זהו, סיימתי את השנה!

d a p h n a

New member
זהו, סיימתי את השנה!

סיימתי עכשיו לבדוק את הבחינות, בעוד שעתיים נותנים ציונים סופיים בקורס, ובזאת אני מסיימת רשמית את שנת הלימודים. (אם כי הסטודנט שנתפס ברמאות רוצה לבוא לבכות לי על הציון שלו, למרות שהמערכת היתה מאוד נדיבה אליו ורק ביקשו ממני לתת לו 0 על השאלות שבהן הוא רימה, וכתבו משהו בתיק האישי שלו, אבל לא הכשילו אותו בקורס או משהו כזה). עכשיו צריך לסיים דברים אחרונים לפני הטיסה לארץ, ובשאיפה אני אצליח להנות ולא להלחץ מהעובדה שיש לי המון לעשות בקיץ. ותודה לפורום על ההקשבה, התמיכה וכו'.

ב"ה לכשתגיעי ארצה

לחיים טובים ולשלום, אנו לא פותרים אותך מלהמשיך לכתוב ולייעץ בפורום היקר שלנו. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה רבה בכל אשר תפני ותעשי.

אח, אין כמו תחושה של חופש

אפילו אם היא פיקטיבית והעבודה נערמת במקביל
שיהיה לך ביקור מצוין בארץ. זה זמן נפלא, לפני הקיץ החם והמהביל.

mummy

New member
ברכות ואיחולים גם לך, וחופש נעים

עוד קודם לכן טיסה נעימה. מקווה שאת לא לוקחת איתך עבודה לארץ, או לפחות לוקחת מאד מעט.

איזה כיף ../images/Emo140.gif לך

מזל טוב על יסום השנה מקוה בעוד חודש וחצי להיות במצבך לפחות בחלק ממטלות ההוראה שלי... תודיעי מתי את מגיעה לארץ... נשמח לדעת שאת כותבת מכאן, ואולי אף נארגן פגישת סוף הקיץ...

I Was Hoping

New member
בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo13.gif

רק בארץ השנה לא נגמרת לעולם? רק אני לומדת כבר שבע שנים ברציפות
אני בעד מה שניצת הגפן כתבה - אולי להיפגש? טיסה נעימה וחופשה נפלאה, באמת שאת מגיעה למזג אוויר אידיאלי (עם כבר שרבים מדי פעם אבל לא קריטיים).

d a p h n a

New member
אני לא בטוחה שזה יסתדר....

כי אני כבר בשני מפגשי פורום של פורומים אחרים. מכורה לתפוז או מה?
אם יהיה זמן, אולי.

משוש30

New member
באמת היו נדיבים איתו ../images/Emo12.gif אני מופתעת שלא

פסלו לו את הקורס. אני הייתי חופשי פוסלת. שונאת רמאים! ומה עם השני? היו שניים ברמאות לא? ומברוק על סיום השנה
תהני בארץ

d a p h n a

New member
מתברר שלא...

זה היה מבחן בית. לשניים היו תשובות דומות מאוד, מספיק דומות שהיה ברור שהם עבדו ביחד או שהיתה העתקה. אחרי ברור אצל המרצה והדיקנית שאחראית לרמאות אקדמית, התברר שהוא קרא את המבחן של ידידתו מבלי ידיעתה ובלי לקבל ממנה אישור (כנראה היא השאירה אותו לבד עם המחשב או משהו), והעתיק ממנה את התשובות. מאחר והיא לא היתה מעורבת בתהליך, היא לא נענשה כמובן. לגבי הסטודנט הזה, הוא סטודנט די מתחיל והנטייה היתה לחשוב שהוא קצת נלחץ והלך לאיבוד, ולכן הרחמנות היחסית. עכשיו זה בתיק האישי שלו, אז אם הוא יתפס שוב על רמאות יתייחסו לזה מאוד מאוד ברצינות.

../images/Emo140.gif מזל טוב

אין כמו ההרגשה הזו של סיום שלב. במיוחד שמיד מצפה לך חופשה קצרה בארץ. מה מתוכנן לך לקיץ? 'המון לעשות' = במחקר? ענייני היסטוריונים וארכיונים? תודה רבה על העצות שלך לראיון. הדבר הראשון שאמר המראיין הראשי היה 'אני שמח שיצא לנו להיפגש כאן, לשיחה לא פורמלית'
. כן, בטח. לא פורמלית.

d a p h n a

New member
הלך בסדר, הראיון ה"לא פורמלי"?

לגבי הקיץ, נדמה לי שכבר אמרתי כאן - אני צריכה בעיקר לקרוא, כדי להתכונן ל-prelims (בחינות המעבר) שלי בסתיו. בנוסף, אני נוסעת לשבועיים ללונדון לשבת בארכיונים.

משוש30

New member
למה את לא מעדכנת?!?! קדימה לספר איך היתה

ההרצאה והראיון ורומא ואיך היה בלי הקטנה?

מסתבר שלא פספסתי. אלא עוד לא סיפרת.

ספרי ספרי. איך היה? ההרצאה? בלי הילדה? הריאיון? חיכינו חיכינו - לא תספרי לנו בסוף איך היה?

למעלה