זהו... עוד כמה שעות! שאלות אחרונות?

michalipa

New member
זהו... עוד כמה שעות! שאלות אחרונות?

אוקי.. אני מתחילה להתרגש....! כמה שאלות אחרונות: (אנחנו במבית דירות אנטאה) 1.המכולות שם והסופרים עולים שם יקר? למשל חלב כמה יעלה? 2.יותר זול לקחת אוטובוס לניסי ביצ או מונית? 3.איך המוזיקה שם? ישנה? או עכשווית? 4. השתיה שם בפאבים עולים יקר יחסית? (אלכוהול/ מים / קולה) 5. הבאנגי... עולה 36 פאונד הבנתי.. זה לא קצת יקר??? זהו.. תודה רבה..... נתראה שם!

antonii0

New member
ואיי אניי בא איתך

אני מת לחזור לשם לאנטה במיוחד את הולכת להנות שחבל על הזמן וזה המלון היחידי עכשיו עם כל הישראלים אז יהיה לך כיף תיצאי מוצאי שבהת לאייס לפופקורן מסיבה . והמכולת לא זולה מה עוד אהה יש שם אחד הודי רוני הוא האיש אחזקה שמה חולה ישראלים מה שתבקשו ממנו הוא יתן לכם כי לא נותנים שמה נייר טואלט וכל זה ודרך אגב את צריכה להפכיד איזה עשרים פאונד בקבלה שתדעי מראש בישביל מגבות וכל זה ותצאו כל יום תעשו את הכדור תעשו פלי פיש תצאו לגסמין יש יום שני שמה מסיבה באייס ולפני סבבב ברים ובגסמין סמים מוזיקה בעברית וקיצור אל תסעו במונית תסעו באוטבוס יש קו שכל חצי שעה לניסי ביץ או שתשכירו טרקטורנים או קטנועים זה שווה ואם יש לך עוד שאלות אז אני פהה

michalipa

New member
מה??.

20 פאונד בקבלה בשביל מגבת??? זה עירבון אתה מתכוון?

antonii0

New member
כן

כן 200 שקל עירבון מחזירים לך את זה אבל שעל המגבת לא יהיה כתם לא כלום כי יחיבו אותך מאיפה את?

antonii0

New member
?

כמה את לוקחת איתך לשם כסף כיאלו? ואז אאני יגיד לך מה שווה לך ומה לא

antonii0

New member
../images/Emo160.gifכן זה סבבה

תיראי יש אחד שמסתובב באיה נאפה וקוראים לו ניצן הוא סוכן של אופיר טורס הוא מוכר כרטיסים להכל פארק מים 14 פאונד סבב בארים+כניסה לאייס 11 פאונד שייט באוניה15 פאונד טיולי גיפיים 35 פאונד אל תעשו ויש עוד חרטות עכשיו אני יגיד לך עוד מחירים של דברים שאת חייבת לעשות כדור 12 פאונד פליי פיש 10 פאונד מצנח 13 פאונד בנגי 45 פאונד בערב שאת מגיעה ישר תילכו לבלאק אנד וייט או לקאסל לפני זה תלכו לפאב הפאבים החזקים שם זה סניור פרוג הגסמין והמנקיס אלה הכיי סבבה והם אוהבים יהודים אחריי שאת חוזרות קפצו לבית חבד ססבבהה שם בבוקר תלכו לניסי ביץ או לניסי ביי זה אחד על יד השני אוכל: תכלו במקדונלס או בבורגר קינג עולה 3.25 פאונד ארוחה ציקין לא בשר ופיצה האט עולה אכול כפי יכולתך 3.65 וזהו זה מה שיש לאכול שם קטנועים תקחו עם אתם יודעות לנהוג תקחו אפילו קטנים הם לא זזים אבל מעברים אותכם ממקום למקום ותקנו אוכל עם אתם אוכלת כשר בסופרים. עכשיו עם את לוקחת דולרים לשם זה הכי טוב כי אין עמלה אתה מקבלת על 100$ 46 פאונד שבארץ את מקבל 42 פאונד אל תחליפי לא בדיוטי םריי של הארץ ולא בטרמיניל של לרנקה רק באיה נאפה יש על יד המקדונלס גיניג וזהו את באנטה קרוב לאהכול חוץ מהניסי לא ללכת ברגל כי זה 40 דקות תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1אניטוש

New member
תשובות:]

דבר ראשוןןןןןןןן שיהיה לך המון המון כייף:)))))) ויי אני מתרגשת בשבילך..זה מזכיר לי את עצמי לפני אממ חודש וקצת(הזמן טס) בכל מקרה הסופרים שם לא זולים אבל אפשר לקנות חלב לא יקר האמת לא קנינו חלב הבאנו 2 קופסאות של עמיד ובסוף רק אני שתיתי אותו עם קורנפלקס כל השאר קנו שם עוגיות וכאלה..האוכל טיפה יותר יקר מהארץ קולה דיי יקר שם.. אנחנו לקחנו מונית לניסי ביץ כי היינו יותר מ 4 בנות וזה עלה לנו לכל אחת פאונד בקיצור הלוך חזור 2 פאונד..אם אתם פחות מ 4 בנות אז אתם משלמות טיפה יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסינו אוטובוסים) המוזיקה שם טיפה ישנה למרות שיש פה ושם כמה שירים חדשים..אבל אחלה מוזיקה כזאת שתמיד כייף לשמוע. השתיה בפאבים לא יקרה כמו בארץ..אבל תמיד תשאלי לגביי חינמימם(מה אני מקבלת אם אני רונה ככה וככה.. כי את יכולה לקבל כרטיסים למועדונים חינם שוטים חינם..) השתיה עולה בסביבות ה פאונד עד 2 פאונד..שזה בקטנה קולה ומים עולה יותר! עדיף אלכוהול אם כבר חח הבאנג'י עולה לא קצת אני עשיתי באנג'י מלא שזה עלה 45 פאונד כולל קפיצה חולצה תמונות ודיוידי היה שווה כל שקל!!! חוויה של פעם בחיים תעשי בלי לחשוב על הכסף! מקסימום לא תבזבזי הרבה על מזכרות וכאלה.. יאללה נראה לי זהו תהני תעשי חיים

michalipa

New member
מה לגבי הפארק מים?

איפה הכי כדאי להשיג כרטיס???? הכי זול!!! 14 פאונד הבנתי.... מהמלון עצמו יהיו הנחות?

תשובות

1. הסופרים שם די יקרים אבל תמיד אפשר למצוא מקום זול לקנות בו למשל לנו היה סופר מול המלון ממש יקר ובמרחק של כמה דקות הליכה היה סופר אחר הרבה יותר זול...אז פשוט צריך למצוא את המקום הנכון לקנות ממנו.. 2. אני לא נסעתי באוטובוס לניסי ביץ אלא רק במונית...מונית לניסי ביץ עולה 4 פאונד אבל תמיד אפשר למצוא עוד כמה אנשים ולנסוע איתם (רוב המונית שם יכולות להכי 7 איש ואז זה יוצא הרבה יותר זול) 3. המוזיקה די ישנה, שנות ה-90 אבל זה גם תלוי לאיזה מועדונים את הולכת... 4. השתייה בפאבים מאוד יקרה..אלכוהול אני לא כ"כ יודעת כי לא ממש קנינו חוץ מפעם אחת בריזר שעלה לנו 3.5 פאונד ומים עולים 1.5 פאונד 5. לפי דעתי זה קצת יקר בשביל באנג'י של כולה 61 מטר...אבל כל אחד והתקציב שלו מקווה שעזרתי :)

yossibalali

New member
תשובה

מחירים סבירים בהחלט... משתלם לקנות..... חלב 6 וחצי שקל 6 ביצים 6 שקל המלצה שלי תקנו לחמניות ממרח שוקולד נקניקיות לארוחות האלה שבין לבין :) יותר זול לקחת אוטובוס זה בטוח אבל יותר נוח מונית... ואם ה4 שקל האלה יעשו לך תהבדל אז באמת לא כדאי שתסעי... המוזיקה בסדר... יש בקסטל אולם של דיסקו שזה שירים כאלה ישנים חמודים :) כיף להיזכר.. השתיה בפאבים עולה בסדר גמור... אבל לפעמים יש פאבים שלוקחים 3 פאונד! תקנו רק בפאונד פאונד וחצי! הבאנגי יקר אבל זה חוויה של פעם בחיים... החלטה שלך

למעלה