זהירות "מוקשים"

טלכספי

New member
זהירות "מוקשים"../images/Emo70.gif

לאחרונה התחלתי ללכת בשעות הערב (פעילות הנאה וספורט כאחד) וגיליתי שהמשימה כלל לא פשוטה והמסלול הוא מסלול מכשולים. אנא מכם, בעלי הכלבים, עשו את הראוי (והמוטל ע"פ חוק) ואספו את הצואה עד לפח האשפה הסמוך. תודה מראש.

gath

New member
אחד המיטרדים השכיחים ביותר

בעיית צואת הכלבים בחצר/דשא ביתנו גרמה לנו לגדר את את ביתנו ולסגור כל מעבר אפשרי לבעל חיים, אך מה הועיל הדבר? ביציאה לחנייה מידי יום סמוך לשער אחד מבני משפחתנו דורך על ה"ככי" היומי והדבר "מחרבן" לנו את כל היום! אנא בעלי כלבים יקרים, התחשבו בסביבתכם ואל תיצרו פארנויה סביבתית הכלב של מי הפעם "חירבן".

נקודה נוספת למחשבה

בנוסף למה שטל ציינה בחן רב, רציתי להוסיף שאתמול תכולת הפחים בגן השעשועים הכוללת בין השאר חיתולים על כל מה שיש בהם , היתה פזורה על הדשא והמדרכות. אני חושש שניתן ליחס את זה לבעה"ח ה"חופשיים מדי" לטעמי. נגד כלבים משוטטים יש מה לעשות ודובר על כך בעבר בהרחבה. אולם, כנגד חתולי רחוב זה בלתי אפשרי ולכן אני מציע להחליף את פחי האשפה לפחים עם מכסה ולדאוג לרוקן אותם בתדירות גבוהה יותר.

מצטרפת בחום לפניה בעניין הפחים

אחרי מספר פעמים שבהן חזרה על עצמה התופעה של אשפה מפוזרת על פני המדרכות והשבילים בגינה (שבדרך כלל קדמה לה תופעה של פחי אשפה העולים על גדותיהם), נראה לי שברק צודק, ואם אין אפשרות לרוקן את הפחים בתדירות גבוהה יותר, יש להגדיל את נפח הפחים או את מספרם.

ronpel

New member
כבר בביצוע

1. הוזמנו פחים נוספים (גם לפינות הרחוב) מדגם שמונע פיזור ע"י בע"ח 2. סוכם שמשאית הזבל שעוברת פעמיים בשבוע תרוקן גם אותם באופן קבוע. רונן

למעלה