זהו מקרה חירום!

tea spoon

New member
זהו מקרה חירום!

אני כל כך נסערת שאפילו לא חיפשתי בהסטוריית הפורום תשובה לפני שהעלתי הודעה ראשית. sorry about that. מה אפשר לעשות עם חולצות שהתכווצו? זה בטח קרה לכולם. לא שמים לב לתווית שאומרת hand wash, תוקעים במכונת כביסה, ופתאום החולצה האלגנטית הפכה לחולצת בטן צמודה. arrrrrrrrrrgggg אפילו לא מתקרב ללתאר את ההרגשה. זה בלתי נסבל ומתסכל זה מה שזה. זה נשמע לי כמו מקום נהדר לחפש בו תשובות, ואין לכם מושג כמה זה יעזור ויועיל ויקל. לחוצה והולכת למדוד את החולצה עוד פעם אחת (אולי סתם דמיינתי בכל זאת..), כפית, ששמה לב לתבניתיות בכיווץ חולצות.

psa

New member
יש לי חברות האומרות שמכניסות הכל

לכביסה. בגד "מיוחד" בשבילי ,אני תמיד קוראת את התווית טרם כביסה... כפית ,האם הכנסת את החולצה למייבש? לא מנחם,אך פעם הכנסתי למייבש בטעות סוודר מצמר אמיתי-הבובות מאוד שמחו... מרתיח ,אך קורה לכולנו ורק נותר ללמוד להבא... שאלה תהיינה הצרות שלנו.

tea spoon

New member
no, no dryer

בשום פנים ואופן לא. זה באמת לא מנחם, אבל ההשלמה אם זה עוזרת לי לשאת את עיניי קדימה, ולראות ימים שמחים יותר. ללמוד להבא... הבעיה היא שזאת לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה. פעם שניה לפחות, עם חולצה זהה בטקסטורה. אז זה אפילו יותר מתסכל. אם מכבסים ביד עכשיו? מים קרים יעזרו? אולי גיהוץ? אולי מתיחות חוזרות ונשנות של הבגד? חייב להיות פיתרון. פשוט חייב להיות.

psa

New member
מדדת את הבגד?

אולי זה נראה לך למראית עין? אם כי קרוב לוודאי כתבת את זה לאחר שמדדת. לא מומחית לאריגים,אך לא נראה לי שזה מצב הפיך... אם כן ,אשמח לקרוא איך הצלחת...

למעלה