זהו עוד יומיים

ababab

New member
זהו עוד יומיים

וביום שלישי החתונה....הבעיה שנפלה עלי צינון עצבני וכאב גרון קטן שגורמים לי לחשוש שאיהיה חולה או לא ארגיש טוב בחתונה. הייתי היום בחזרה גנרלית אחרונה במדידה אני ממש מרוצה מהשמלה אבל המחוך המחוך לוחץ עלי קשות...נראה לי אני אשחרר אותו ולא אסגור אותו חזק??? הייתי אצל רופא השיניים לניקוי שיניים ממש מומלץ גם טוב לשיניים וגם עכשיו הן ממש לבנות. ודבר אחרון הלכתי לסדור גבות וקצת מוזר לי אם זה נראה לי שונה ומצחיק נאי מקווה שזה הרגשה שלי רק ולא משהו אמיתי...כי אני מרגישה כמו ינשוף... מחר יום שקט ואני הולכת למקווה ברמת אביב, אני מקווה שהוא טוב..

J-סיקה

New member
איזה התרגשות אההה ../images/Emo12.gif

טוב שאת עושה לך יום שקט של התרכזות בעצמך ואולי גם בן זוגך איתך (לא אמרת ) ואם כן אז טוב יותר את המקווה ברמת אביב אני לא מכירה אבל ההרגשה של אחרי שווה הכל בהצלחה ומזל טוב

איזה כיף לך, ואיזו התרגשות מטורפת!!

גם לי יש עוד מעט זמן, רק עוד שבוע. קשה לי לתאר לעצמי שבשבוע הבא אני אהיה בשעה זו בקבלת הפנים, או בדרכי אליה.... איזה כיף להתחתן!

אתי@

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif איך ההתרגשות?

בקשר לשמלה, הייתי קושת חזק רק לצילומים ואולי לחופה, ואח"כ משחררת קצת. ולגבי הגבות - אחרי שתתרגלי, אני בטוחה שתאהבי את עצמך בתחפושת של ינשוףףףףףףףףףףףףףףף
בהצלחה והחלמה מהירה
מהירה ביותר

*שיר

New member
שיהיה במזל ותרגישי טוב!! ../images/Emo9.gif

קיח לך את היום חופש למנוחה ולטיפול בעצמך. קצת ויטמין C, קצת אמבטיות חמות עם מלחים והרבה מנוחה במיטה... ובכל מקרה, אני בטוחה שבחתונה תשכחי ה-כ-ל!

הילית*

New member
וואו, איזה מרגש !

שיהיה לך בכייף... לגבי הצינון, גם אני וגם חלק מהבנות פה שהתחתנו חטפו מחלה קטנה לפני החתונה, יכול להיות מלחץ, יכול להיות מתשישות. אני כמעט יכולה להבטיח לך שביום החתונה הכל עובר.... בהצלחה רבה והרבה בריאות! תזכירי לי איפה אתם מתחתנים...

גם אני חולה קצת הבוקר....

צביקה המתוק עשה לי כוסות רוח ביום שישי, מה שהשאיר לי סימנים עגולים על הגב, ולכן אסור לו יותר... אבל קיבלתי דיקור (אקופונקטורה) ואני מקווה שעד מחר אני אהיה יותר בסדר.... אני גם חושבת שזה מלחץ והתרגשות...

Liat & Alon

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif Good Luck

And worry every thing is going to be ok you will enjoy you night and you will we a queen for one day
and

זהו אהה, מתחילים להתרגש...

לגבי הצינון אל תדאגי- כמו שאומרים: עד החתונה זה יעבור... ואין לך מושג כמה זה נכון, גם יומיים לפני. שיהיה לך הרבה כייף ומזל טוב

למעלה