זהו..נכשל המו"מ...יש שביתה! ובבוקר הצפה של טלפונים לחוגים
ד דאינריז פרי סער New member 21/10/07 #2 זה שכולם ייתקשרו למזכירות החוג לא יעזור לאף אחד...את באמת חושבת שהמזכירה תגיד לך כל מרצה שלך מה הדרגה שלו באוניברסיטה?
זה שכולם ייתקשרו למזכירות החוג לא יעזור לאף אחד...את באמת חושבת שהמזכירה תגיד לך כל מרצה שלך מה הדרגה שלו באוניברסיטה?
L lironk25 New member 21/10/07 #4 אני קיבלתי הודעה רק היום בבוקר (8:30) שיש לי שיעור ב10:00,חבל שאני גרה בראשון ונאלצת להפסיד את השיעור הראשון. קשה לי להבין למה אף אחד לא עידכן אותנו אתמול. (אני חושבת שזה לא היה מופרך מצידי להבין שפרופסור היא מרצה בכירה..)
אני קיבלתי הודעה רק היום בבוקר (8:30) שיש לי שיעור ב10:00,חבל שאני גרה בראשון ונאלצת להפסיד את השיעור הראשון. קשה לי להבין למה אף אחד לא עידכן אותנו אתמול. (אני חושבת שזה לא היה מופרך מצידי להבין שפרופסור היא מרצה בכירה..)
S stkachov New member 21/10/07 #8 אתמול היה שבת. אבל כן את צודקת, שבאתרי הקורסים הייתה צריכה להיות הודעה לגבי כל קורס אם להגיע לשיעורים או לא.
אתמול היה שבת. אבל כן את צודקת, שבאתרי הקורסים הייתה צריכה להיות הודעה לגבי כל קורס אם להגיע לשיעורים או לא.
ד דאינריז פרי סער New member 21/10/07 #6 אני בחורה, וחוץ מזה שכל חוג מפרסם עכשיו הודעה מי מלמד ומי לא. או בהיילרן או בלוח ההודעות של החוג
L lironk25 New member 21/10/07 #7 זו חוסר אחריות של האוניברסיטה לפרסם שמות ב8:30 בבוקר. באוניברסיטאות אחרות קיבלו מיילים בשבת בערב.
A amitk80 New member 22/10/07 #10 מסכים אתכם אני ממש מסכים איתכם לרוב המרצים יש גישה להיילרן או לאתרי האינטרנט והם יכולים לעדכן
ה הכנימה נחמיה New member 22/10/07 #12 זה זה מרכז הוראה מתוקשבת או איך שיקראו לזה.. סביר להניח שקורסים מסוימים שאת לוקחת מופיעים שם, וכך יש לך גישה לקבצים, מצגות, הודעות וכו'.
זה זה מרכז הוראה מתוקשבת או איך שיקראו לזה.. סביר להניח שקורסים מסוימים שאת לוקחת מופיעים שם, וכך יש לך גישה לקבצים, מצגות, הודעות וכו'.
L lironk25 New member 22/10/07 #15 נצל"ש האם זה הגיוני שחסר לי קורס בהילרן? מופיע לי אותו קורס פעמיים(מתוך שלושה שלקחתי הסמסטר..) תודה
ה הכנימה נחמיה New member 22/10/07 #16 לא כל קורס מופיע בהיילרן אם מופיע לך אותו קורס פעמיים- אולי זה סמסטר א' ו-ב'?
ד דאינריז פרי סער New member 22/10/07 #18 לחוגים במדעי החברה יש לוח הודעות את צריכה להיכנס דרך האתר של החוג ובלי קשר, המזכירות יכולות להגיד לך מי שובת ומי לא
לחוגים במדעי החברה יש לוח הודעות את צריכה להיכנס דרך האתר של החוג ובלי קשר, המזכירות יכולות להגיד לך מי שובת ומי לא