זהירות לכל מי שמתכנן לרכוש טלפון תוצרת שיאומי וPOCO מהדור החדש..

REDMI 12C..
REDMI NOTE 12..
REDMI NOTE 12 PRO..
REDMI NOTE 12 PRO 5G..
REDMI NOTE 12 PRO PLUS 5G..
POCO X5 5G..
POCO X5 PRO 5G..
12T 5G..
12T PRO 5G..
13 5G..
13 LITE 5G..
13 PRO 5G..

יש באג בטלפונים הנ"ל בכל מה שקשור להעלאת סרטוני וידיאו לשליחה קבלה ולצפיה בוואטסאפ כהודעה למנויים/וממנויים אחרים..
כל הסרטונים שכוללים רזולוציה של 4K ו2K לא ניתנים לשליחה קבלה ולצפייה בוואטסאפ..
הרזולוציה היחידה שניתנת לצפייה שליחה וקבלה בוואטסאפ היא +HD בלבד..
אחת הסיבות האפשריות היא שסרטונים שמכילים פורמט של HDR או +HDR בווידיאו משבשים ומחרפנים לחלוטין את אפליקציית וואטסאפ בטלפונים החדשים של שיאומי..

לא לרכוש את הטלפונים הנ"ל עד שמבררים את הסוגיה הנ"ל היטב מול המוכרים..
ראו הוזהרתם..

hamma23

Member
ומה עם הטלפון שלהם A1 פלוס גם לו יש את הבעיה הזאת ודרך שני מאיפה יש לך את המידע הזה יש לי חבר עם ה 12 פרו והוא מבסוט !

ומה עם הטלפון שלהם A1 פלוס גם לו יש את הבעיה הזאת ודרך שני מאיפה יש לך את המידע הזה יש לי חבר עם ה 12 פרו והוא מבסוט !
מאנשים שרכשו את הטלפונים ומתלוננים קשות על הבעייה הזאת..
הנושא נמצא בכותרות כבר חודש וידוע היטב ליבואן המילטון, וכולם המתינו בציפיה שעדכון גירסה מטעם שיאומי תפתור את הבעיה..
בינתיים נאדה כלום..
כולם רוכשים טלפונים ומתפוצצים מעצבים..
אף אחד לא מיידע אותם על הבעייה..
יש כאלה שניסו להפיל את התיק על מטא שכאילו הוואטסאפ לא תומך בפורמט הצילום של הטלפונים של שיאומי, למעשה מדובר בקישקוש..

בדקתי REDMI 10C וגם +REDMI A1 אין אצליהם את הבעיה הזאת..

באמת?
חבר שלך מצליח בREDMI NOTE 12 PRO 5G לצפות לשלוח ולקבל סרטונים ב4K/2K בוואטסאפ..
מאוד מאוד מעניין..

נערך לאחרונה ב:

hamma23

Member
כן הוא מצליח אני לא יודע איך ולגבי הבעיה בסדרה הזאת המילטון אמרו לי והאשימו את ווטסאפ שזה תוכנה צד שלישי ואמרו שמי שרכש מכשיר כזה שישאל אותם אבל אם ווטסאפ מותקן גם במכשיר שציינתי A1 ובמכשיר שאתה בדקת ווטסאפ זה ווטסאפ ואם בהם אין תקלה אז גם במכשיר הזה לא הייתה צריכה להיות בעיה מוזר

כן הוא מצליח אני לא יודע איך ולגבי הבעיה בסדרה הזאת המילטון אמרו לי והאשימו את ווטסאפ שזה תוכנה צד שלישי ואמרו שמי שרכש מכשיר כזה שישאל אותם אבל אם ווטסאפ מותקן גם במכשיר שציינתי A1 ובמכשיר שאתה בדקת ווטסאפ זה ווטסאפ ואם בהם אין תקלה אז גם במכשיר הזה לא הייתה צריכה להיות בעיה מוזר
יש באג מובנה בממשק בMIUI בטלפונים החדשים כנ"ל
המילטון וחברת שיאומי בסין מכירים כבר את הבעיה שישנה בישראל עם אפליקציית וואטסאפ..
לעשות משהו בנושא לתקן את הבאג הדבילי הזה את זה הם לא כ"כ חושבים שצריך לעשות..
הם רק יודעים לומר שהבעיה לא אצליהם חלילה אלא בוואטסאפ..
הם לא כ"כ יודעים להסביר למה בטלפונים הישנים והקודמים אין הבעייה הזאת..
המילטון ממש נוטפים חכמה אין עליהם, הם אומרים להיכנס לאפליקציה של וואטסאפ ולהגדיר שם בסרטונים רזולוציה אוטומטית שהאפליקציה תגדיר לבד צפייה ב+HD
בעוד אצל שאר החברות כולם מגדירים רזולוציה מקסימלית..
שיטת מצליח היא השיטה שבה נוקטת כרגע המילטון..
יש לנו אחלה טלפונים ממש מדהימים, אבל לא מזהירים מראש שבטלפונים החדשים הוואטאספ פשוט לא מתפקד..
כנראה הם ממתינים לתביעה ייצוגית של עורכי דין ששוחרים לטרף, אולי דרך השפה הזאת הם יבינו..

hamma23

Member
יש באג מובנה בממשק בMIUI בטלפונים החדשים כנ"ל
המילטון וחברת שיאומי בסין מכירים כבר את הבעיה שישנה בישראל עם אפליקציית וואטסאפ..
לעשות משהו בנושא לתקן את הבאג הדבילי הזה את זה הם לא כ"כ חושבים שצריך לעשות..
הם רק יודעים לומר שהבעיה לא אצליהם חלילה אלא בוואטסאפ..
הם לא כ"כ יודעים להסביר למה בטלפונים הישנים והקודמים אין הבעייה הזאת..
המילטון ממש נוטפים חכמה אין עליהם, הם אומרים להיכנס לאפליקציה של וואטסאפ ולהגדיר שם בסרטונים רזולוציה אוטומטית שהאפליקציה תגדיר לבד צפייה ב+HD
בעוד אצל שאר החברות כולם מגדירים רזולוציה מקסימלית..
שיטת מצליח היא השיטה שבה נוקטת כרגע המילטון..
יש לנו אחלה טלפונים ממש מדהימים, אבל לא מזהירים מראש שבטלפונים החדשים הוואטאספ פשוט לא מתפקד..
כנראה הם ממתינים לתביעה ייצוגית של עורכי דין ששוחרים לטרף, אולי דרך השפה הזאת הם יבינו..
שאלה במכשיר הזה של שיאומי או בסדרה הזאת יש רדיו מובנה במפרט רשום שכן אבל החברה אומרת שאין וזה מה שמופיע באתר

שאלה במכשיר הזה של שיאומי או בסדרה הזאת יש רדיו מובנה במפרט רשום שכן אבל החברה אומרת שאין וזה מה שמופיע באתר
בכל סידרה 12 אין רדיו באף דגם..
למעט 12C או לחלופין 10C..
שאפשרי לרכוש אותם עם NFC..

12C..
128/4..
NFC..
מעבד MTK G85
מחבר מיקרו USB
מחיר 610 שקל

10C..
128/4
NFC..
מעבד סנפדראגון 680
מחבר טייפ C
מחיר 530 שקל

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
בכל סידרה 12 אין רדיו באף דגם..
למעט 12C או לחלופין 10C..
שאפשרי לרכוש אותם עם NFC..

12C..
128/4..
NFC..

10C..
128/4
NFC..

ב725 שקל אפשר לרכוש שיאומי M5S

שיאומי M5S
128/6
מעבד MTK G95
מסך +AMOLED FHD
6.43
מצלמה 64MP
צילום וידיאו 4K
IP53
שני רמקולים סטריאו
רדיו
שקע אוזניות 3.5 מ"מ
NFC
סוללה 5000
טעינה 33W
בערכת המכשיר מקבלים מטען וסיליקון

hamma23

Member
התכוונתי בדקתה ויש לי כמה אנשים מסין שאני מכיר אפילו הם לא אוהבים את שיאומי הם מעדיפים לרכוש וואי למרות שכיום המכשירים שלהם לא נמכרים אצלנו ולגבי זה שאני מקליד מהסמארטפון עוד לא התרגלתי לאותיות

למעלה