זהו! נגמרה שנת הלימודים.

זהו! נגמרה שנת הלימודים.

היום היה המבחן האחרון. ולא אכפת לי אם עברתי או לא, אני מדחיקה את מועדי ב', נ-ג-מ-ר!

Tristitia

New member
לא אמרת שאת מצטיינת ועם ציונים מעל 90 ?

אם לא חלמתי שאמרת וציינת את זה. אז אין לך שום סיבה בעולם לחשוב על מועד ב'

כבר לא

היה צירוף מקרים ומספרים שאפשר את זה, אבל כנראה שזה כבר לא יתאפשר. לא נורא, אני לא מחפשת להצטיין, רק מחפשת ציונים נורמליים
ובכל מקרה לא חושבת על מועדי ב', כי יותר כיף לשכוח מהם!

Limbonic Art

New member
דבר ראשון היא באה למפגש שלנו שבוע הבא../images/Emo123.gif

אח"כ אולי אגרור אותה לאיזה פסטיבל פריקים בגני תערוכה
אח"כ היא בטח כבר תתגעגע ללימודים ותבין שיש דברים יותר גרועים בעולם
הכל נכתב בהומור כן

ל נ ו ח

כשאני לא עובדת. נקווה שלא יהיה עמוס מדי בעבודה עכשיו שפתאום אפשר לעבוד יותר
ונקווה שהפריקים בפסטיבל לא יקריבו אותי לאיזה אל מומצא לפני שנת הלימודים. אחרת עוד יאלצו לתת לי תואר מצטיינת של כבוד רק כדי להיות נחמדים.

Tristitia

New member
לנוח זה טוב

ועצה קטנה אם את באמת רוצה לנוח אל תלכי לפסטיבל, כי תצטרכי אח"כ ללכת לרופא חרדה או משהו
אף אחד לא יקריב אותך- הקהל יחסית יהיה בגיל שלך (לפחות חצי ממנו) , אבל הרעש . הרעש!

korpiklaani

New member
הרעש..עושה כאב אוזניים ?

אני דווקא מאוד רוצה לבוא להקה בסדר גודל כמו ת'ריון זו הופעת חובה לאוהבי מוזיקת רוק באשר היא <היא בכלל לא רועשת גם ויותר נוגעת באומנות של מוזיקה, טוב לפחות בעבר שלהם> ומייהם ...נו לא כל יום בא לארץ משוגע כמו אטילה חחחחח
נותר לקוות שיהיה בכלל פסטיבל כזה ושהמכוערים בעבודה לא יצטרכו אותי בשישי דווקא ביום אחרי <בעיה קבועה> מקסימום אבוא עייף מת למחרת לעבוד . או אקח חופש של איזה חודש ואטוס לראות אותם בחו"ל . יותר שווה

Limbonic Art

New member
ממממ..

חבל על החפירה אילי לא מכירה אף אחת מהלהקות האלה.ומיכל מכירה רק את ת'ריון וטיפה את מייהם
מי שיבוא . כן יהיה בטח חם בטירוף. יבואו הרבה גם ילדודס פריקים וגם מבוגרים אפילו יותר מגיל 30 . אם יצא לפועל צפויים להגיע לא יותר מסביבות 2000 איש . וזו חוויה לכל דבר , אולי בחלקה שוחטת אוזניים , אבל בחלק השני בהחלט נעים ומעניין.

Tristitia

New member
214 זה עולה

הדרן חוץ מעמלה, לוקחים גם דמי טיפול.... בכל מקרה , הזמרת גרועה . אפשר בהחלט לוותר וגם ככה יהיו שם רק ילדים בטח
למה הם לא לקחו במקום את הסתומה משוודיה את זאת שהייתה באירוויזיון מסלובניה
http://www.youtube.com/watch?v=BUR2XtuO0qQ

Limbonic Art

New member
199 ש"ח- במזומן במטאל שופ../images/Emo3.gif

או 205 באשראי במטאל שופ- נו אז למה לקנות בהדרן?
ואכן הזמרת הזו מסלובניה הקול שלה מפצה על השיר הדאנס/טרנס מה שזה אמור היה להיות... אלך למופע רק עם מישהי/ו ממש אבל ממש נחמד/ה הצטרפו אלי... בנוסף לזה שאתן עוד צ'אנס לשירים החדשים מזעזעים שלהם, מלבד שיר וחצי

p019

New member
מזל טוב

ואני בכיתי כי היתה לי בחינה אחת
.

למעלה