זהו? מת הפורום?
;

גולי מ

New member
זהו? מת הפורום? ../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo10.gif;

גולי מ

New member
הי טל. הולכת לחטוב עצים ולשאוב מים

תמורת שכר מינימום.... אנסה לחשוב בינתיים על משהו...

TalHai

New member
איזה אדריכלות בדיוק

כבר כתבתי את דעתי על העם הסתום בתבל, חיים בבתים דו קומתיים צפופים בלי מרחק בין בית לבית במקום לבנות בניינים נוחים לטובת כולם...

חבל שפספסתי את הראשון...

מאוד אוהבת, מה שמכירה מארכיטקטורה היפנית, לפי פילוסופיה הזן-בודהיסטי...לפני עשרים ומשהו שנה הייה קישו קורוקווה בבודפשט, ועשיתי ראיון של ארבע שעות איתו... המארחים ההונגרים כמעט תלו אותי, שכל-כך הרבה זמן לקחתי ממנו, אבל הוא הייה מאוד נחמד, ולא רצה ללכת, עד שהיו לי שאילות...מפני שעבדתי אז ברדיו הונגרית, את כל הראיון הקלטתי, וסיום הראיון הייה כאשר לא נשארו קלטות ריקות... זאת היתה שיחה, ששינה את חיי בכמה וכמה דברים... ועיקר, שהתחלתי לקבל על עצמי, שהשוני לא בטוח שפגעם..

גולי מ

New member
יש עונש עבורך על הפקרת הפורום ../images/Emo8.gif

מה דעתך לתמלל את הראיון לעיברית (?!), והציבו כאן... כולל מסקנותייך???

TalHai

New member
קראתי

אותי אישית זה מאוד משמח, פחות זיהום אוויר פחות כבישים הרסניים.... רק רכבת

דרך אגב, ההונגרים נפלו על הראש...

בקשר לרכבות... הייה להם מערכת רכבות מצויינית (ב:44' הייה יותר מדי טוב), ועכשיו מזניכים, ובונים כבישים... כמובן, גם שם ישנם נובורישים רבים, שלא יכולים בלי המרצדס שלהם... הרכבת, לפי דעתי, לא רק תחבורה ציבורית טובה מאוד, אלא מאוד דמוקרטי, אפילו, שיש מחלקות שונות...

TalHai

New member
ומאוד פרקטי ואסטתי

בניגוד לגשרים ונחלפים בטוניים...

מרגישה אשם, אבל תסלחו לי..../images/Emo8.gif

עובדת די קשה בזמן אחרון...יש איזה תכנית ישנה מלפני שנה, ששיניתי "קצת", ועכשיו אוכלת את כל השינוי...........צריכה לסרטת מחדש את רוב התכניות...

למעלה