זהירות בדרכים

סולי22

New member
זהירות בדרכים

השנה אני מעבירה פרויקט בגן בנושא זהירות בדרכים אני צריכה עזרה. אני צריכה סיפורים, דיקלומים, משחקים דדקטים. וכמובן רעיונות. בתודה מראש סולי

זהירות בדרכים../images/Emo140.gif http://www.zahav4u.co.il/homepage.aspx זהו אתר שהעלנו אותו באתר המושב שלנו בקטגוריה של ילדים ונוער.הוא מאד מומלץ ללמידה לילדים ונוער . . .אולי זה יתן לך רעיונות . . .

אני אחשוב

ובנתיים יכולה להפנות אותך לפורום גננות בגני ילדים בתפוז ולפורום הגדול למורים וגננות תנסי לעשות חיפוש במאגר המידע שלהם ו/או לשאול בפורום. בטוחה שיעזרו.

זהירות בדרכים../images/Emo18.gif

פה תוכלי למצוא רשימת ספרים שבהם סיפורים/שירים הקשורים לזהירות בדרכים * אפשר להכין תמרורים - ע"י ציור על דף או גזירת משולשים/משושים/עיגולים מבריסטולים ועליהם לצייר ואח"כ לחברם למקלות ארטיק. * להכין רמזורים - לגזור מבריסטול שחור צורת מלבן ולסמן חלוקה לשניים או שלושה, לחתוך עיגולים ובחלל להדביק צלופנים (ירוק/כתום/אדום). אפשרות נוספת - להכין את הרמזור מקופסת נעליים ואליה להצמיד גליל של נייר ניגוב ידיים. * להכין מעברי חציה על בריסטולים שחורים באמצעות רצועות נייר לבן או מקלות ארטיק * להכין מסלול על דף - עליו לצייר מכוניות, אנשים, תמרורים.. או לגזור ולהדביק מעיתונים צבעוניים.

יש בטלווזיה תוכנית שכזו עם שניים

שמחופשים לרמזור ירוק ורמזור אדום - התוכנית ממש מצחיקה, אבל עלה לי רעיון
אולי.....לקשר את הנושא עם פורים
ולעשות איזו תחרות תחפושות בסימן זהירות בדרכים? יכול להיות מגניב לא? כך גם ירוויחו כיף וגם הסברה.

למעלה