זהו, צה"ל לקח אותי:)

זהו, צה"ל לקח אותי:)

אז כן אם שמתם לב שלא הייתי פה כבר קרוב לשבוע, אז רק רציתי להגיד שהתגייסתי ביום שני האחרון:) חח למרות שאני אסיים את הטירונות יום חמישי (טירונות של מוזיקאים מצטיינים) אז מתייחסים אלינו כמו לכוסיות, אבל בכל זאת צבא! מקווה שאני אהיה כאן יותר ממה שאני חושב:) אני בטוח אחזור ואתעדכן כאן, הפורום הזה היה הבית השני שלי כבר מלא מלא זמן. באמת אחלה אנשים אחלה אווירה, אחלה דיונים. פשוט כיף! אז שבוע נהדר שיהיה לכולכם:)!

Latisia

New member
שתיהיה לך טירונות נסבלת (=

איפה אתה עושה את הטירונות שלך? גם לי לא יוצא לכתוב פה הרבה... אני מניחה שהעבודה לקחה אותי... מה גם שאני לא מעודכנת בגרוש :/

נ"ש - שאלה חשובה

מקווה שתוכלו לעזור לי השיר באלבום החדש 'all I need' נכתב על בחורה או על משהו אחר? ממש חשוב לי לדעת!!! תודה מראש

Pygmy puff

New member
בתור הנציגה הרשמית של ת'ום יורק

אני יכולה להגיד ש... טוב, לא. אפשר רק לנחש, נכון? כמה שרשורים מתחת יש דיון על השיר, אני חושבת שזה יכול לעזור.

V e g

New member
בהצלחה, תומר! ../images/Emo24.gif

אתה מהותיקים והמשמעותיים בפורום (שצעיר ממני כמעט ב-10 שנים, ולמרות זאת, היית פה לפני) הזה, וגם אם תרגיש מנותק תקופה תרגיש חופשי תמיד לעדכן אותנו מה חדש איתך. שוב, בהצלחה מכל הלב ושיעבור עד כמה שאפשר בכיף :)

פוֹלי

New member
אני זוכרת כשתומי רק הגיע לפה

הוא היה בן 13/14 בערך
איך הזמן טס! תומי תעשה חיים ואל תשמע שם אבי ביטר!

תודה לכוללללם:)! ממש מחמם את הלב לראות

כאלה תגובות:)! אז הממ זהו סיימתי את הטירונות שלי בדיוק אתמול, אחרי שנשבענו אמונים למדינה ולצה"ל. הטירונות הייתה בבסיס קרוב מאוד לצומת מסמיה (צומת ראם), הבסיס נקרא שערי אברהם,וזה בסיס של חיל החינוך. אז שם בעקרון עברנו הכשרה של רובאי 01. חחח ואל דאגה, לא אשמע אבי ביטר גם אם זה יעלה לי במחיר חיי:) שמח לחזור לכאן!

למעלה