זהירות הונאה של "המכללה לאיכות השלטון" ....

זהירות הונאה של "המכללה לאיכות השלטון" ....

כמו במודל הרפואי.... תקיפת הגוף כאשר הוא חולה וחלש (בגלל חיסון למשל) על ידי "תרופות".... מצליחה לפגוע גם ב"חזקים". זהו המודל שעמד לעיני "התנועה לאיכות השלטון" (תנועה של הונאה ומרמה) בהקמת the academy for quality government המכללה לאיכות השלטון... שכנראה מדובר בסניפים של כתות-שטן כמו "פאלון גונג" ואחרות... בכניסתה לתוך מערכת-החינוך, מערכת תנועות הנוער - והקייטנות. ראו הוזהרתם. מדובר בפעילות של שטיפת מוח לצורך גרימת התאבדויות באחדים מכם למשל - שנמצאים על כוונת הארגון בהיותם חשודים כממשיכי ה"מכבים" וה"חשמונאים" וכ..."בני אור". אז הנה אני מזהירה אתכם לא להשתתף בתוכניות הללו ואנא הזהירו אחרים. התנועה ניצלה את המשבר המנהיגותי בישראל על מנת להחדיר את זרעי הפורעות שלה לתוך מערכת-החינוך.

"תפילה ליום שני"

דבקה לעפר נפשי חייני כדבריך דרכי סיפרתי ותענני למדני חוקיך דרך פיקודיך הבינני ואשיחה בנפלאותיך דלפה נפשי מיתוגה קיימני כדבריך דרך שקר הסר ממני ותורתך חנני דרך אמונה בחרתי משפטיך שיויתי דבקתי בעדותיך יאדונהי אל תבישני דרך מיצוותיך ארוץ כי תרחיב ליבי הוריני יאדונהי דרך חוקיך ואצרנה עקב הבינני ואצרה תורתיך ואשמרנה בכל לב הדריכיני בינתיב מיצוותיך כי-בו חפצתי הט-ליבי על עדותיך ואל אל-בצע העבר עייני מראות-שווא בדרכיך חייני הקם לעבדך אמרתך אשר ליראתך העבר חרפתי אשר יגורתי כי משפטיך טובים הנה תאבתי לפיקודיך בצדקתך חייני ויבואוני חסדיך יאדונהי תשואתך כאמרתיך ואענה חורפי דבר כי בטחתי בדבריך ואל תצל מפי דבר אמת עד מאוד כי למשפטיך ייחלתי ואשמרה תורתך תמיד לעולם ועד ואתהלכה ברחבה כי פיקודיך דרשתי ואדברה בעדותיך נגד מלכים ולא אבוש ואשתעשע במיצוותיך אשר אהבתי ואשא-כפי אל מצוותיך אשר אהבתי ואשיחה בחוקיך שיר המעלות לדויד שמחתי באומרים לי בית יאדונהי נלך עומדות היו רגלינו בשערייך ירושלים ירושלים הבנויה כעיר שחוברה-לה יחדיו ששם עלו שבטים שבטי-יה עדות לישראל להודות לשם יאהדונהי כי שמה ישבו כסאות למשפט כיסאות לבית דוד שאלו שלום ירושלים ישליו אוהבייך יהי שלום בחילך שלווה בארמונותיך למען אחיי ורעיי אדברה נא שלום בך למען בית יאדונהי אלוהינו אבקשה טוב לך שיר המעלות אליך נשאתי את עייני היושבי בשמיים הנה כעיני עבדים אל יד אדוניהם כעיני שיפחה אל יד גבירתה כן עינינו אל יאדונהי אלוהינו עד שיחננו חננו יאדונהי חננו כי רב שבענו בוז רבת שבעה לה נפשנו הלעג השאננים הבוז לגאי-יונים שיר המעלות לדויד לוליי יאדונהי שהיה לנו יאמר נא ישראל לוליי יאהדונהי שהיה לנו בקום עלינו אדם אזי חיים בלעונו בחרות אפם בנו אזי המים שטפונו נחלה עבר על נפשנו אזי עבר על נפשנו המים הזידונים ברוך יאהדונהי שלא נתננו טרף לשיניהם נפשנו כציפור נמלטה מפח יוקשים הפח נשבר ואנחנו נמלטנו עזרנו בשם יאהדונהי עושה שמיים וארץ

מסתמן...איכלו רק "כשרות מהדרין".

אם אני מבינה נכון.... "מוצרי החלב" לחלוטין אינם כשרים .... למעט מוצר שכתוב עליו "כשרות מהדרין". אני עומדת לברר את הסוגיה הזאת בבית המשפט העליון - במסגרת עתירה לבג"ץ שהגשתי כבר לפני 5 שנים על מנת להגן על הבריאות שלכם.. ולצערי "רצח של מזכיר בית המשפט העליון" שחל באותו יום ממש שבו דן ב "בקשה לפטור מאגרה" את הבקשה לדיון נוסף בעתירה שנדחתה (בגץ 1517-02 , תוך ניגוד ענינים שנודה לי רק כעת. ולכן - אני מבקשת מכולכם "שימרו על בריאותכם" ותדרשו אך ורק מוצרים המסומנים ב"כשרות מהדרין" . כנ"ל גלידות וכנ"ל כל מוצר-חלב, ג ם ל ת י נ ו ק ו ת

לצערי בקשתי לחדש את הדיון בעתירה לבג"ץ נדחתה.

קבלתי מכתב היום מבית המשפט העליון - בקשתי לחדש את הדיון בעתירה בענין "זכויות הילד" לגבי "אבקת חלב" נדחתה. על מנת לערער על החלטה כזאת צריך לשלם "אגרת ערעור" (הסבר - ההחלטה היא של שופט אחד או רשם אחד בשם "מרזל" ויש אפשרות לערער על ההחלטה בפני 3 שופטים). אם מישהו כאן מכיר מישהו שיהיה מוכן "לתרום" את סכום-האגרה או להשתתף בדרך כלשהי בהחייאת ההליך - (שקיבל "פטור מאגרה" על ידי המזכיר הראשי שמריהו-כהן ז"ל ביום מותו 7.3.2002 אבל מישהו ניצל את המהומה שהתעוררה כאשר המזכיר ז"ל נפל-מת באמצע "חגיגת פרידה" מעובד (ואז המזכיר הראשי עזב את חדרו כנראה מבלי שנעל את הדלת) וביטל את הפטור הנ"ל מתשלום האגרה. כמובן שיש ל"מדינת ישראל" אינטרס לא לפטור מאגרה על מנת להכשיל את ההליך מבלי שיגיע לשופטים ויביך אותם בכך שיצטרכו להראות קבל עם ועדה שהם דוחים 99 אחוז מהעתירות לבג"ץ יהיו אשר יהיו הנושאים המובאים אליהם.

למעלה