|זהירוחברה, נפתח פורום צפרות חדש...

strix butleri

New member
|זהירוחברה, נפתח פורום צפרות חדש...

...באתר של קיבוץ לוטן ( birdingisrael.com ). הפורום החדש הוא באנגלית, ונראה בהרבה פחות ידידותי למשתמש. כרגע מטבע הדברים עוד אין בו הודעות ( טרי טרי מהיום... ), אבל יהיה מעניין לראות איך הדברים יתפתחו. על כל מקרה אני חושב שפורום צפרות בישראל צריך להיות בעברית ! ! ! ( ולכן אני נשאר כאן, בין היתר )

netbird

New member
may the best win

אני מסכים שפורום צפרות צריך להיות בעברית. יש שני פורומים נוספים בצפרות: אחד של מרכז הצפרות הישראלי ואף בעברית, אבל הוא פונה בעיקר לתלמידי בית ספר שעסוקים באחד הפרוייקטים שמציע מרכז הצפרות הישראלי או זקוקים למידע לביוטופ. השני גם בעברית וכמו זה של קיבוץ לוטן גם הוא דנדש למדי אבל הממשק לא כל כך נוח (הודעות נפתחות בדף חדש). אני מקווה שזה רק מראה כמה פורום כזה היה נחוץ וכמה הנושא מתפתח. פורום צפרות של מרכז הצפרות הישראלי פורום ציפורים בהייד פארק

זה באמת מעצבן

שפורום צפרות בישראל הוא באנגלית. שלא לדבר על הספרים שלא טורחים לתרגם, ואני עם האנגלית המגומגמת שלי, מוסיפה בשוליים תרגום למילים קשות... אגב, יש ללוטן גם גירסת לייט בעברית, למעוניינים http://www.birdingisrael.com/birdingHeb/

nightjar

New member
מדובר באתר בין לאומי

שבימים כתיקונם (כלומר כשאין "מצב") פונה בעיקר לצפרים מחו"ל. נראה לי שהעברית שלהם יותר מגומגמת מהאנגלית שלנו.

למעלה