זהירות - חדירה מפורום הריון ולידה..

shell2005

New member
זהירות - חדירה מפורום הריון ולידה..

שלום לכל אלה שאחרי! רציתי לשאול אתכן מנסיונכן האישי - מה באמת צריך לארגן בתיק לחדר לידה. נראה לי שהרשימות שאני מצאתי קצת מלאות בפריטים מיותרים (אולי אני טועה) ולא בא לי להגיע עם "מזוודות" לחדר לידה..... אשמח ואודה אם יש לכן טיפים טובים. תמשיכו להנות מהצוציקים - בקרוב אגיע אליכן.... (אני בהמתנה)....

kuki28

New member
אז ככה...

אני לקחתי מלא דברים שהיו ב"רשימה" והחזרתי הכל. אז ככה- עדיף להשתמש בחלוק של הבית חולים כי מתלכלכים!!! מדם... אני לקחתי חלוק מהבית ולא השתמשתי בו.. תחתונים חד פעמי- חובה! תחבושות נוחות- של הספיגה הכי הכי חזקה..כי הדימום גדול מאוד והתחבושת של הבית חולים איכסססססססס לא נוחה ואת נוזלת ממנה. סבון-שמפו וכל תכשירי הרחצה למינהם שאת משתמשת. מגבת רחצה. נעלי רחצה. פלאפון, מטען. מצלמה אם בא לך לצלם ת'תינוקי.. זהו בגדול. אל תסחבי שטויות כי לא תשתמשי בזה... בהצלחה מתוקה

daldan

New member
לא הייתי לוקחת מגבת רחצה

בדיוק מאותה סיבה שנתת ללמה לא לקחת חלוק. עדיף כל פעם לפני שאת מתקלחת לקחת מגבת נקייה חדשה (וחלוק נקי חדש). אני ויתרתי על מצלמה מחשש לגניבות (רק שבעלי שכח כל פעם להביא אותה אז אין לנו תמונות מביה"ח). בארנק תקחי את המינמום האפשרי. תחתונים חד"פ, כלי רחצה, פלאפון + מטען, כפכפים למקלחת, נעליים נוחות,בגדים נוחים לשחרור, אם את רוצה אפשר חלוק ללבוש על החלוק שנותנים לך כשמגיעים אורחים לביקור. חוץ מזה אם משהו חסר ישר מקפיצים את הבעל לא?

mispi

New member
תחתוני רשת ולא תחתונים ח"פ

הרשת הרבה יותר נוחה. לחדר לידה עצמו - גרביים חמים, סוכריות חמוצות או מנטה (מה שאת אוהבת) כדי להפיג את היובש בגרון והטעם הנורא בפה אחרי שעות בלי אוכל (אותי השאירו 14 שעות בצום עד שבסוף הוחלט על קיסרי חרום). אם את בד"כ סובלת מקור תקחי איתך סווצ'ר עם ריצ'רץ' לשים על חלוק בי"ח. אחרי הלידה את יכולה לתזז את כולם שיביאו לך מה שאת רוצה. שיהיה בקלות ובכיף.

daldan

New member
לזה התכוונתי

לא מכירה תחתונים חד"פ שהם לא רשת. האמת שיש סוג אחד שהוא יותא טוב מהשני אבל אני לא זוכרת כרגע את השמות

הווו מאמא! מה את נדחפת?../images/Emo3.gif

התגגיתי אלייך, הריונית אהובה. אז מה אני הייתי צריכה בחדר הלידה ומה הבאתי איתי בתכל'ס: בתיק המקורי המתינו: מגבת כפכפים למקלחת תיק רחצה (סבון נוזלי בלבד!!) תחתונים תחתוניות בגדים שלי שנוחים ללידה (שונאת את הכותנות) נייר טואלט ביתי (למרות שנייר הזכוכית של בי"הח מעולה) גרביים דקים וכותנתיים פלאפון+מטען כסף קטן (מתגלה כקריטי!!) מוסיקה וספר (דיסק מן) איזה קטע, אני פתאום לא זוכרת (מה קטע? למה מה כן אני זוכרת?) נישנושים (עד לרמה של אוכל של ממש) בארבעת ימי הצירים נמצאה המגבת כשימושית להפליא - התקלחתי כל הזמן. כל מה שקשור לרחצה והחלפת בגדים התגלה כשימושי מאד. אממממה? גמרנו הרי בקיסרי. בקיסרי לא צריך כלום, רק הרבה אוויר... הסתבר כבלתי שמיש - מוסיקה וספר כי הייתי בכזה קטע שלא יכולתי להתרכז בכלום... ומזוודה מאורגנת תכיני לאחרי הלידה, שלא יחסר... (דווקא אחרי הלידה כותנות ורודות ומגבות בתי חולים מתגלים כהכרחיים). למקומות, היכון, רוץ

shell2005

New member
תודה לכולכן ../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif ידעתי לאן לפנות

מצטערת, רק עכשיו יצא לי להגיע שוב לצג המרובע.... ותודה לך יקירתי (גם ני געגעתי) !!! אבל את רואה, לא התאפקתי ומצאתי אותך (מכינה לי את הקרקע)... אני רואה שגם יויו פה ובכלל כל אלה שפתאום חסרות בהריוניות (מעניין למה)
קצת עדכון מצב - אני עם בטן ע נ ק י ת, והיום הסתבר לי שממש לא סתם (לא, לא גילו לי עוד עובר בבטן).... אבל אני בסוף שבוע 36 והצ'פצ'ולה שלי כבר במשקל מוערך של 3.300..... דה, דה.... מקווה בכל זאת לסחוב עד הסוף (סוף החודש), כי כמובן עדיין לא מוכנה עם כל מה שצריך... יווווווו איזה לחץ.... מקווה שלכולכן נפלא עם החיים החדשים שהבאתם ומקווה להצטרף אליכן בשמחה SOON.... להשתמע !!! מתנצלת שוב על ההידחפות שלי....

../images/Emo25.gif

גמלי היתה בטן ענקית והערכת משקל של 3850 ויצא בנדלור במשקל 3400!! יו, את בתשיעי! מחכה לך

yoyo10

New member
לחדר לידה תבאי איתך

כפכפים למקלחת מגבת כי המגבות של הבית חולים ממש קטנות מטען לפלא פון ולפא פון קצת כסף קטן למכונות לאישפוז תבאי פיגמות מהבית וכלי רחצה וכמובן פדים ענקים ותחתוני רשת (האלה בסופר פראם של לייף נהדרים)

למעלה