זהו! קניתי את הכרטיס! זקוקה לעצה...

רוי בת

New member
זהו! קניתי את הכרטיס! זקוקה לעצה...

אז רק עכשיו חיברתי את האי פוד למחשב. מה הדבר הראשון שאני צריכה לעשות? יש איזה מדריך שיסביר לי איך מתחילים ממש מאפס? יש לכם עצות שיקלו עליי? תודה רבה..

mr redimmer

New member
בעיקרון כלום

אני מבין שקנית כרטיס פייר וואייר. חיברת את האייפוד למחשב דרך הכבל שהיה בקופסא.. בעיקרון המחשב שלך אמור לפתוח אוטומתית את האייטונז, ואז תראי אל האייפוד מן כזו אנימצייה של "אין כניסה" ואחרי כמה דקות תראי וי על המסך. כשאת רואה את הוי, את יכולה לנתק את האייפוד מהמחשב. וכמובן, כל המוזיקה באייטונס תעבור לאייפוד שלך.

רוי בת

New member
לא הבנתי משהו...

דבר ראשון: האייטונז לא נפתח לי אוטומטית, אבל כן היה לי ציור של אין כניסה... יש כפתור ידני שלוחצים עליו והמוזיקה עוברת, במידה והאייטונז לא נפתח אוטומטית?

זה משנה? לדעתי הדרך שאיפוד מתחבר

אצלך בסדר גמור אני לא אוהב שהכל עובד לבד אוטומטית אני רוצה לראות ולשלוט בשביל העתיד בכל מקרה תקראי את המדריך ותלמדי שם עוד דברים אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות
לפחות דבר אחד ברור לי שאצלך על פיסי עם פיירוייר אין צורך באיתחול בשביל לחבר את האיפוד כמו במקרה של אחת הגולשות כאן

תסתכלי בהודעה של סאבווי על המדריך

העברי תורידי אותו ותשתמשי בו להתחיל ללמוד את האיפוד שיהיה לך בהצלחה

רוי בת

New member
זה לא מצליח!

עשיתי מה שאמרתם, אבל כמו שאמרתי זה עדיין לא נפתח אוטומטית והאנימציה פעלה בערך 20 דקות על שיר אחד של 4 MB...( ובסוף זה לא הוריד כלום, כי הבטריה אזלה ועשיתי מחיקה לתכולת האייפוד) אני לא ממש מסתדרת עם זה, תצילו אותי!

תטעני את האיפוד במלואו דבר ראשון

אי אפשר לעבוד איתו מול המחשב במצב של סוללה חלשה בפיסי בגלל שאופציה הטעינה דרך המחשב לא קיימת זה חשוב כפליים אז תטעני ואח"כ תנסי שוב סביר להניח שכאן בעיה

mr redimmer

New member
חכי רגע

תראי, הבעייה שהצגת הייתה ממש מוזרה. כי את פעלת נכון לגמרי גם אחרי ההמלצות שלי ושל האחרים. בכל אופן, את יכולה גם להתקשר לידע ולבקש את עזרתם. כמובן שזה יהיה רצוי אם טופס האחריות שלך נמצא אצלך.

למעלה