זהו, תמו "מלחמות האמבטיה",

ferdinand

New member
זהו, תמו "מלחמות האמבטיה",

ארוחת הערב נאכלה, המטבח נסגר! מתרגעים מול הטלויזיה. (לא! אי אפשר ת'מחשב! עכשיו אבא!) הבית תוהו וובוהו! מגבות בגדים, צעצועים... מפוזרים על הריצפה. הכיור מלא כלים מלוכלכים. המיטה בערמות כביסה לקיפול! אמא (שוב!) הרחק מעבר לים!
(קודם בטלפון, היא שומעת ת'המולה ברקע, ואומרת שמתגעגעת לרעשים האלו! תתגעגעי מאמי! תצברי הרבה געגועים! כי את יודעת כמה מהר הם יחזרו לצאת לך מהאף, ותתגעגעי שוב לחדר במלון, ארוחות הבוקר והפינוקים!!!
) עוד מעט נתחיל עם "טכסי ה-השכבה" - חלבי, שירים ו-"נו! שימי ראש!" לקטנה. ציחצוח שיניים, סידור מערכת, סיפור לגדולים. עוד שעה, שעה וחצי יהיה סופסוף שקט. קפה וסיגרייה. לשנס מתניים, להשתלט על הבלאגן. מקלחת. ואז ייללו הזאבים, ו-"אבא" יצא לשוטט בלילה הוירטואלי. פרדיננד.

akavishon

New member
דווקא, אצלינו המצב הפוך,

כשאמא בחו"ל, הבית מתוקתק. וגם כשאבא בחו"ל (כמו מה שיקרה מחר) הבית יהיה מתוקתק. רק שכשנינו בבית, הבית נראה כמו אחרי פוגרום. ההסבר שלנו לזה, זה כשכאשר כל אחד לבד בבית, הוא לוקח אחריות מלאה. ברגע שבן הזוג השני בבית, כל אחד, בונה על השני, שייסדר, יארגן, יפנה וכו' בכל מקרה, בהצלחה איתם.

Master Stav

New member
תגיד לי היית אצלי בבית בימים האחרונים?

מדהים כמה מדוייק התיאור
סתיו שהולך עכשיו לנקות לקפל לשטוף להרים ( לא יודע מה דבוק שם ) לשל וב13:00 גם להצביע

schlomitsmile

Member
מנהל
אשריך ../images/Emo13.gif אהבתי את התיאור הציורי, ולא יכולתי שלא לקנא... אצלי "עוד שעה וחצי" לא יהיה שקט... הפיצקי מעיר אותי עדיין, למרות גילו המופלג (שנה וחצי) כ-4 פעמים בלילה... כבר שנה וחצי שאין לי יום ואין לי לילה... איזה מזל שהוא כזה מתוק... חיוך מלאכי אחד, ואני שוכחת לו את כל הצרחות...

Master Stav

New member
על זה נאמר גדל על אור ואהבה

אור ...דולק כול הלילה בבית ואהבה ...אם לא הינו אוהבים אותו ....

ferdinand

New member
לא למהר לקנא!!! ../images/Emo3.gif

ואגב - לפחות בעייני, האייקון הזה, פרושו אינו להוציא לשון!!! זה מעין... איך אפשר להסביר את זה "בלי להראות" מעין Eeeehhh כזה, חחח! תנסי לשרבב לשון הציד, עם עוויה בשפתיים וקריצה....
בסופו של דבר, לקטנה היו תכניות אחרות! (
) וזה היה הרבה מעבר ל-שעה וחצי! וכן - גם אצלנו מתעוררים שלוש-ארבע פעמים בלילה! אבל על זה אכתוב בשירשור נפרד, כי זה נושא בפניי עצמו! והאמת - המתיקות הזו (כידוע) היא מנגנון הישרדות, זה לא סתם!
זה למה כל התינוקות, הגורים, האפרוחים והגוזלים הם מתוקים! ולא רק בעייננו! הרבה חיות מתייחסות אחרת גם לגורים של חיות אחרות. (טוב נו, יש כמה שמתייחסים לגורים של חיות אחרות, כ-פאסט פוד, זמין ונוח, אבל זה כבר סיפור אחר) אז קצת שוויץ
יש לה קטע עכשיו: כשבאים לעשות משהו שלא מוצא חן בעיניה - כמו להשכיב לישון, להתלבש, להסתרק וכו' היא מתיישבת ובשיא הרצינות, דופקת נאום בג'יבריש. מסכמת אותו ב- "ב'מת!!!" (=באמת!) ופורצת בצחוק מזוייף, כמו איזו קאצ'קע רכלנית!!!
והנה, ממש עכשיו ברגעים אלו - היא קוראת לי!!!

tudu

New member
אני כנראה חי בגן עדן לא מודע לזה !!../images/Emo204.gif

רבע לשבע - יושבים לאכול. שבע ורבע וחצי.. שניים במקלחת - יושבים כל אחד בגיגית משלו משפריצים מים ומשחקים. אחד אחד נלקחים למיטה, ללבוש פיג'מה. אז מקבלים את המוצץ שמוריד להם את העפפים לחצי התורן.. נשכבים שניהם באותה מיטה על הגב מחכים לסיפור. (יש לרוב כ 3 סיפורים בכל ערב) סיפור פשוט לקטנציק (שנה וארבע) אח"כ סיפור בינוני לשניהם, ובסוף סיפור מושקע יותר לגדולה (בת שלוש ו4 חודשים) הקטן מתחיל להתעייף ונלקח ללול שלו. מסיימים את הסיפור האחרון, מכבים את האור, נשיקה ולילה טוב. 20:00 הבית שקט, לפעמים כמו עכשיו בחורף 19:45.. ושניהם ישנים, יקומו בפתיחת חלונות בבוקר בשעה 07:00.. (בלילה לפעמים בכי מחלום רע..) גמרנו עם המים לגדולה, הקטן עוד ישן עם בקבוק מים בלול. יש עוד תינוק 4 חודשים, נרדם בסביבות 20:00, יקום ב04:00 לאכול.. וימשיך לישון עד 07:30.

למעלה