זהו עכשיו זה רשמי.

זהו עכשיו זה רשמי.

אין בררה, ועכשיו אני חייבת להודות: יש בעיה!!, שום דבר פשוט כבר לא יהיה כאן. איזה בעסה. לא שיש לי מושג איך אני הולכת לעבור את זה, עוד לא עשיתי אף טיפול וכבר אני מתפרקת. מזל שיש לי אותכן כדי לפרוק ת´לב, כי אתן באמת הכתובת היחידה.

אולה *

New member
אומרים, שחצי עבודה - זה להכיר

בבעיה. עכשיו החלק הקל - לטפל בה ולהצליח!
ומותר להתפרק, אבל גם תמיד לזכור מה המטרה, למה אנחנו כאן. ואת תמיד מוזמנת לכתוב על הכל - אנחנו נתמוך בך לאורך כל הדרך!!!
אולה

נועם@בת

New member
נרקוד ונשכח...

לא יודעת למה ברחת דוקא בכינוי הזה, אבל בתור הצהרת כוונת הוא לגמרי לא רע. פשוט תרקדי, ואחר כך תשכחי
רואים כמה קשה לך לקבל שיש בעיה. איך את מתקשה למצוא את המילים, ההסברים... איך את רוצה להתעורר בבוקר ולגלות שזה בכל זאת בסדר, והכל שוב במקום. אם את מרגישה שאת מתפרקת- תתפרקי. אני לא מתלוצצת, אני רצינית. מותר להתפרק באופן זמני. כי אחרי שגומרים להתפרק, מתחברים ונבנים מחדש. זה הופך מין שגרה כזאת, ומקל לשאת את הזמנים הקשים. שבי איתנו אחות, בסירה שלנו. קחי משוט, ואנחנו נלמד אותך לחתור. נשב איתך כאן בגלים הגבוהים, ובמים הצלולים. נחתור איתך עד שתגיעי לחוף מבטחים.
נועם

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

הי, אנחנו נהיה איתך לאורך כל הדרך, נשמח לתת עיצות, וכתף חמה שיהיה לך בהצלחה, ושהות קצרה. נוג

כשהדברים לא פשוטים ../images/Emo23.gif

זה אומר שאת מיוחדת, והתינוק שלך יהיה עוד יותר מיוחד. אני מעדיפה לחשוב שאנחנו נבחרת המיוחדות והתפקיד שלנו הוא להרוויח מהעניין הזה בונוסים לחיים. שולחת אהבה

למעלה