זהו נשברתי.

עצמי

New member
זהו נשברתי.

יום שני 10 ספטמבר 2001 זהו נשברתי... המועקה עוטפת הבכי עצור, הכאב עוד הולם, - זה אבוד , בקיצור. הבנתי את הרמז אוקי, אני מודה. החיים גדולים עלי, לפחות במידה. אין לי שום סיכוי אי פעם להתאים, עדיף לוותר כשפשוט לא מוצאים.. ואני לא רואה, ולא מוצאת בי כוחות, להמשיך להתמודד,בכל המשוכות. צריך לדעת מתי לפרוש, זה חלק מהמשחק. אז אני מוצאת בי את העוז, חד וחלק, לאמר שהפסדתי, לאמר שלא אלחם עוד, להבין שאפילו תיקו, כבר רחוק ממני מאד. זהו, נשברתי, הם הצליחו בסוף, לפזר את הכוחות כה רחוק עד שכבר אין אפשרות לאסוף, לטעת בתוכי את האימה כל כך בגדול, עד שאני מוותרת מראש, על הזכות לגדול. יש מחיר לכל דבר, ויש תג מסומן, ולא כל שוקולד שווה את המזומן. ומה שאני צריכה כאן להוציא ולשלם, משאיר אותי כה ריקה, עד כי לא אוכל להתקיים..... אז אני בוחרת עכשיו ללכת, להתרחק מהבור, נמאס לי לחכות עד שהעצב יעבור, קשה לי להחזיק ככה, קשה מתמיד, אפילו אם אומרים שעוד יהיה טוב בעתיד... החיים שלי כמו שהם – אז, כאן ועכשיו, סחטו ממני כל כך הרבה, וכמו הכל היה לשווא. נשברתי, אני יודעת, והיה לי כל כך קשה להגיד... אבל עכשיו כשאני מודה.... אני שלווה מתמיד. אני ארשה לעצמי ליפול עכשיו, או פשוט להעלם, אני כבר לא מוכנה את המחיר לשלם, הלכתי לי, היה לי די, די והותר... אלך לי לחפש אולי, עולם שלו יותר...

אופטי

New member
לעצמי

עצמי יקרה,אני יודע כמה קשה להלחם. לפעמים, כשאין כוחות והכל מסביב שחור וכל הגוף צועק די, ואפילו ליבכות אי אפשר. אבל את לא לבד,תמיד יש לאן ליפנות, אני מקשיב לך, אני אתך מתוך אותם תחושות מאותו כאב איום שלפעמים כלכך קשה לבטא ולהסביר. אולי השלווה שאת מחפשת קיימת,אולי אפילו פה בתוך העולם הכל כך לא ברור הזה,ואולי את יכולה אפילו לנסות לעזור לי ולאנשים אחרים למצוא אותה .

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לעצמי

דרך ארוכה עברנו איתך, לא קלה בכלל. והנה את אומרת שאת מוותרת ונכנעת. את לא נערה בת עשרה, את אישה בוגרת, יש לך ילדים. על מה את מוותרת, עצמי? זה הולך הרבה מעבר לרגע הזה, המעשה שאת מתכננת. זה לוותר על כל מה שאת עוד יכולה להשיג במאבק הארוך עדיין על חיים טובים יותר, על מה שאת עוד אמורה לתת לילדיך, גם אם נדמה לך שאין לך מה לתת - יש לך. ולא רק לילדיך, אלא לאנשים נוספים. המעשה הזה - זה לעשות בחירה עבור ילדיך לחיות כיתומים. לדעת שאמם לא מצאה בהם סיבה מספקת להאבק. בחרו במקומך כל ילדותך. עכשיו את רוצה לבחור במקום ילדיך. מצטערת שאני מביאה אותם לכאן אבל נראה לי שאי אפשר להפריד. הרגע הזה מערער את השיפוט שלך ואני מקווה שתצליחי לאזור כוחות לעבור אותו ולפנות לעזרה, כי אחריו יהיה יותר קל. הכוח שבו הוא מצמיד אותך לקיר ייחלש. רק לא לעשות משהו שלא תוכלי להתחרט עליו עוד.

העולם יפה

תיראי עברתי את זה. שרע לי אני מסתכלת על משהו שעושה לי טוב על השמש על הים על הירח על עץ . לא על דברים מוחשים על היקום וכמה הוא יפה. אם לא נהיה פה לא נוכל לראות את כל היופי . תתחזקי כולם יעזרו לך אני בטוחה כפי שעזרו לי חיבוק ענק גם אני אמא וסבתא ויש לי ימים נוראים אבל אני פה מדברת אני משתדלת לצאת מהבית ולעשות משהו טוב בשבילי גם אם זה להיכנס למיטה ולחלום כאילו שאני בעולם אחר כל מה שעושה לי טוב מבריחה את המחשבות האלה כי אני ואת וכולנו נפסיד לראות ולדעת גם שרע לנו וללמוד שגם שרע זה יעבור אני בטוחה. איתך מור

עצמי

New member
זה לא פשוט כל כך,...לקחת חיים.

עבר עלי לילה סוער, וקשה, מעורב ברגעים של קבלת דין, מול רגעי כאב נוראים. לילה של גילוים. גילוי התמיכה של חברים, שלא מותרים. גילוי הקושי בלעשות... שהוא צעד בפני עצמו גם לאחר הקושי בלהחליט. גילוי הפחד, מהאין והכלום, ומלחדול. גילוי הקולות השונים בתוכי... המאבק... וכוחם של חיים. נותרתי כאן, אבל מותשת. נותרתי כאן - עדין נואשת... זקוקה לכם עכשיו יותר מתמיד... חשוב לי שלא להיות לבד. העייפות של סוף הלילה הזה, איננה טבעית. השינה שבאת בעקבותיה הייתה טוטלית כזו ללא כלום בתוכה. כמו מוות זמני. וזה בסדר, לא לדאוג...לא לקחתי כלום. וסהר, כשהייתי שם קרוב, המחשבה על הילדים רק גרמה לי להיפך... הם סובלים כבר עכשיו.. האם מותר לטעת בהם תקווה שיהיה טוב יום אחד.. כאשר לי כל כך קשה להבטיח זאת? אני יודעת שאני עוד לא בסדר, עוד לא התרחקתי מספיק מהסכנה שיש בי עצמי.. אבל, בינתיים אני פה. עייפה.

stonefroze

New member
את עוברת תהליך.

זה ייקח זמן. את עייפה בגלל שאת נלחמת. עייפות היא תהליך טבעי בכל מלחמה. הלוחמים לפעמים לא הולכים לישון, אלא לפרקי זמן חטופים,לא רבים. לעיתים הם נמשכים אל השינה בעיצומו של הקרב,כשנפשם מיוסרת ומעונה, אולם הם לא שוכחים- גם האוייב מתעייף והוא עוד יכנע. וכל מלחמה בסופו של דבר נגמרת. והמלחמה שלך תיגמר בניצחון כי חוץ מנצחון אין דרך אחרת. אל תאבדי את האמונה לא בעצמך ולא באחרים. לא באחרים ובעיקר לא בעצמך כי מה שמובטח לך עדיין עוד לפניך ואת תזכי לראות זאת בעינייך.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום עצמי

אני לא יודעת מה להגיד לך שיגרום לך לוותר על הרצון הזה, אולי לעולם לא תוותרי, אבל ראית בעצמך את המאבק על החיים, כלומר לא רק מבחוץ קוראים לך לא לוותר. גם מבפנים. מאחלת לכוחות החיים שלך הצלחה במאבק!!

עצמי

New member
לעמוד מול הסופה...

אין לי מילים לתאר את הקושי... לתאר את החוסר אונים והאימה, מול הסופה הדוהרת למולי... מול חיי העפים ברוח.. אז אני מנסה לדבר בתמונות...

stonefroze

New member
מרכז הסופה

הסופה עושה שמות בכל מה שמסביב, סופה של זכרונות. כנסי עם הגרעין החזק שלך למרכזה. והגרעין החזק שלך -המשפחה. שם את אחוזה. ובמרכז יש שקט.במרכז הזה הסופה היא שקופה. הנה היא כבר עוברת ומגיע אל סופה.

עצמי

New member
אני לא אחוזה שם...זו אני שאוחזת

והלואי כבר הייתי אחוזה. כל כך צריכה שמשהו יישא איתי במשא. יישא אותי. יעמוד שם מגן מהרוח..
(

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אך הבית עדיין עומד

ומי יודע, אולי יש בו פינה אחת בטוחה מפני הסופה הזו?

למעלה