זהו.. מרץ הגיע.... מחר אנחנו יוצאים לטיול משפחתי ואחריו נתחיל לספור אחורה בימים.
מ מירי, New member 2/3/16 #1 זהו.. מרץ הגיע.... מחר אנחנו יוצאים לטיול משפחתי ואחריו נתחיל לספור אחורה בימים.
R r i n i New member 2/3/16 #2 איזה יופי! יוצאים לטיול משפחתי בהרכב מלא? לאן? כמה זמן? איזה יופי של גיבוש משפחתי. שיהיה בכיף
מ מירי, New member 3/3/16 #3 ים המלח-אילת 4 ימים. המתגייס ויתר על טיול עם אבא שלו בחו"ל לטובת טיול משפחתי (בהרכב מלא) בארץ . אני כבר רואה איך זה יהיה קשה יותר ויותר להיות בהרכב הזה, הצעיר עוזב אותנו בבוקר היום האחרון  
ים המלח-אילת 4 ימים. המתגייס ויתר על טיול עם אבא שלו בחו"ל לטובת טיול משפחתי (בהרכב מלא) בארץ . אני כבר רואה איך זה יהיה קשה יותר ויותר להיות בהרכב הזה, הצעיר עוזב אותנו בבוקר היום האחרון  
A adif11 New member 12/3/16 #4 גם אצלנו הספירה לאחור בעיצומה אבל לכוון ההפוך. עוד 18 יום לגיוס. אני כבר לחוצה ונרגשת. הנער עוד לא. מחפשת רשימת "מה להכין לטירונות" באינטרנט. שתהיה שבת נעימה לכולנו
גם אצלנו הספירה לאחור בעיצומה אבל לכוון ההפוך. עוד 18 יום לגיוס. אני כבר לחוצה ונרגשת. הנער עוד לא. מחפשת רשימת "מה להכין לטירונות" באינטרנט. שתהיה שבת נעימה לכולנו
מ מירי, New member 12/3/16 #5 למה הפוך? גם אנחנו סופרים לגיוס. את רוב הרשימה כבר קנינו באילת. הבכור שלי מתרגש, הוא כבר בן 19, חלק מהבנות בשיכבה ישתחררו בקרוב וגם רוב הבנים כבר כמעט בחצי הדרך....      
למה הפוך? גם אנחנו סופרים לגיוס. את רוב הרשימה כבר קנינו באילת. הבכור שלי מתרגש, הוא כבר בן 19, חלק מהבנות בשיכבה ישתחררו בקרוב וגם רוב הבנים כבר כמעט בחצי הדרך....      
A adif11 New member 12/3/16 #6 טעות בהבנת הנקרא חשבתי שאתם סופרים לשחרור של האדון הבכיר יותר. רק אח"כ ראיתי בהמשך השרשורים שהוא כבר השתחרר.
טעות בהבנת הנקרא חשבתי שאתם סופרים לשחרור של האדון הבכיר יותר. רק אח"כ ראיתי בהמשך השרשורים שהוא כבר השתחרר.
מ מירי, New member 13/3/16 #7 לא... את מתבלבלת זה הבכור שמתגייס הצעיר בדרך לצו ראשון שמתעכב (בגלל שעבר בתי ספר לאחרונה- סיפור מבולבל). שבת הבאה היא האחרונה שלאחריה יחזור עם מדים  
לא... את מתבלבלת זה הבכור שמתגייס הצעיר בדרך לצו ראשון שמתעכב (בגלל שעבר בתי ספר לאחרונה- סיפור מבולבל). שבת הבאה היא האחרונה שלאחריה יחזור עם מדים  
A adif11 New member 14/3/16 #8 מממ.....לא בטוח שהצלחתי לעקוב אבל שיהיה בהצלחה לכולם ! למתגייסים,למשתחררים ולמקבלי הצו הראשון