זהו
אנחנו כמעט סגורים על מעצבת

שמופית

New member
זהו ../images/Emo70.gif אנחנו כמעט סגורים על מעצבת

וזו הודעה מאוד גדולה בשבילי, מפני שככל שהדבר ישמע מצחיק - אולם סגרנו די מהר ושמלה ראיתי והחלטתי די מהר ורק עם המעצבים נתקענו. פשוט נראה לי בזבוז לשלם $500 לעיצוב חופה, כך שעברנו די הרבה מעצבים וקיבלנו הצעות מחיר וראינו שאין שום אפשרות לרדת מה $1000 לעיצוב החופה+קבלת פנים+שולחנות+קייטרינג. המעצבת האחרונה שראינו היא המעצבת של המקום ואותה כבר הגבלנו מראש ל $1000 והיא עמדה בסכום בגבורה וחוץ מזה היא ובעלה ממש מקסימים ומקצועיים, כך שנראה לי שחיפושינו הגיעו לקיצם
וחוץ מזה, היום בבוקר קיבלנו את ההזמנות מהדפוס - יצא פשוט ויפה. עכשיו אני רק צריכה לברר כמה עולות מעטפות גדולות, כי המעטפות של המקום קצת פושטיות לטעמי... אה, וחוץ מזה ביום שישי הלכתי להוציא תעודת רווקות (ועכשיו אני צריכה להתקשר לרבנות ולשאול אם היא מוכנה...). אנחנו חודשיים מהאירוע ורוב הדברים סגורים

dorlim

New member
איזו התקדמות, יפה מאד ../images/Emo45.gif

נשמע שאתם הולכים לסגור עסקה ממש שווה עם המעצבת! ונשמח לראות את ההזמנות...

שמופית

New member
אז בקשר להזמנות...

אני מצרפת קובץ, אבל צריך גם הסבר קצרצר... הן מודפסות על נייר עבה (220 ג"ר) וכל מה שבסגול - מובלט ומבריק. אני עיצבתי אותן ואת הציור, שכמו שאתם מתארים זה תמיר ואני, צייר הגרפיקאי המוכשר של המשרד שלנו
עכשיו נראה לי שאני אחפש מעטפות סגולות וטוש בכסף לשמות...

שמופית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת היא שלי כבר נמאס לראות את זה, כך שכבר אין לי דעה עליהן, אבל תמיר והמשפחה ממש אוהבים. וזה העיקר...

שירי71

New member
חמוד לאללה!

וכמו שכתבתי למעלה , ממליצה לך לבדוק בארטה לגבי מעטפות וטוש כזה!

*שיר

New member
כל הכבוד על ההתארגנות!!

ובנוגע למעטפות - כדאי לך לעשות חיפוש כי בזמנו היו פה הרבה שיחות על מעטפות, מחירים וכתובות.

שמופית - אשמח לשמוע פרטים

אני בשלב ההתלבטות העקרונית, כי המקום שלנו מדהים למדי גם בלי טיפת עיצוב, אבל תמיד אפשר להוסיף. בקיצור, בשלב זה העלויות מרתיעות אותי, אז אשמח לדעת מה כולל הדיל שלכם...

שמופית

New member
הילה, אנחנו מתחתנים בטירה

בגעש ויש להם 2 מעצבות מומלצות - "מעצבות הבית". אנחנו נפגשנו קודם עם מעצבים אחרים שעליהם קיבלנו המלצות. עכשיו, המעצבים נחלקים ל-2 סוגים - אלו שאומרים לך "אי אפשר" על החלומות שלך, ואלה שמנסים להתאים את החלומות שלך לידע ולכלים שלהם יש. אז את הראשונים פסלנו. אף אחד לא יגיד לי "יש לי טאבו, אני לא נוגע בשולחנות עם מפות שמנת" או "אי אפשר לשלב סגול בחופה. אני עושה רק חופות לבנות"
למדנו גם שמה שמייקר את כל העסק הם זרי הפרחים הענקיים המדהימים. אבל הלקח העיקרי שלנו הוא פשוט לקבוע למעצב סכום, נניח $1000 ולראות מה הוא מסוגל לעשות עם הסכום הזה. אני חושבת שזה סכום ריאלי למדי ומאוד חשוב להציב איזשהו רף למעצב, שלא ייוצר מצב שהמעצב שולח לכם הצעה ב $2600 !!! אגב ב $1000 האלה אנחנו מקבלים חופה מדהימה (קשה לי לתאר אבל יש בה תאורה וכל עמוד מורכב מ-4 עמודים דקים שמחוברים בבד עד לגובה נמוך ועליהם יש זרים ענקיים, ותאורה מתחת לבמה ושביל לחופה עם תאורה (התאורה כנראה לא כלולה במחיר. עוד צריך לברר). חוץ מזה הם גם מקשטים את מקום קבלת הפנים ואת האולם, עיצוב לשולחנות מאוד מיוחד עם נרות ופרחים ועיצוב למזנונים. אם תרצי טלפון או המלצות וטלפונים של עוד מעצבים שאיתם נפגשנו - בכיף

*מור

New member
היי שמופית

הייתם צריכים לבחור אנשי שירות מרשימת מומלצים שלהם או שנתנו לכם יד חופשית בענין?

שמופית

New member
הקטע אצלנו היה

שידענו בדיוק מי יהיה הצלם ומי יהיה הדי.ג´יי, כך שכשחיפשנו מקום הודענו את זה לאולם ולאף אחד לא היתה בעיה עם זה.

*מור

New member
פשוט הסתכלתי באתר שלהם

ולפיו יש להם את רשימת המומלצים שיש לבחור ממנה את נותני השירות ובמידה ובכל זאת יוחלט על אנשים אחרים אז יש לקבל אישור בכתב מהם, לא נתקלתם בבעיות איתם בענין? הקיטרינג עצמו הוא של המקום?

שמופית

New member
לא, ממש לא היו שום בעיות...

להיפך, לגבי הדיג´יי אפילו אמרו לנו שהוא מעולה והם רוצים לצרף אותו לרשימה. אבל בכל מקרה צריך לעדכן אותם מי מצלם ומי מתקלט... הקייטרינג הוא של המקום.

סיגל2

New member
איזה התארגנות מהירה, אנחנו רק היום

הולכים לסגור עם המעצבת של המקום על עיצוב החופה ולראות מה עוד כדאי להוסיף אם בכלל ואנו מתחתנים ב- 30.10.

שמופית

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

תספרי מחר על איזה עיצוב סגרתם. היא לוקחת לכם תשלום נפרד על העיצוב או שזה כלול בתשלום למקום ?

שירי71

New member
יופי יופי נראה שאתם די מאורגנים על

הדברים! עצה, תסגרו הכל בכתב (בכל מה שנוגע לעיצוב) שלא תהיינה אי הבנות, הרי יש עוד המון זמן עד לאירוע!

למעלה