זהו... אבא שלי נפטר... אני מגיעה לישראל בשני בצהרים.... עצוב
א אתי אתי New member 22/1/06 #1 זהו...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אבא שלי נפטר... אני מגיעה לישראל בשני בצהרים.... עצוב
זהו...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אבא שלי נפטר... אני מגיעה לישראל בשני בצהרים.... עצוב
מ מעיןבר New member 22/1/06 #2 ../images/Emo16.gifאוי אתי ../images/Emo7.gif שלא תדעי עוד צער. אני אהיה איתך בקשר.
N napopo New member 22/1/06 #4 עצוב מאוד../images/Emo24.gif מבינה מאוד לליבך....... לצערי איבדתי את אמי היקרה לפני שנה (שבוע שעבר היתה לה אזכרה) נורא פשוט נורא כשקורה דבר כזה אין מילים.....
עצוב מאוד../images/Emo24.gif מבינה מאוד לליבך....... לצערי איבדתי את אמי היקרה לפני שנה (שבוע שעבר היתה לה אזכרה) נורא פשוט נורא כשקורה דבר כזה אין מילים.....
א אורלי14 New member 22/1/06 #8 אתי יקרה, אתך באבלך הכבד בנחמת ציון תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד. ילדיו ונכדיו הם אושרו בעולם הבא. שימליץ עליכם טוב.
אתי יקרה, אתך באבלך הכבד בנחמת ציון תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד. ילדיו ונכדיו הם אושרו בעולם הבא. שימליץ עליכם טוב.
2 2טלילוש New member 24/1/06 #13 משתתפת בצערך../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif