זהירות! זה מידבק!

rainbow 1974

New member
זהירות! זה מידבק!

פעם, כשאהבתי את ווסטלייף(כן, כן, תסקלו אותי...)
הדבקתי את החברה שלי וגם היא התלהבה מהם וקנתה גם את כל הדיסקים, ולאחר שהתקופה הזאת עברה(ואני שמחה שהיא עברה) התאהבתי באודיוסלייב..(עדיין!!) ושוב הדבקתי חברה אחרת שלי, ושתינו סגדנו (חחח..) לכריס קורנל
. ועכשיו, בתקופת הקווין שלי, הבנאדם היחיד שהצלחתי להדביק זה אח שלי..(בן 6..) צוציק, אבל עדיין נחמד לשמוע אותו שר בקולי קולות ומלא שגיאות את-we are the champions ,we will rock you, i want it all ואפילו לימדתי אותו את שמות חברי הלהקה, והוא מיהר להכריז שבריאן וג'ון לא יפים..
ואתם? האם הדבקתם/ניסיתם להדביק מישהו להקשיב לקווין? או שמישהו הדביק אתכם?

Ocean Spirit

New member
ניסיתי ואף הצלחתי ../images/Emo13.gif

לא בניתי ללהקה מאגר מעריצים חדש, אבל בהחלט חשפתי אליה אנשים שלא היו מגיעים אליה, והם די התלהבו.

יש לי צלצול MP3 בפלאפון עם השיר

you're my best friend והיום חברה שלי אמרה שהיא ממש התחילה לאהוב את השיר הזה בגלל שטחנתי לה את הצלצול בשכל

natali24

New member
גם לי יש צלצול

love of my life כאשר בעלי מתקשר אלי אני פשוט חייבת לקשר את קווין לדברים שאני הכי אוהבת....

ממש מוזר! אני שונאת דברים טחונים

ומנסה שלא לבחור מנגינות/שירים שאני אוהבת בתור צלצול טלפון/שעון מעורר כדי לא להתחיל לשנוא אותם...

B a m B a m

New member
אני לא יודעת עד כמה זה נחשב../images/Emo168.gif

אבל הצלחתי להפוך את כל המשפחה שלי ממרקיורית למיית, ואת אלה שלא התחברו לקווין יותר מדי למכורים קשה, אבל זאת משפחה. 5 אנשים.

MaStIk BaZoOkA

New member
אותי הדביקו (אח שלי..כפרעליו../images/Emo3.gif)

ניסיתי להדביק חברות..אבל זה לא הצליח..חח

ניסיתי...

אך ללא הצלחה. בכלל, כולם חושבים שהמוזיקה שאני שומעת היא מיושנת וגרועה (קווין???!!!1 מי אלה בכלל????? תשמעי את רוני סופרסטאר! היא הכי שולטת!!11111)

I n n u e n d o

New member
חח כן את אחים שלי

הם אוהבים תא רדיו גהגה ושרים אותו כל הזמן הכי מצחיק לראות אותם רוקדים שיש קליפ בטלויזיה שקניתי פוסטר לחדר שלי אחותי התלהבה ולא הפסיקה לבהות בספוטר של קווין כל היום

VodKa12

New member
הדביקו אותי..שמעו שרשרת

בן דוד שלי שמע אותם...אז בן דוד שלחי בא אליו ושמע את זה ואמר שהשירים מםגרים...אחרי שבוע אני שומע את זה אצל הבן דוד שלי שאמר שהשירים מפגרים...וגם אני אמרתי שהשירים מפגרים...אחרי כמ ימים היה לי את שלושת הדיסקים שלהם של הGreatest Hits....

פעם ניסיתי לכתוב פה את זה ולא יצא.

בכיתה ח' הכרתי מישהו בגילי (שהפך מאוחר יותר לחבר שלי ואנו יחד כבר 5 שנים!), הוא שאל אותי איזו מוזיקה אני אוהבת ואמרתי שאני לא יודעת אך אני אוהבת את הביטלס (גם לזה יש סיפור, כמובן, אך עבור פורום אחר). הוא אמר שהוא אוהב רוק. אמרתי שאין לי ממש מושג ברוק. הוא אמר שאפילו ביטלס זה רוק ושרוקנ'רול הוא המקור של הרוק. הייתי די מופתעת שאני אוהבת רוק
(הייתי ממש מפגרת בנושא). הוא התחיל להשמיע לי קווין וגם אלטון ג'ון (שעדיין נשארים המוזיקאים האהובים עליו), אני התאהבתי, במיוחד בקווין ומאז גם נוצר בי העניין והחיפוש התמידי אחרי אומני רוק שעוד לא הכרתי ובכלל המוזיקה התחילה לתפוס מקום משמעותי יותר בחיי. בקיצור, קווין פתחו את אופקיי. ולגבי ווסטלייף, הם דווקא ממש בסדר בתחומם

למעלה