זהו..... תמיר יצא היום לחודש

שמופית

New member
זהו..... תמיר יצא היום לחודש

מילואים
ואתן יודעות מה הכי מבאס ??? הוא לא יהיה איתי בשקיפות העורפית
(וגם אין מי שיפנק אותי ויקנה לי מילקשייק וניל באמצע הלילה...) רק שיעבור לו בשלום
ושיחזור אלי בריא ושלם !!

שמופית

New member
לא.... בהחלט לא נראה לי שכרגע

אני מושא קנאת הבנות.... עם הבחילות, העייפות והבעל במילואים

רחלילי

New member
אבל אנחנו כאן נוכל

לנסות! להביא לך מילקשייק וירטואלי (ואולי לא רק) לשמח אותך ללוות אותך לשמוע מה חדש. נכון. זה לא תמיר וזה לא תחליף. אבל זה גם משהו, תודי! שיעבור לך מהר. תחשבי על זה שקצת לפני שהוא יחזור האיש שלי יתחיל 33 ימי מילואים!

שמופית

New member
../images/Emo24.gif תודה !!!

אז בינואר אני אביא לך מילקשייק
האמת היא שכבר ארבעה ימים יש לי חשק ל.... חומוס ומטבוחה !!!
אולי באמת אני אלך להכין לי סנדוויץ ניחומים

שמופית יקרה, תחזיקי מעמד

לפחות יודעים מתי זה יגמר ואפשר לעשות טבלת ייאוש

rona25

New member
שמופית תחזיקי מעמד ותנסי להעסיק

את עצמך בכל מיני פעילויות חברתיות בערבים בעלי נסע לחו"ל לשבוע יום אחרי בדיקת ההיריון החיובית ואני גם הרגשתי נורא מסכנה וריחמתי על עצמי הפיתרון - לצאת לבלו עם חברים ומשפחה. כמעט כל ערב העסקתי את עצמי - יצאתי, פגשתי חברים, הלכתי לבקר את האחיינים שלי ושיחקתי איתם וככה הגעתי הביתה די מאוחר - ישן לישון... וזה הפיג במעט את הבדידות... לגבי השקיפות - אולי תמיר יבקש מהמ"פ יום חופש או "אפטר" במיוחד בשבילה???

rinutza

New member
אני לא מאמינה - רק עכשיו אני קולטת

שמופית - המון המון המון מזל טוב. ושיהיה הריון קל ו"משעמם".

יו! קולולולו!!! רק עכשיו שמעתי!

איזה יופי!
מזל טוב ענק ענק ענק!!!! לאט לאט מתמלא לנו הפורום בהריוניות!!! ממש כיף!!! אז שיהיה באמת ההריון הכי משעמם וקל שיכול להיות ושתמיר יחזור מהמילואים מהר מהר בריא ושלם!

שמופית

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

הלילה הראשון עבר בסדר... כמובן ששמעתי מליוני רעשים והייתי בטוחה שפורצים לי הביתה (פחדים שלי...) אבל הנה אני - חיה ונושמת
המון תודה על העידוד !

אוי שבעו שעבר היה לי אותו דבר!

בעלולי שלי גם במילואים ובדיוק הצטננתי... התעוררתי בשלוש בבוקר ונכנסתי להתקף שיעולים ורציתי לרדת לעשות לעצמי כוס (או קנקן) תה אבל חששתי מפורצים וטרוריסטים אז ישבתי במיטה והקשבתי טוב טוב איזה עשר דקות לוודא שהבית ריק (וכמובן ששמעתי מלא רעשים מוזרים) עד שהעזתי לרדת (ובדרך הדלקתי את כל האורות שיש בבית... ועוד כמה....). שיעבור לך בקלות!!!

kisses

New member
בחיי שאת כמוני

חמודה שלי תחזיקי מעמד ושתמיר יחזור בשלום

dorlim

New member
באמת מבאס

כשנחזור מתאילנד גם דורון יצא למילואים ארוכים ... בעזה שיעבור לכם בשלום ואולי אפשר לנסות לבקש שישחררו אותו לשקיפות (הרי תמיד יש חופשות באמצע, למה שזה לא יהיה דווקא על התאריך המתאים) - מציעה לדבר עם המפקדים ואני מקווה ומאמינה שישחררו אותו
בנתיים קבלי המווווווון
ים ו
ות ו...מילקשייק וניל אין בנמצא אבל הנה לך פינוק של
חם !

שמופית

New member
תודה לימור !

תהנו לכם בתאילנד !! מתי אתם נוסעים ? (מצטערת על האמנזיה... מתופעות ההריון
)

ayush

New member
אוי שמופית... תשדלי לא להיות לבד...

מקווה שתמיר יחזור מהר וגם שישוחרר לשקיפות (חוויה מדהימה..) ובקשר למילקשייק - אפשר לארגן אולי מפגש להעברת הבעסה על כוס מילקשייק - מה אתן אומרות ???

למעלה