זהו, נמאס לי

m00n light

New member
זהו, נמאס לי

שלא באות להקות רוק ופאנק לישראל [או בכלל להקות...לא רק רוק ופאנק] בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שעושים עצומות להבאת להקות/זמרים לארץ. [בייחוד סימפאל פלאן, ששמו את העצומה שלהם בכל מקום...]. ואז אתמול דיברתי עם דודה שלי והיא אמרה שהיא ראתה מודעה של הופעה של גרין דיי ביום שבת הזה [
]....ואז התחנתי שתשלח לי כרטיס לארה"ב [
] אבל היא לא יכולה......אז התחלתי לבכות לה שבכלל לא באים להקות שאני אוהבת לישראל... אז היא הציעה לי לעשות עצומה. אבל אין לי מושג איך עושים
...אז מה דעתכם? אולי באמת נעשה עצומה??

ADCMAN

New member
רשמתי לפני כמה אשכולות.

באות להקות רוק ופאנק לארץ, נתחיל ברוק: באוגוסט 2004 באו ג'תרו טאל - אחת מהלהקות הפרוגרסיב רוק הכי מפורסמות. יבואו גם לארץ בערך ביוני סקורפיונס ומגהדת'(להקות מעפנות אבל מפורסמות) עכשיו נעבור לפאנק. השנה באו לארץ פטר אנד דה טסט טיוב בייבז- אחת מלהקות הפאנק הטובות ביותר שהשפיעו המון על הOi! באו קומיסר איקס הגרמנים - הארדקור כמו שצריך וקריטקה רדיקלה - הרומנים. בקשר לעצומות: הם לא עוזרות בכלום...

ADCMAN

New member
אני לא אביא לך.

כי אני שונא אותם. אני שמעתי שהם באים, ואתה יודע מה? לא אכפת לי אם זה שמועות או לא.

ADCMAN

New member
אוי. דיי. איזה אפס אתה

יעני, אין שום קשר למגניב או לא. פשוט הסברתי לך בצורה יפה ומנומקת שאני לא הולך להביא לך קישור למשהו. תגיד, אתה בא להופעות פאנק?

Sum41xGiRL

New member
כמו שלהקת UxSxF אמרו בשיר

"כולם נפגשים בפוגו"(וזה גם מה שהם אמרו) אני אפגוש אותך בפוגו. וזה לא יהיה טוב.

ADCMAN

New member
מצדיק את סמנתה המפגרת.

שהביאה אותה בשיחוק. ארז, אנחנו נפגש בפוגו.

gp53

New member
../images/Emo26.gif

I expressed to him my desire to play Poland, Russia, Greece, Turkey, France, Portugal, Israel, and the Czech Republic before we end and he confided in me that there is an offer for France, Greece, Turkey, Israel, the Czech Repulic, Iceland, and possibly another Spanish show, and that he was working on Portugal, Russia, and Poland. So keep your fingers crossed למרות שאני מניחה שאם הם באמת יבואו זה יהיה רק דייב או משהו, אבל זה גם טוב. ואורי, אמנם מגהדת' של עכשיו לא משהו אבל הם עשו כמה אלבומי מופת בשנות השמונים תחילת תשעים.

למעלה