זהו...

זהו...

אני כבר לא יכול יותר!!! אני רוצההההההההההההההההההההההההההה סוג כלשהו של עוף דורס!!!!!! היה לי פעם תינשמת ו2 בזים מצויים... זה היה לפני שנה ושיחררתי אותם ומאז אני לאא מפסיק להיטחרת!!!! מאיפה אפשר להסיג היתרים להחזקת עופות דורסים????? איך עושים את זה???!! אני לא יכול להוציא את זה מהראש שלי!!!!!! אני כל כך אוהב עופות דורסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני יוצאת מתוך נקודת הנחה

שלהגיד "אוהב אותם - תשאיר אותם בטבע" זה ממש לא משכנע. הדבר הכי קרוב לאחזקת דורסים (שעליה לא תקבל היתר בחיים) הוא לעקוב אחרי בזים או משהו באיזור הבית שלך, במיוחד אחרי קינון. חוץ מזה, עכשיו מתחילה הנדידה (בקרוב גם דורסים) ואפשר סתם לצפות ולהינות. יש אנשים שנהנים לצפר בגלל שהם מרגישים כמו ציידים, מאתרים לפי הקול ועוקבים וצופים, פשוט בלי ה"בום". אז תנסה :)

לביא1

New member
חחח כן זה גם החלום שלי

זה כולל התלבטויות מוסריות קשות אבל סביר להניח שיום אחד אני אעשה את זה:). אומנם לא עם תנשמת אבל בז יש סיכוי, הממ מה שאני באמת רוצה למצוא זה גוזל של עיט או חיוואי. לגבי הקטע של הציידים, תראי אני נהנה לעקוב אחרי ציפורים וחיות, והאמת שזה באמת נותן תחושה של צייד, הממ אבל יש כמה חיות שבאמת הייתי שמח לקבל אישור להרוג. הממ אני כל כך מקנא בחבר'ה הלבנונים שפגשתי שנה שעברה בפסטיבל, הם כל הזמן סיפרו על כמה הם צדים שם.

למעלה