זהו, מתחילים להריח את הסוף...

זהו, מתחילים להריח את הסוף...

גמרתי עם עניין ההזמנות. אז כמו שאמרתי היו בעיות איתן, ולך אתי@ ששאלת מה היתה הבעיה, אז זה הסיפור: התכנון היה מן בריסטול קשיח בצבע כחול ועליו מודבק נייר פרגמנט שעליו הודפסה ההזמנה. פיתאום גילינו שהדבק שקיווינו שידביק לא מדביק, התחלנו בריצה אחרי מציאת דבק חלופי, מה לא ניסינו... רועי הלך לחנות גרפיקה וניסה את כל הדבקים שהיו, היו כאלה שלא הדביקו ואלה שהדביקו הדביקו ממש מכוער
. חבר שלנו זרק רעיון- פשוט לחתוך עם סכין חיתוך את הפינות של הבריסטול ולהכניס פנימה את ההזמנה. בהתחלה זה נראה בלתי אפשרי והרבה נסיונות נזרקו ל
אבל בסוף מצאתי את השיטה, נכון, זה לא נראה מקצועי... אבל זה בהחלט יפה. קיבלתי כבר חיזוקים מהמשפחה ונראה איך תהיינה תגובות החברים. אני מתכוננת כמובן לצרף סריקה של ההזמנה שתוכלו לראות גם, אבל זה ברגע שהסורק יתוקן. בכל מקרה לכל אחד שמתלבט אם לעשות הזמנות לבד... אני ממש בעד
למרות כל התסכולים
חוץ מזה היתה לנו פגישה עם הd.j, לסגור על שירים ומוסיקה בכלל. בנוסף לקחתי את התכשיטים שלי מהמעצבת... ויצא מקסים. זהו, אנחנו מתחילים לסגור קצוות וזה ממש מוצא חן בעיניי. עוד שבוע וחצי נוסעים לקפריסין להתחתן
שבת שלום לכולם

אתי@

New member
וואו ../images/Emo5.gif אם הייתי יודעת שזאת

הכונה שלכם, הייתי אומרת לכם שהנייר פרגמנט לא נדבק לבריסטול עם דבק סטיק. הוא נדבק, אבל ממש בקושי וממש לא יפה...
אני הדבקתי את הפרגמנט על נייר אורז (ורק באמצע) וזה נראה ממש יפה. בכל אופן, הרעיון של חבר שלכם מעולה
, אם כי נראה לי שמדובר בהמון עבודה . גם אני בעד לעשות את ההזמנות לב אם יש סבלנות - זה נורא כיף
ונורא זול. שבת שלום
אתי@

למעלה