זהו! קבעתי פגישה!

זהו! קבעתי פגישה!

פשוט ידעתי שאם אדחה את זה שוב ושוב זה לא יוביל אותי לשום מקום. אז לפני בערך חצי שעה התקשרתי לפסיכולוגית ששני המליצה לי עליה וקבעתי להפגש איתה בעוד יומיים. איך אני בדיוק הולכת לממן את זה? דיה צרה בשעתה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שיהיה לך בהמון הצלחה נטע

מאחלת לך אומץ וכוח לעמוד מול האמת ולהשיג את הזכות שלך לחיים טובים יותר
.

אורן...

New member
נטע

היי נטע. עפ"י מה שתבת בתקופה האחרונה אני רואה הרבה אופטמיות בך. מאיפו זה בא לי, את שואלת. אז ככה, בהודעות שכתבת סיפרת על רכבת ההרים, פעם למעלה פעם למטה ובנהם שאלות ואמירות על החיים. בעניי זו התנהגות של אדם אופטימי הרוצה לעשות למען עצמו. אם תסרטטי בגרף את מסלול הרכבת שלך את תראי עליות וירידות, אולם במבט על תראי מגמה של עליה. המסלול המפותל לא נגמר לעולם, תמיד יש עליות וירידות. השאיפה היא למתן את עוצמת השינויים בן למעלה ולמטה. המון הצלחה. שלך, אורן

ההודעה על הרכבת הרים...

היתה דווקא מאוד פסימית. אבל אתה צודק, יש עליות ויש ירידות. ויש ימים שאני מרגישה ממש טוב, שופעת אנרגיות ומרץ ואז... בום!!! מכה הכי קטנה מפילה אותי לתחתית. ופשוט אי אפשר להמשיך ככה...

אורן...

New member
תחייי האופטמיות....

"ופשוט אי אפש להמשיך ככה..." -זו אמירה של אנשים אופטמים, המאמינים ביכולתם לשנות... אגב, כפי שהבטחתי מצורף הקישור לדף שלי בבמה חדשה. השמח לתגובות אורן

hope_29

New member
נטע

שיהיה לך בהצלחה! (בעצם שיהיה לשתינו בהצלחה...) Hope

אורן...

New member
בהצלחה הופ....

אני רואה את עצמי כ´מר אופטמיות´ ואני רואה את זה בכולם ואת בחרת את השם הזה - תקווה. בהצלחה גם לך אורן

למעלה