זהו ניגמר הלשבת בבית מחר ..לעבודה

זהו ניגמר הלשבת בבית מחר ..לעבודה ../images/Emo8.gif

בנות יקרות היתבשרתי היום אחרי שבוע המתנה שהתקבלתי לעבודה בחברת תרופות בתור מנה"ח מעניין אם יהיו לי הנחות הריי אני ניקראת חברת מועדון לא כך
זהו מקווה שמקום העבודה החדש יפתח לי דלתות אחרות בחיים ..
יונית החיננית

עמית@

New member
מזל טוב יונית,

יהיו לך פה הרבה לקוחות, אולי אפשר לארגן "מועדון פוריות" אנחנו קהל יעד לא מנוצל.
בהצלחה בדרך החדשה

שמש קטנה הרסת אותי עכשיו מיצחוק ../images/Emo6.gif

זאת בוסית אז ניראה לי שהיא יותר תבין אם אספר לה עוד כמה חודשים שאני בהריון ?

נשמע טוב באמת.

הסטיגמות שלנו זה משהו נורא. בוס יכול להיות בוסית. האלמונית היא כנראה אלמוני. ועוד לא שאלתי על היושב במרומים...

מיכל ק-ש

New member
חיננית, הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלך

ההתלבטות האם בוסית תקבל זאת בהבנה גדולה יותר, איך להסתיר את הבטן הגדלה ותופחת ומתי לבשר על ההריון... בהצלחה גם במקום העבודה וגם בכניסה מהירה להריון. מיכל.

TWEETY =^.^= 6

New member
ב - ה - צ - ל - ח - ה ../images/Emo6.gif

אגב,,,,לפעמים בוסיות הן יותר ביצ´יות מבוסים

פנינה ו

New member
הבוקר בא לעבודה ../images/Emo39.gif

יוניתוש שיהיה בהצלחה במקום החדש ולא צריך הנחה על התרופות, מקווה שבקרוב מאוד פשוט לא תצטרכי אותם....

פנינה כל מילה שלך פנינה הלואי שכך

יהיה את זה נידע רק חודש הבא ב"ה ...[הפריה מס 3 שלי]והאחרונה לעונה !

אוראושר

New member
../images/Emo50.gif

מקווה שבאמת "נחתת" במקום טוב עם בוסית טובה ואם לא נשלח אליה את הבוסית שלי שתלמד אותה קצת...
מקווה שתהיה לך הפתעה החודש וזה יבוא לבד... בלי שום טיפול

בהצלחה, יונית!!!

שהעבודה החדשה תגשים את כל הציפיות, שלבוסית לא תהיה שום בעיה עם ההריון שלך ושההריון הזה אכן יגיע במהרה .

מרב.

New member
יוניקה חינניקה ../images/Emo8.gif

אני מקווה שמה שיעסיק אותך בחודשים הקרובים יהיה לא רק מקום העבודה החדש אלא ההריון ההולך והמתקדם שלך. שיהיה המון המון הצלחה, בשתי התעסוקות
מרב

salpter

New member
חברת מועדון יקרה

החלום שלי הוא לעשות מסיבת ריקודים לכל בנות הפורום ובני זוגם ומי יקח חסות לאירוע נחשי......חברות המקלות למינהם (בכל זאת אנחנו קצת מפרנסות אותן.) אז המון בהצלחה בעבודה החדשה. ביי דפנה.

אולה *

New member
חמודתי,

אני מקווה שהרבה דלתות תיפתחנה עכשיו בפניך. אבל הדלת הכי חשובה (את יודעת איזו) - שתהיה הראשונה. מחזיקה לך אצבעות.
אולה.

למעלה