זהו סיימתי - עוגת הפסנתר מוכנה

זהו סיימתי - עוגת הפסנתר מוכנה

קצת (הרבה) נסדקה, פה ושם התפרקה, הפסנתר נשאר על בסיס הקרטון אחרי שעשה קולות של עומד להשבר לגמרי כשניסיתי להפריד, כך שהוא אפילו לא מחובר לעוגה. מקוה שיעבור בשלום את הנסיעה. תחזיקו אצבעות....

ואוווווווו! חיכיתי לראות באמת איך

יצא ויצא לך מקסים! הצבע מגניב (עוד לא ראיתי פסנתר כנף תכול
) וממש אהבתי את הצורה הסופית. כל הכבוד!!!!! תגידי, לגבי הכתב - את מזלפת ישירות על העוגה? הכתב כל כך יפה כאילו כתבת בטוש...

תודה רבה,

כן, במקרה הזה זילפתי ישירות על העוגה, לא ממש מרוצה מהתוצאה, אין לי כתב יפה ונאלצתי למחוק כמה פעמים ולנגב היטב. לא נורא.... הילדה אוהבת את הצבעים צהוב וכחול, וכשהצעתי ורוד פוקסיה קיבלתי שלילי חזק. אז זה שיצא... האמת... הולכת לעשות ניסוי של ציפוי בקרם חמאה, העוגה נראתה אסטטית יותר ומעוצבת יפה כשהיתה עם קרם שוקולד בלבד, הבצק סוכר התעקם בכמה מקומות, בעיקר במקומות שהבצק היה דק יותר. עם קרם חמאה נראה לי שאצליח לעצב טוב וקרוב יותר. עוד לא ניסיתי אבל אדווח בהקדם. תודה.

רציתי להציע לך בהתחלה אבל לא

היה לי נעים... עוגות כאלה ממש יפות עם קרם חמאה צבוע או עם ציפוי סוכר

ו.... מה זה "למחוק" ואיך את מזלפת?

עם שקית זילוף? אני ממש לא מצליחה למצוא תנוחה בה אני מחזיקה ביד הכותבת שלי את שקית הזילוך, לוחצת בלי שיצא הכל מלמעלה (כלומר מחזיקה את הקצה המגולגל) וגם לכתוב יפה...

למחוק = לנגב טוב עם מטלית לחה/רטובה

ולכתוב מחדש. השתמשתי בשקית זילוף חד פעמית ומילאתי אותה בערך ברבע כמות. בדרך כלל אני משתמשת בשמרדפים-ניילונים משרדיים והם גדולים ונוחים לי לעבודה הרבה יותר מהקונוסים, שגם לי היו תמיד מתפרצים מכל עבר. גזרתי צ'ופצ'יק קטן ואחר כך הגדלתי לפי הצורך. מה שטוב בשמרדפים זה שיש להם שתי פינות לגזור מהן, אם אחת יוצאת רחבה מידי, מעבירה את הרויאל לפינה הנגדית ומזלפת משם.

Netel

New member
יצאה לך נהדר

אחזיק לך אצבעות שלא יקרה לה כלום בדרך. מקסימה ממש

אז זהו, שבדרך.....

בסיבוב הראשון פתאום הפסנתר עף הצידה. עצרתי והרמתי אותו על הכסא, כל הדרך היה חשוך ולא הייתי בטוחה שלא השתבש שם משהו. למזלי לא. אבל..... כשנכנסתי למסור את העוגה "עבדתי" על הילדה, שביקשה עוגת פסנתר, ונכנסתי אליהם עם הפסנתר בלבד ביד. ראיתי עליהם התלהבות אבל גם אכזבה מהגודל, הם הרי אמרו לי שיהיו הרבה ילדים.... השארתי אותם בחצי התלהבות ובלי שהרגישו יצאתי שוב לאוטו והבאתי את עוגת הבסיס. פתאום ראיתי ושמעתי נשימות גדולות של הקלה..... חחחחחחחחחחחחחח - יצא נהדר באמת.

לילית462

New member
וואו........

יצא נהדר !!! אני בטוחה שהילדה תקפוץ מרוב התרגשות. כל הכבוד על הביצוע, ואכן נחזיק אצבעות שזה יגיע בשלום כל הכבוד

למעלה