זהו, נגמר.... אין יותר אי ידיעה....

צוחה

New member
זהו, נגמר.... אין יותר אי ידיעה....

אין יותר אי ודאות יש לי הוכחה חותכת וחד משמעית מיהו מנהל הפורום ! אני פשוט יודע שאם אני אכתוב את זה עכשיו אז המנהל ימחוק אותה לכן צריך שיהיו פה כמה אנשים שיסכמו על שעה מסויימת ואז אני אביא את ההוכחה ! למנהל ! The Truth Is No Longer Out There

צוחה

New member
טריניטי ביקשה..... איך אסרב ?

אוקי אז זה העניין זוכרים את אלינוש ? שמתה על בלינק 182 ? היא מצאה את IC4 בפורום המנהלים, IC4 אמר שהאח הקטן שלו רשם משתמש חדש, אבל במקום i גדולה הוא כתב L קטנה, שבכינוי זה הראה אותו הדבר בדיוק אז חשבתי לבדוק את הדבר בעצמי ולרשום משתמש חדש בשם IC4 אבל עם L קטנה הפלא ופלא..... אין כזה משתמש עדיין ולכן מי שהיה בפורום מנהלים הוא IC4, ואם אתה לא מנהל אתה לא יכול להכנס לפורום הזה כדי שהכל יהיה ברור אני אחזור עוד שנייה בתור IC4 עם L קטנה

lC4

New member
איזה שטויות במיץ עגבניות !

סתם זה אני צוחה
פשוט שיניתי את הכינוי ל LC4 אבל עם L קטנה זה lC4 אין שום אח שרשם את הכינוי הזה לפני ! שום אח לא נכנס לפורום מנהלים !! IC4 נכנס לפורום מנהלים כי הוא המנהל !!! Problam Solved Case Closed And Thats, ALL She Wrote

RedStorm

New member
כל הכבוד צוחה אבל

אתה יכול ליותר מזה... לה לה לה לה לה לה

צוחה

New member
יכול ליותר מזה ?????

שרלוק הולמס בעצמו לא היה יכול לפתור את זה יותר טוב אבל דוגרי למה אתה מתכוון שאני יכול ליותר מזה ? זו הוכחה חותכת שהוא המנהל ! יש כאלה שיגידו שזה ברור שהוא המנהל אבל לא הייתה להם שום הוכחה אז שוב פעם למה אתה מתכוון שאני יכול ליותר מזה ?

IC4

New member
the greatest trick

the devil ever pulled was convincing the world that he does not exist אצלי זה ההפך צוחה - אני גאה בגישה שלך לחפש אחר האמת אני שמח לדעת שאתה חלק מרוח הפורום אבל מאוכזב לדעת שאתה חושב שמצאת אותה, כי אתה עדיין אינך צודק קונספירצית ה LC4 היתה רק כדי TO FUCK UP WITH ALINUSH זה פשוט נורא הצחיק אותי עד כמה התירוץ הזה מגוחך (בערך כמו תאורית הכדור היחיד בJFK) זה כמו שעכשיו אני אגיד שאתה טועה , כי היה פעם lC4 אבל מחקתי אותו מתפוז תוכיח שזה לא נכון :) ? בגלל זה עכשיו אם נבדוק את ההיסטורית הודעות של LC4 נראה רק את ההודעה היחידה שלך, כי זה לא אותו משתמש כמו אז. ואגב לא אמרתי שזה אח קטן שלי, אמרתי שזה אחי התאום הרשע (כמו בסאותפארק שיש את EVIL CARTMAN) אז אתה מבין את כוונתי למגוחך אבל לא בלתי אפשרי אלינוש גם לך מגיע חיזוק חיובי במסעך אחר האמת (שבעצם את הגאון במשימה זו בעוד שצוחה מייצג את ההתמדה וחוסר היאוש כשהוא בדק אם באמת יש LC4) בכל מקרה, אתם עדיין לא יודעים את האמת ואל תתנו לתסכול שלכם להגיד "אייסי משקר, הוא המנהל"

צוחה

New member
first thing first

אני משבח אותך על הציטוט מהסרט החשוד המיידי, סרט נהדר, אבל תאמין או לא אני ידעתי מההתחלה מי הוא מי (אתה מבין על מה אני מדבר, אני פשוט לא רוצה להרוס למי שלא ראה) שנית אי אפשר למחוק שם של משתמש מתפוז..... לכן מי שאלנוש ראתה בפורום מנהלים הוא אתה !

IC4

New member
וואלה ? :))))

חבל שידעת את מה שידעת (אתה מבין למה אני מתכוון) ולא ידעתי שאי אפשר למחוק שם של משתמש מתפוז בכל מקרה, אני שוב מסביר סתם צחקתי עם כל הקטע הזה של LC4 לא באמת רציתי שייקחו את זה כאילו אני מתכוון לזה אלא שיבינו את הבדיחה כלומר עשיתי רק כדי לבדוק עד כמה אלינוש תמשיך עדיין יכול להיות שאני מנהל פורום אחר וכפי שאמרתי פעם לאלינוש היו חמישה אנשים בהתחלה חזיר בר , לילו , רד סטורם , באראקאס ואני באראקאס הוא חבר שלי שהתגייס לצבא ולכן אינו כותב כאן כבר ואולי הוא רשם הודעות מאצלי? או נכנס לפורום מנהלים? ואולי בלי שהוא ישים לב אני יודע מה הסיסמא של הפורום :) וזה שחשבתי שזה רעיון טוב להוסיף קישורים האחד לשני בין פורום מאטריקס לפורום שמבאלה רק אומר שאיכפת לי ושאני אוהב את הפורום הזה אגב הוא לא הוסיף , הנוכל בן טל-שחר :) אבל כבר אין טעם לא להיות אמין כלומר לא שיקרתי אני רק ניסיתי לשחרר את צורת המחשבה שלכם בקשר למי מנהל הפורום אבל תזכרו שלא שיקרתי אני רק יודע מי כן יצר את הפורום

Alinush182*

New member
אני לא אגיד שאתה שקרן.....

אבל יש עוד כמה הוכחות חוץ מפורום המנהלים, יש גם את הקטע שדנת עם מנהל פורום שמבאלה על הוספת הפורום שלכם לקישורים של אחד לשני, אבל מצד אחר גם שאלת אותו איך נעשה את זה?....... ואגב כבר בפעם הראשונה שאמרת שיש לך אח תאום מרושע בשם LC4 בדקתי את זה, אז אם תוכיח סופית שזה לא אתה הייתה אתה נעזוב אותך ב-ש-ק-ט!!!! הרי זה מה שאתה רוצה לא? אם כן אז תוכיח עד שלר תוכיח כל קונספירציה ברוח הפורום שלנו........ אז בעצם נחמד לדעת שלא יודעים מי המנהל כי זה יוצר מתח ורצון לחקור, מה שתמיד כיף כמובן!........ ואנשים תתחילו להתעורר ותביאו קונספירציות ולא דברים מהסרט כי לא ראיתי אותו........אני פה רק בישביל הקונספירציות..... ביי בייייייייייייייייי!!!!!!!!!! אלינה(שאין לה מושג מי יכול להיות המנהל).......

RedStorm

New member
קודם כל ......!

לכי לספריית הוידאו הקרובה ותראי את הסרט! קונספירציה!

Alinush182*

New member
אני אקח......

לחברה שלי יש את זה אז היא תביא לי אבל הסרט בינתיים אצל חברה אחרת..... בגלל זה אני אף פעם לא משתתפת בדיונים על המטריקס, אם תעקבו אחרי ההודעות שלי תוכלו לראות את זה......... ואחרי שאני אראה את הסרט אני בטח אפציץ אותכם אותכם במיליוניי שאלות אז תתכוננו טוב טוב עוד מעט יש מבחן........סתם...... ביי ביייייי

צוחה

New member
ברגע זה

LC4 זה אני..... ככה שין שום אח תאום רשע שמוכיח ש iC4 הוא המנהל

Alinush182*

New member
I know I´m not stupid....

או איך שלא כותבים את זה..........אני לא טובה באנגלית........ בפעם הראשונה הראשונה שהוא אמר שיש לו אח תאום בדקתי ומצאתי שאין לו שום אח תאום....וניראה לי כתבתי את זה כתגובה ........ ביי ביייייייייייי

למעלה