם דמעות בעניים...אם מישהו יכנס לחדר אז יהיה ממש פאדיחות... מה שאת כותבת כלכך עמוק וכואב ואוהב ו...ו...אין מילים לתאר... אני גם דיסלקטית קצת וקשה לי לבטא את עצמי ממש בכתב... זה כ"כ יפה ועצוב גם יחד מה שכתבת... את בנאדם מדהים, עברת המון בחיים שלך, תפסיקי להוריד מערכך ככה! את שווה המון!!!!!! מקווה שיהיה לך יותר טוב בעתיד.... יום טוב לך, קרין

למעלה