זהו.. סיימתי את הקמפיין של COD החדש...

זהו.. סיימתי את הקמפיין של COD החדש...

לדעתי הוא דיי בינוני..הוא מוצלח יותר מה2 הקודמים אבל זה לא אומר הרבה...
הגרפיקה השתפרה,רואים שהם יותר השקיעו הפעם בדור החדש אבל הוא עדיין לא עוצר נשימה מהבחינה הזאת...

היו חנויות שמכרו את המשחק כבר אתמול...

אחת מהן היתה Enjoystick ושם השגתי את העותק שלי...
חבל שאתרי הביקורות נותנים למשחק ציונים גבוהים..אם רוצים לזעזע אותם ולגרום להם לשנות את הנוסחה ולהשקיע קצת יותר במשחקים במקום כל שנה ללהסתמך רק על השם שלהם ולהוציא שוב ושוב מוצר בינוני זאת לא הדרך...

evilplate

New member
הם נותנים למשחק ציונים גבוהים יותר בהתבסס על המולטי

לרוב האנשים לא ממש אכפת מהקמפיין של COD, אומרים שהמולטי ממש טוב ושהיכולות של החליפה שיפרו אותו משמעותית והוא הכי מחדש בסדרה מאז MW הראשון, ניסית לשחק בו מספיק זמן?

evilplate

New member
הרבה אומרים שהוא טוב ביחס ל COD

אבל לא באמת קונים את המשחק בשביל קמפיין סינמטי של 5 שעות, המולטי באמת נראה יותר טוב מבעבר, אנשים זזים שם כמו נינג׳ות והוא נורא מהיר ואינטנסיבי, לפחות מכל הסטרימים שראיתי.

נראה יותר מעניין מהחרא הרגיל אבל עדיין חרא.

אני אגיד מה שאני אגיד תמיד, הסדרה הזו חייבת איזה spin off בגוף שלישי ולהתרענן דחוף.
נקווה שהמשחק מולטי בגוף שלישי של יוביסופט (שכחתי איך קוראים לו, מחילה!) יתן להם תחרות קשה וישכנע אותם לעשות אחד בגוף שלישי.

evilplate

New member
אבל מה עם המולטי?

תהפוך את המולטי לגוף שלישי והוצאת להורג את הסדרה.

בגלל זה זה יהיה spin off ולא משחק ראשי.

כמה מהמותגים הכי גדולים נולדו ממותג אחר, AC הראשון היה למשל משחק הנסיך הפרסי.
אני אשמח לקבל משחק מגוף שלישי עם ערכי ההפקה של סדרת COD רק עם סינגל הרבה יותר ארוך ומושקע ואני בטח אהנה יותר ממשחק מולטי אם הוא יהיה בגוף שלישי וארגיש שיש לי סיכוי להיות תחרותי :)

CallMeCavanaugh

New member
מה?

מה הקשר בין AC והנסיך הפרסי, מלבד יוביסופט? (בלי ציניות, אני באמת לא מכיר סיפור כזה).

AC היה בתחילת הפיתוח שלו משחק הNEXT GEN של הנסיך הפרסי

כשיוביסופט ראתה את ההצלחה של PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME היא נתנה לצוות שלו תקציב שיתחילו לראות לאן הם יכולים לקחת את הסדרה ל"דור הבא" (דור הPS3 כמובן) התוצאה היתה הAC הראשון, הצוות לאט לאט הרגישו שהפרויקט נודד לכיון אחר ומותג הנסיך הפרסי מגביל אותו והחליטו לשנות אותו למותג חדש לגמרי.

לא קשה לזהות כמה סימני היכר של הנסיך הפרסי שנשארו בAC הראשון. המוטיב המזרח תיכוני הזה של שניהם, ההשקעה המטורפת באנימציה AC היה פורץ דרך גרפית וגם כל משחק נסיך פרסי היה, והדגש על פארקור שהיה גם בסדרת הנסיך הפרסי ופשוט הפך לNEXT GEN עם הסדרה החדשה.

אגב, ביוביסופט סיפרו את זה, זו לא השערה :)

CallMeCavanaugh

New member
מעניין

לא ידעתי את כל זה, ובסופו של דבר אני שמח שזה לא היה הנסיך הפרסי של הדור ההוא כי מהנסיך הפרסי (הראשון, בשני לא שיחקתי) ממש נהניתי (כן, אני יודע שאני היחיד) וגם הפארקור בו הרבה יותר מגניב מב-AC לדעתי. אם יש דבר אחד טוב ב-AC הראשון זה שהוא נתן לצוות הזדמנות להתמקצע על המנוע לפני שעשו את הנסיך הפרסי.

אני מנחש שאתה מתכוון לנסיך הפרסי 2008

הוא היה מרהיב גרפית פשוט לא היה לו בו אתגר, המשחק השני שהרבה זילזלו בו הוא אחד הטובים בסדרה והוא ממש מומלץ :)

CallMeCavanaugh

New member
כן, זה נכון שהוא לא מאתגר

אבל לגיימרים דמיקולו כמוני הוא דווקא היה כיפי. גביע הפלטינה הראשון שלי, אם אני לא טועה.

Megalomaniac911

New member
משחק טוב, ואני כבר שנים לא חובב COD

יש לו כמה דברים גאוניים ומגניבים... אני מצדיק את הביקורות שהוא קיבל, אני ממש נהנה ממנו בינתיים.

כמה מילים שלי על המשחק

בתור אספן של המותג ואחד שמחכה למשחק חדש בסדרה יותר מאשר למשיח
אני חייב לומר שהמשחק לא הרשים אותי בכלל בסרטונים שראיתי
זה היה ה-COD הראשון שאמרתי לעצמי שאני לא קונה
חבר שלי קנה והביא לי אותו לערב אחד לנסות
אז ככה:
המולטי ממש מעולה כל התנועות החדשות מוסיפות המון והשידרוגים של החליפה והקילסטרייק ממש מעולים ומוסיפים המון למשחק
הנשקים סוף סוף נורמלים יחסית,המפות מגוונות ויפות ויש גם מלא סוגי משחקים חדשים וישנים שהחזירו שלא היו בגוסט
סינגל די טוב בוא נגיד שמאז MW3 שווה להפעיל את הסינגל של המשחק
קו אופ השרדות ל-4 חברים שרק בשבילו שווה לקנות את המשחק לשרוד גלים של אוייבים ברמות שונות
שכירי חרב,חיילי קומנדו,יחידות שמוסוות כמו בקרייסיס,כלבים,זומבים,מסוקים,ג'אגרנאטים נאצים מנייק שרמיט ועוד...
בקיצר מאז MW3 לא נהנתי ככה ממשחק COD שווה לנסות במיוחד לחובבי דיסטני אתם גם תשתלבו יפה במולטי של COD החדש
נ.ב מיותר לציין שאחרי הערב הזה רכשתי את המשחק במהדורה מיוחדת עם ה-SEASEN PASS

למעלה