זהירות בנק טפחות מרמה את הלקוחות

זהירות בנק טפחות מרמה את הלקוחות

לקחתי משכנתא בריבית מסוימת והבנק לא עמד בהבטחה ונתן לי את הכסף בריבית גבוהה יותר האם ניתן לתבוע אותם ? מדובר בהפסד לזמן ארוך של אלפי שקלים

odedg

New member
הפרת הסכם?

מי שמפר הסכם וניתן להוכיח, ודאי שניתן לתבוע אותו כל זמן שהוא קיים ונגיש. מה קרה בעצם?

בנק טפחות

הגשתי בקשה למשכנתא במספר בנקים ולבסוף החלטתי בגלל ה"שרות" לבצע את ההלוואה בבנק טפחות ראשל"צ ימים קיבלתי ריבית קבועה של 5.2 % , הבקשה אושרה ל 10 ימים הריצו אותי בימים אלו כמו מטורף להשיג טפסים וכך עשיתי ועמדתי ביעד . יום לפני תום מועד בקשת ההלוואה אומרים לי לגשת לקחת את ההמחאות וכך עשיתי ולתדהמתי קיבלתי רק חצי מהסכום והודיעו לי שעלי לפרוע את משכנתא של המוכר ורק לאחר מכן אקבל את הסכום הנותר וכמובן בריבית יותר גבוהה 0.3% יותר שלאורך זמן מדובר בהפסד של אלפי שקלים יש לציין שמהלך זה לא הוזכר לרגע בזמן פתיחת תיק, נהפוכו הלחיצו אותי להביא את כל הטפסים כדי שאקבל את כל הכסף ואף הודיעו על כך לדעתי מנהל הסניף אפילו לא ידע שכך זה עובד אך לא היו לו תשובות

צפוני

New member
בנק טפחות

אם לקחת הלואה בריבית קבועה, אז מאוד כדאי לך לעמוד על קבלת הריבית שהובטחה לך. ( אני מאמין שהבנק הכניס איזה סעיף קטן איפהשהוא שמאפשר להם את העלאת הריבית) ואם מדובר בריבית משתנה אזי אתה לגמרי בידים שלהם ( כמוני) כי ההתחייבות שלהם היא לשנה, אח"כ הם יכולים לשנות את הריבית כרצונם.

למעלה