זהו..
אזלו לי הרעיונות..

night mistress

New member
זהו..../images/Emo4.gif אזלו לי הרעיונות..

אני מעבירה הפעלות אומנות לילדים מתקשים בכיתה ג' באיזו פנמיית יום,מאחר והתקציב שלהם מאד מאד דל אני צריכה להכין פעילויות בעלות כלכלית נמוכה.. אז הצלחתי להרכיב חודשיים בתקציב נמוך,ומה הלאה? אני אשמח לרעיונות..
מאיה

ים כחול

New member
רעיונות ../images/Emo140.gif

שימי לב לשרשורי המיחזור שלנו כי תוכלי לשאוב מהם רעיונות ליצירה מחומרים שיש כבר בבית וכל שנותר לקנות רק דברים וקצת חומרים לתוספות
1. עיסת נייר (מניחה שבטח כבר הכנת איתם?) 2. כדורי קלקר מקושטים על קצה שיפודים (שמעטרים ואזות בבית) ולפורים אפשר ליצור ליצנים על הכדור ולתלות פעמון מצלצל ויש להם רעשן מעוצב
3. תליונים מפימו עם השחלת שרוך שחור או בצבעים 4. דמויות מדאס או מוביילים עם חותכנים וצביעה 5. בובות אצבע עם בד 'לבד' נעים ועינים מוכנות עם שיער צמר
6.מגנטים כמו שצליל לירון המקסימה שלנו הכינה
7. ליצור מחימר פעמונים ולקשט 8. להדביק מדבקת מראה (שקונים בחנויות יצירה )מעל קרטון ביצוע או תחתית עץ ולקשט מסביב עם פאייטים וחרוזים. 9. לפורים : עיצוב מסיכות מגבס או עיסת נייר על חצי בלון מנופח , ליבש ולצייר פנים
10. כרטיסי ברכה מגזרי ניירות חרוזים ומדבקות .... בהצלחה

night mistress

New member
ימצ'וק../images/Emo99.gif

תמיד אפשר לסמוך עלייך
נתת לי המון רעיונות טובים ונהדרים,תודה.
.. למרות שעיסת נייר דווקא לא עשיתי איתם
הם קצת משתוללים ואני חוששת שהם יחליטו לצפות את הקיר של הכיתה בעיסה במקום את הבובה..

night mistress

New member
ימצ'וק../images/Emo99.gif

תמיד אפשר לסמוך עלייך
נתת לי המון רעיונות טובים ונהדרים,תודה.
.. למרות שעיסת נייר דווקא לא עשיתי איתם
הם קצת משתוללים ואני חוששת שהם יחליטו לצפות את הקיר של הכיתה בעיסה במקום את הבובה..

בריסטול רבותיי בריסטול

יש המון בובות אצבע שאפשר להכין משמניות בריסטול בלבד ודבק מישהי בשם סערות בפורום אומנות שימושית נתנה המון רעיונות, וכתבנו אותם גם פה, בובות אצבע, צב, בובה על חוט צמר, פיל ועוד אם תרצה אסביר לך כל אחד, ואנסה לצלם

night mistress

New member
בריסטולים../images/Emo3.gif

רעיון נהדר ובר יישום.. אני אשמח לקישור או להדגמה

קצת קשה להסביר אבל, אנסה

גוזרים דוגמא אחת וממנה נותנים לילדים להעתיק - כמו אצבע אבל קצת יותר עבה, ישר מהצדדים ועגול למעלה - דמוי אצבע אנסה להעלות קישור גוזרים עוד רצועה ואומרים לילדים לסובב אותה סביב האצבע כמו טבעת את הטבעת הזאת מדביקים מאחורי הבובה. עכשיו אפשר לקשט, ניתן לעשות מכנסים, חצאית, חתול, אריה, איש מפלצת ועוד ועוד ועוד

למעלה