זהו! סגרתי עניין!!

זהו! סגרתי עניין!!

הבוקר, לאחר שנחתי אחרי הבכי הגדול, נסעתי למתנ"ס ולקחתי את הנייקות שלי. נפרדתי מאחראי הספורט הנעים, מאב הבית החמים ומאנשים נוספים שהיו שם. המזכירה הבעייתית לא הייתה ומנהל המתנ"ס לא יצא מחדרו לא מצאתי לנכון לדבר איתו ביוזמתי. העניין סגור מבחינתי, ואני פנויה לפרוייקטים חדשים. מצב הרוח טוב ואני חווה שקט נפשי. יש מין תחושה פנימית שהכל יסתדר עכשיו לטובה, איכשהו, מרגישה שזה היה בי"ס טוב - למדתי המון! שמחה שלא התחייבתי על בית עד כה, אני במצב שאין לי בעיה לזוז לכל מקום
אפילו מבחינת משרד החינוך הבטיחה לי האישה שלי שם, שיש לה מקבילה מאוד נחמדה שם, במחוז מרכז. כרגע, כל האופציות פתוחות והכל נראה אופטימי
זה לא מבטיח שלא יהיה עוד שבר ענן מתישהו בקרוב, אבל נעים לנוח קצת מהחרדה של "מה יהיה מחר..." תודה שהייתם שם, זה היה שבר ענן דרמטי למדי

נעים לנוח

איתך ביחד
מצבי "בּוֹר" דורשים המון אנרגיה עד שכל כך קשה להתרומם. ולעשות את זה לבד , זה ממש קשה. הלוואי , הלוואי שזה רק למעלה (הכיוון) וגם , שתתקרבי קצת אלינו , מה יש ?

העקשנית

New member
../images/Emo45.gifהיי נאווה-נקווה שעשית את הדבר

הנכון ושלא תתחרטי עליו. מאחלת לך כמובן הצלחה מלאה בכל אשר תפני. ושהדרך עוד תאיר לך פנים.

נדיר שאני מתחרטת על הבחירות שלי

החיים לא מפנקים אותי, ועזיבת מתנ"ס יבנאל לא מבטיחה לי דרך קלה. אבל... כשאנחנו נותנים לאנשים לנהוג בנו בחוסר כבוד, זה מוריד ורומס את הכבוד העצמי שלנו. אני נוטה מאוד לסלוח ולשפוט לחסד, אבל יש לי גבולות ברורים. עם זאת, אני נוטה להגיב מהר ובנחרצות כשעוברים אותם. אני לא מתחרטת שניסיתי לעבוד איתם, אני שמחה שנתתי רק את מה שנתתי ולא נהגתי כהרגלי, לצאת מעורי למען... חתכתי אחרי כמעט 24 שעות, פחות משעה לפני השיעור כיון שעם כל כמה שהיו לי השגות על התנהגותם בכלל, ועל התנהגות מנהל המתנ"ס בפרט, הרי שהיו עוד גורמים במשוואה: אנשים שהיו בשעור הקודם - הכוח החזק ביותר להמשך... עם אלו אני תמיד מסתדרת טוב
העניין הכלכלי, האפשרות להגשים את החלום. להערכתי, לא היה קורה שם מי יודע מה, ואם כן, זה היה קורה לאט, וסוחט ממני את המיץ - ללא הצדקה. בלי קשר למה שיהיה אח"כ, זו הייתה החלטה נכונה. זה בסדר לשים את הלב, אבל חשוב לשים לב, איפה שמים אותו. אני מקווה להזדמנויות נוספות, אולי עם סיכויים אמיתיים למימוש. בינתיים, אני מנסה לא לחשוב
החשבונות בקריסה, ונדרשת פעולה מהירה. איך אמרה סקארלט? - מחר יש יום חדש בכל מקרה, תודה על הברכות

למעלה