זהו, רשמי- אין גן

תירתיר

New member
זהו, רשמי- אין גן ../images/Emo122.gif

כן, השעה 14:07, היום ה-28 באוגוסט. מחר אף אחד לא עובד ושנת הלימודים מתחילה ביום ראשון... הבטיחו לי המון פעמים להתקשר לעדכן, אני מנדנדת בטלפון עד שהנשמה יוצאת לי ועדיין לא קיבלתי תשובה."יהיה בסדר, מה את דואגת?!" עברו כמעט 30 יום של נדודי שינה ועדיין לא מצאו לנכון לשבץ את בני. החזיקו אצבעות, אני בדרך להתמוטטות נפשית...

הוי תירתיר- הם ממש איומים../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

ואני ממש חושבת שאת צריכה להיות פחות עדינה ולבוא ביום א' ולהתיישב על השולחן של מי שאחראי\ת אצלכם ולא לזוז משם עד שימצא פיתרון המקובל עלייך! זה נראה לי פשוט שערורייתי שהם לא טורחים ועושים מאמץ, במיוחד לאור העובדה שנעשתה טעות אצלם והליך שגוי... היי את רוצה שאבוא לעזור לך להפוך שולחן?.... לפעמים נראה שבדרכים עדינות לא מגיעים לידי פיתרון. זה הזמן להיות אסרטיבית יותר.
מחזקת את ידייך!

תירתיר

New member
עדכון - לא ממש מעודד

הרגע קיבלתי טלפון מהמועצה, מסתבר שהבן שלי ילמד בגן חדש שנפתח השנה. בינתיים יש בו 8 ילדים. מהי האוריינטציה שלו? לא ברור. איפה הוא יהיה גיאוגרפית? לא ברור. מי הגננת? לא מכירה. הבה נצלול למים העמוקים ונקווה שיהיה בסדר...

תירתיר

New member
אוקיי, הערפל מתחיל להתפזר...

הגננת התקשרה והזמינה לאספת הורים ביום א'! נשמעת ברושם ראשוני- נחמדה. הגן ייפתח בתוך או ליד בית ספר (יתרון עצום לדעתי) אפשר להתחיל לישון בלילה... (?)

ריקי 04

New member
מתי הוא יפתח הם יודעים? ../images/Emo28.gif

כי אני מבינה שביום ראשון אין לאן ללכת... בכל זאת נשמע יותר אופטימי - בהצלחה

למעלה