זהו סוף סוף הגעתי...

love joy

New member
זהו סוף סוף הגעתי...

שלום, כאמור ב 1.9.02 נולדה ביתנו היקרה אחות לנסיך שבבית. הסיפור המלא נמצא בפורום השכן (של טילי). הילדה מקסימה, אמנם יש לה בעיית טסיות נמוכות בדם (האם מישהו מכיר מצב של טסיות נמוכות בלידה???) אבל נראה שהיא בסימן עלייה , ואחנו מקווים שהכל יסתדר. ההנקה צולעת מאוד מאוד. למרות שהגעתי הפעם עם המון רצון טוב, הספקתי לחוות דלקת בשד, לקבל אנטיביוטיקה ולסבול מכאבים איומים מאז באותו השד. האמת די נמאס לי מהכאבים ואני רוצה להפסיק, אשמח לקבל עצות מה לעשות. בברכה LOVE JOY

היי וברוכים הבאים גם כאן !!!

אני לא בקיא בנושא הטסיות אבל יכול לברר, ייקח קצת זמן לגבי ההנקה - ואני לא בדקתי אם שאלת שם - ממליץ להתייעץ בפורום הנקה, יש שם את אסתר גרוניס שאם כותבים שאלה עם כוכבית היא עונה וכמובן הכי חשוב בריאות ואושר (ככינוייך) ליאור

ברוכים הבאים ../images/Emo65.gif

לא מכירה את הנושא של טסיות נמוכות בדם, אולי מיכל של עומר ויובל תדע יותר. לגבי ההנקה, את צריכה לברר עם עצמך בשקט בשקט ללא לחץ סביבתי מה את באמת רוצה ומה יהיה הכי טוב לך. אם תחליטי להניק, ממליצה לך לפנות בדחיפות ליועצת הנקה, אמנם זה עולה כסף, אבל שווה את ההשקעה. כל ניסיון אחר - מניסיוני המר - לא יקדם את ההנקה ויגרום לך ולתינוקך תיסכול וסבל. אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת, אצלי נרשמה אנחת רווחה גדולה מהרגע שקיבלתי החלטה והפסקתי את ההנקה, עד אז חוויתי רק תיסכול ולא היה לי טוב. כמובן שהטעות שלי היתה שלא פניתי ליועצת הנקה מקצועית שתלווה אותי בימים הקשים וניסיתי לפתור את הבעיות בעצמי! בהצלחה!

אין לי עצות ../images/Emo4.gif

אבל נורא שמחה לראות אותך כאן

טוב לראות אותך כאן....

בקשר להנקה, דעתי ידועה... אם לא רגועה ולחוצה - תינוק לא רגוע. כמו גאיה, גם אני החלטתי אחרי נסיונות כושלים (שאמנם נמשכו יומיים בלבד, אבל תוצאותיהם היו שדיים פצועות, כחולות ומדממות) לתת בקבוק. היו נקיפות מצפון שנפסקו ברגע שראיתי את התינוקת שלי מאושרת ושבעה (אחרי הצרחות והנסיונות הכושלים שלה ביניקה). טפו-טפו, הילדה צומחת, גדלה ופורחת לתפארת מדינת ישראל. בכל החלטה שתקבלי - היי שלמה איתה. בהצלחה.

רוני@30

New member
הי לאבי

קראתי את הסיפור שלך ואני שמחה שהלידה עשתה לך חשק לעוד. ליהיא זה שם מקסים! איך אח שלה מתרגל למצב? תהנו ממנה!! רוני

היי, לאב

ברוכים הבאים! עוד לא קראתי את סיפור הלידה ואני מיד עושה את זה (אין זמן, אין זמן...) מאחלת לכם המון אושר ביחד ומחכה לרואת אותך פה עם סיפורים והשווצות. חנה

חן123

New member
ברוכה הבאה!

לא מבינה כלום בטסיות אבל מקווה שיהיה בסדר. לגבי הנקה, האם דיברת עם יועצת הנקה? באופן אישי אני סבלתי מאוד מהחודש הראשון של ההנקה, ורק אחרי חודשיים התחלתי ממש להנות. בהסתכלות אחורה (אור בן חצי שנה ועדיין יונק) אני ממש מאושרת שהמשכתי. היום אני מסתכלת עליו יונק וכל כך נירגע ונהנה מיזה שזה פשוט אושר (ואני לא מדברת על יתרונות תזונתיים שלו), יחד עם זה אם את ממש סובלת, אנטיביוטיקה וכו´ אולי שווה לוותר בכ"ז. בכל מקרה מאחלת לך הנאה מושלמת מגידולה של הנסיכה החדשה חן

קודם כל ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

ושיהיה במזל טוב!! לגבי ההנקה - מה שאני יכולה לייעץ לך, מניסיוני הדל של הנקה מזה כ 10 חודשים כמעט, הוא פשוט להמשיך להניק!! נכון, זה כואב בהתחלה, במיוחד עם דלקת אבל עצם היניקה, או השאיבה (לא לשאוב יותר מידי!) מוציאות את הדלקת החוצה!! חשוב כמובן שהתינוק יינק הרבה ובצורה יעילה.. בפורום הנקה יש המון עצות מועילות גם במאמרים וגם מהבנות שם. אני יכולה רק להגיד שזה שווה כל רגע!!! אני לא מתכוונת לנסות לשכנע, תעשי מה שטוב לך ולא במחיר של סבל מתמשך אבל זה עובר ואת עלולה אפילו להתחיל להנות מכך.. אשמח לעזור אם יש עוד שאלות..

למעלה