זהו סופית אולמרט איבד את כל עולמו

זהו סופית אולמרט איבד את כל עולמו

הוא השווה את עצמו לנסראללה האיש כל כך טיפש שהוא לא שם לב מה הוא אמר היום כניראה שהוא לא קרא טוב את דף המסרים של אדלר אייל ארד וליאור חורב והוא הוסיף עוד פשע שהוא אמר שלא היתה קריסה בצפון אני הייתי רוצה ליראות את אולמרט יושב 34 יום במקלט בלי חניות פתוחות בלי מים זורמים ובלי חשמל ואז להגיד את דברי ההבל שלו

אשרת

New member
מוזר.

ההורים שלי אשר ישבו 34 יום במקלט, לא סבלו מחוסר מים ומחוסר חשמל. ההפסקות חשמל שהיו נבעו מפגיעות של הקטיושות, והם תוקנו. אם אתה כבר מנסה להמשיץ ולעוות את האמת, לפחות תדוודא שמה שאתה אומר, נכון.

אשרת כמובן שלא כולם היו בלי מים

וחשמל אבל א תעכשה בדיקה אז יראו שזה הרוב כי במקום שאני לא ערוכים לשבת במקלט 34 יום ואפילו לא יום אחד ביום הראשון הכל היה בסדר ואז הכל קרס ולא היה אפילו איפה לקנות שפנינו לאיש צהל שהיה אחראי אז הוא פשוט הפנה אותנו לראש הממשלה והאיש הוסיף הרגע שמעתי את ראש הממשלה אומר שניצחנו ולהזכיר לך אחרי האמירה הזאת נהרגו 110 אנשים ונפלו יותר מ2500 טילים וזאת הסיבה שאני תוקף את אולמרט המושחת ואני לא חבר באף מיפלגה ואני בחיים גם לא יהיה חבר באף מיפלגה

אשרת

New member
אתה מוזמן לכתוב לכתוב את ההודעה שלך

מחדש. כמעט נחנקתי ממנה. על סימני פיסוק שמעת במקרה? אני באמת לא הבנתי את הכוונה שלך.

מילא בלי חשמל ומים, אבל בלי סיגרים

ועטים יוקרתיים.

למעלה