זהו סיימנו...........הפקדנו דרכונים .

aranzi

New member
זהו סיימנו...........הפקדנו דרכונים .

היום סוף סוף הגיע המכתב המיוחל להפקיד דרכונים ......איז הרגשה נהדרת . עשינו תהליך הגירה במסלול לקוויבק . לו"ז למי שמתענין : 3.2007 : בקשה לפתיחת תיק פרובציונאלי . 5.2007 : אישור על פתיחת תיק . 5.2008 : קיבלנו הזמנה לראיון לחודש אוגוסט . 5.2008 : בקשה לדחיית הראיון עקב נסיעה למונטריאול לביקור מקדים . 12.2007 : ראיון בשגרירות . 01.2008 : זימון לבדיקות רפואיות 02.2008 : בדיקות אצל יכני בראשל"צ (רופא מאוד נחמד) 31.03.2008 : קיבלנו מכתב להפקיד דרכונים ...וכמובן לא ביזבזתי זמן וכבר הפקדתי . אני רוצה להודות למושבניק על כל התשובות והעזרה , וכמובן לכולם בהצלחה .

yanivran

New member
מזל טוב

כמו שאנשים כבר אמרו, ההפרש בזמנים בין הפרובנציאלי לפדראלי מאוד הצתמצמו... בכל מקרה, מזל טוב :)

moorlough

New member
הראיון היה עם מראיין קנדי צרפתי?

וזה היה פנים אל פנים או דרך זכוכית? תודה ובהצלחה בקוויבק זה מקום נהדר.

aranzi

New member
הראיון....

הראיון עצמו הוא בחדר קטן בשגרירות כאשר המראיין יושב מאחורי זכוכית (מאוד עבה ) וכל השיחה מתבצעת דרך מיקרופון . לצידו של המראיין יושבת מתוגמנית שתפקידה לעזור למתקשים . הראיון שלנו ארך כ-35 דקות ולמעט 2 שאלות הכל היה בצרפתית .

מזל טוב.!!

אם תתחרט ותחליט להתיישב בטורונטו, אני לשירותך. לגבי הכלב: בבירור שערכתי מסתבר שמותר לגדל פיטבול באונטריו, רק שצריך לשלם אגרה של 50 דולר במקום 30 לעיריה. לגבי היבוא אין לי מושג, ותצטרך להתקשר למכס הקנדי ולשאול לפני שאתה מחליט, כי אחרת יכול להיגרם כאב לב גדול.

aranzi

New member
../images/Emo13.gif תודה מושבניק

בבירור שאני ערכתי, זו התשובה שאני קיבלתי : http://www.doglegislationcouncilcanada.org/alerts.html "Importing pit bulls into Ontario will be prohibited after August 29, 2005. Pit bulls not legally resident in Ontario prior to this date will be subject to seizure, and persons found to have imported a pit bull into Ontario will be in violation of the law and may be subject to fines and/or jail. There are no exceptions for tourists, including those simply passing through Ontario with their pit bulls, apart from a limited exception for individuals participating in a recognized dog show. You can find further information about the legislation on the Ministry of the Attorney General's website at: www.attorneygeneral.jus.gov.on.ca" למרות זאת אני מאוד מנסה ומקווה למצוא איזושהי דרך להעביר אותה איתנו .

aranzi

New member
ממתינים

היום הודעתי במקום העבודה שלי ואני ממתין "שיפטרו" אותי, בתקווה כי בעוד מקס' שלושה חודשים נהיה שם .

למעלה