זהו....מריחה כבר את סופהשבוע

זהו....מריחה כבר את סופהשבוע../images/Emo212.gif

עושה סריקה מהירה על השבוע שחלף.... היה מעייף!!! היה לי עמוס בעבודה גם ריגשית וגם פיזית אחר הצהריים היו עמוסים ולא נחתי לרגע הלילות גם קשים כי
פיצפיץ כנראה מצמיחה שיניים... בפינ'לה היום היא הקיאה 4 פעמים גם באוטו...יאכס... אין לי כוח כבר חודשיים אנחנו עוברים ממחלה למחלה.... אבל בטח היו גם דברים טובים (מישהו מציק לי באוזן....) אז היו בטח!!!
עם כל הקושי,היה גם סיפוק עבודה והיתה אסיפת הורים וסיפרו לי על ההשגים הטובים של בתי
והצלחתי לרדת השבוע כמעט קילו....אני מנסה קצת לרדת במשקל כי עוד מעט יש ארוע
והיתה שמש
ורוח קרה
ומילה טובה של אחותי המקסימה
ואם כזו ספירת מלאי ועם טעם טוב של חוויות נעימות
אני אלך לישון.....כי כמעט לא ישנתי הלילה...
לילה טוב טליה

nataly36

New member
שבוע טוב מסתיים ועוד יותר טוב יתחיל!

השבוע היה גם לי מאד עמוס.... וגם הנסיכה שלי מצמיחה שיניים! ניבית ליתר דיוק! נראה שסוף סוף הן יצאו (שתיים למעלה) הבת הגדולה שלי חגגה יום הולדת, זה היה ארוע משמח במיוחד. מה שנוגע אליה תמיד מרגש אותי מאד. גם יצאתי איתה לכתוב יום ההולדת, היה כיף ונעים. אתמול אחרי המוווווווווון זמן יצאתי עם בעלי, ערב מטעם העבודה - אבל ערב בהחלט איכותי וכייפי. הופעה של מאיר בנאי וגם של ישראל קטורזה, היה יפה ומצחיק. בין לבין צחוקים וארוחה טובה - כך שבאמת היה נחמד. בין לבין אני (די כרגיל) חולה, אבל אופטימית! או בוחרת להיות אופטימית ! מאמינה ששבוע נהדר בפתח! בריאות ושמחה לכולם! שבת שלום!

Fairy24

New member
סוף שבוע נעים (אז מה אם קצת מאחרת..)

אצלי היה קצת קשה... יש את יום רביעי שבסופו אני תמיד קצת קורסת.. עד עכשיו כואבות לי הרגליים מרוב ריצות, בעיטות (יש לי אימון בקרב מגן) והתרוצצות ממקום למקום. חוץ מזה היה נחמד עם היצירתיות שלי, אני הולכת ונהיית יותר ויותר מכורה לתכשיטנות וחריזה... ואני כל כך אוהבת מישהו ומתגעגעת אליו, עוד רגע אני מתפוצצת ויעופו לכל עבר חתיכות טל. שבוע רגשני במיוחד...

למעלה