זהו, פסח חלף עבר לו: -)

1me too1

New member
זהו, פסח חלף עבר לו: -)

איך עבר עליכם השבוע? מזג האויר היה אביבי ונעים? איל עבר החג השני? ומופלטה - אכלתם?
מה היה טוב : -) מה היה רע : -( ומה היה לא נורא

אמן
וואו זה היה קשה...

אני לא שומרת פסח אבל אמא שלי כן ובין הכשל"פ לבין העובדה שאבא שלי לא אוהב לאכול כלום -זה קשה ומתיש. מרגישה שפתחתי פה מסעדה כי גם הם לא מוכנים שנאכל בחוץ או שנזמין אוכל
.
&nbsp
בכלל הביקור שלהם ממש קשה לי, אבא שלי עוד יותר נהיה ילד קטן
והאמת שנראה לי שאצטרך איזה שבוע חופש אחרי שיסעו.

1me too1

New member

ביקור הורים יכול להיות מתיש, אבל לומדים ממנו לביקורים הבאים.
לכמה זמן הם באו?
מה שלי לפעמים עוזר, עם דגש על "לפעמים" לזכור שעוד מעט זה נגמר ואז אני אתגעגע אליהם, ואני משתדלת לנשום עמוק ולהפיק את המירב, להגיד לך שזה עוזר - לא תמיד אבל לפעמים

תחזיקי מעמד,

הם מתארחים אצלכם בבית?
בכל מקרה, תנסי לשלוח אותם לעשות דברים לבד ולתת לעצמך זמן לבד.

תודה יקירות

נשארו עוד 9 ימים, הגיעו לשבועיים...
&nbsp
לא קל לי איתם,במיוחד עם אבא שלי שמסתובב בפרצוף תשעה באב, ששום דבר לא מעניין אותו, שאי אפשר לקבל ממנו תשובה נורמלית לדבר בסיסי כמו מה הוא רוצה לאכול, שעושה שביתת רעב רק כי הכנתי לו טוסט לא כמו שהוא אוהב במקום לדבר ולומר מה הוא רוצה...
&nbsp
זה לגמרי מוריד לי את החשק לבלות איתם וכל בוקר קמה בהרגשה של "אוף עוד יום".
&nbsp

AlicePJ

New member
אוף זה קשה....

ביקורים הרבה פעמים זה לא כל כך כיף כמו שלפעמים מדמיינים שהולך להיות, ולפעמים גם הפער בין מה שמקווים למה שקורה באמת עושה את זה להרבה יותר קשה.
אני מקווה שבביקור הבא שלהם כבר תעבדי בהיקף שעות גדול יותר כך שלא תהיה להם ברירה אלא לדאוג לעצמם ולהפסיק את הפינוק של בית מלון עם שף אישי שהם משום מה מצפים לו.

alphadelta

New member

זה אכן יכול להיות מוזר ומתיש. אבל הנה כמה הבנות שעזרו לי להפוך את הביקורים למהנים ונפלאים. דבר ראשון לזכור שהם לא מרגישים שייכים או בשליטה. ויש אנשים שנורא קשה להם עם זה. הם לא יכולים לעשות הרבה דברים לבד. ויש הורים שלא ממש מדברים את השפה המקומית. ופתאום ההורה הכל יכול וכל יודע הופך לתלוי. לאבא המדהים האישי שלי היה למשל מאד אתגרי לא לתקן הכל. וההסברים שכשגרים בקונדו אי אפשר סתם לעשות דברים בדירה לא שיכנעו אותו. ושאם משהו מתקלקל מתקשרים למשרד של הבניין ולפעמים מחכים יום שלם עד שבאים לתקן. ואי אפשר להעביר סתם חוטי חשמל כמו בארץ אלא הכל עם תקנים. בקיצור הוא לא הבין והיה מתוסכל. מה עשינו? כל פעם כשהגיעו לביקור הכנו רשימה של עבודות יזומות. דברים שהוא טוב בהם ואני צריכה עזרה. וזה עובד עד היום.

עוד משהו שהבנתי הוא שהקצב שלי השתנה. אני כבר לא באותו סינכרון כמו שהיה לי פעם. וההורה המבקר ואני צריכים כל פעם ללמוד אחד את השני מהתחלה. וזה בסדר.

והנה, למדת שלפסח זה אתגרי להזמין אותם. גם זה שיעור חשוב.
עוד משהו ששמתי לב וגם בשיחות עם חברות הן אמרו אותו דבר : ההורים שלנו מזדקנים. כן, כן. וכשרואים אותם פעם בכמה חודשים או פעם בשנה זה עושה שוק. וחוץ מזה, ככל זהם מזדקנים פתאום חשובים להם עקרונות חדשים והם נעשים עקשנים כמו ילדים קטנים.

זה כל מה שאני זוכרת בינתיים.

rona73

New member
זה לא קל..

צריך לדעת לתכנן הרבה דברים מראש.
כמו שכתבו קודמותי זה מתיש ומאתגר וקשה.
המסקנות שלי הן שצריך ימבה סבלנות ולדעת שזה יגמר.
אולי תשבו בערב ותדברו מה התוכניות ליום למחרת ?

הי פרפרי

אבא שלך היה שלם עם העזיבה שלכם או שאולי זו הדרך שלו להראות לך שקשה לו שאת רחוקה, שקשה לו לראות אותך בעולם כל כך אחר מזה שהוא הביא אותך אליו.
פשוט יכול להייטק שיש דברים שיושבים לו על הלב וקשה לו להוציא.
יש סיורים נפלאים בניו יורק, יש גם סיורים ליומיים למקומות קרובים, אני יודעת שבקליפורניה יש סיורים לאמהות ישראליות, לפעמים אפילו מדריכים בעברית, את אמא שלי אחי שלח לטיולים כאלו, שווה לחפש ולסדר לך יום חופש מהם, לא?
חיבוק גדול והרבה אטיה

תודה יקירות

מצטערת שלא הגבתי עד עכשיו-אני ממש עמוסה בין הביקור לעבודות שונות כך שבקושי יש לי זמן לנוח.
מי היה מאמין שעבר רק שבוע מאז ההזרעה, הזוי-זה נראה לפני אלפיים שנה

&nbsp
היום יש לי יום יחסית רגוע כך שמקווה לנשום קצת ולהוריד הילוך.

השבוע שלי היה

חופשה של 8 ימים שהיתה המון דברים,
היינו ביחד המון, וזה היה טוב
נסיעות בתוך גלזגו, עיר גדולה שאנחנו לא ממש מכירים, עם חוקי תנועה קצת מוזרים במקומות מסויימים, מתיש ומלחיץ, כאשר מגיעים מאי קטן ושקט, עם מעט כבישים ומעט תנועה ובעיקר הכול מוכר וידוע.
קנינו דברים לבית החדש, שכאן על האי היו עולים לנו המון, כי אין אצלנו B&Q וכאלה, אז חסכנו לא מעט כסף וחזנו עם אוטו מלא.
פגשתי כמה אנשים שעד שבוע שעבר היו וירטואלים. ישראלים שגרים בגלזגו והסביבה, אנשים מקסימים שמאוד שמחתי לפגוש. מדהים כמה אנחנו כן יכולים להכיר אנשים גם כשהם וירטואלים לחלוטין.
מזג האויר היה לטובתנו, וזה המון כאשר מדובר בסקוטלנד.
חופשת האביב של בית הספר נגמרת מחר, יום שני, וחוזרים לשיגרה המבורכת

תודה לפרפרי אהבה שמילאה את מקומי, ואני תקוה שכולכם נהנתם בחופשה אם הייתם בכזאת או בחג הפסח

rona73

New member
השבוע שלנו..

ההורים שלי כבר עזבו.
הם היו איתנו שבוע ימים.מתיש היה אבל מתיש חיובי. :)
מזג האויר היה קר וירד שלג.גם ככה אבא שלי לא יכול ללכת,הינו בעיקר בבית או במולים(מסעדות).
לילדים היה אחלה בביקור של סבא וסבתה והפרידה היתה קשה.
הילדים חגגו יום הולדת 10.אני נזכרת ביום שהם נולדו.
סופ"ש איסטר בבולגריה ומחר גם כך שרק ביום שלישי חוזרים לעבודה ובית ספר.
והמזג האויר אחלה סוף סוף חם ונעים והמון שמש..

mumfor4

New member
השבוע שלי בסימן חגיגות

אחרי שארחתי 28 אנשים לליל סדר שחלק נשארו ללון כמה ימים , נסענו ללונדון לחגוג את יום הולדתי החצי עגול .
הילדים הלכו המון ברגל ולא התלוננו כמעט , אכלנו המון סושי ושמרנו לא לאכול חמץ , מסתבר שזה לא נורא בכלל
לונדון מדהימה , ביקרתי בה המון ותמיד יש עוד משהו לגלות בה .
מזג האוויר היה פשוט מדהים 22 מעלות ושמש מלטפת , תענוג .
חזרנו ישירות לחגיגות המימונה , כמו כול שנה הכנתי המון מופלטות , מתכון יש בבלוג שלי .
היה טעים מאוד .
חופשת האביב הסתיימה ומחר חוזרים לשגרה .
שבוע נפלא לכולם באשר הם.

למעלה