זהירות מטען!

זהירות מטען!

לאמא שלי יש מנהג כזה,לבשל[שעל זה בנפרד יש לי המון מה לומר אבל לא לצורך זה התכנסנו פה] ולשים את מה שהיא מבשלת בקופסאות פלסטיק במקרר או במקפיא,וכדי שנזהה מה אוכלים[גם על זה יש לי המון מה לומר] היא מדביקה מדבקה עם פירוט המאכל. היום הייתי רעבה[ דבר שקורה לעיתים ] פתחתי את המקרר ועברתי על התכולה: נענע,מרק,שניצל,ו... מטען, הו זה נשמע לי טעים חשבתי לעצמי , האם זה מטען של נוקייה ,פלפון או סתם מטען אנונימי ובעודי הולכת כם הקופסא לכיוון המיקרוגל ,ופותחת אותה בדרך אני מגלה להפתעתי שיש שם סלק!!! וההמשך ברור לכם נכון? [ כאילו יש גבול למה שאני מוכנה לאכול!]

חגית02

New member
חפץ חשוד? תתקשרי מהר 100!!

בכנות, לא הבנתי נו מילא שהכיתוב לא נוגע לתוכנה הנוכחי של הקופסה (אגב, איזו אמא משקיענית יש לך!) אבל לא הבנתי למה הוא נכתב מלכתחילה. הפאשלה הנוגעת בדבר היא ששמועה על מקום בו יש מקרר עם מזון מוכן לאכילה + כיתוב על קופסתו של המזון למען הצופים בו בערגה ממש מרעיבה! כלומר, יש אצלנו אוכל במקרר, ואפילו מוכן לאכילה. ב"ה. אבל הוא לא מוכן בקופסה כך שאצטרך מחר לשטוף קופסה בשבילו ולארוז לי ארוחת צהריים להמשך היום. במידה ויהיה לי זמן לכך בבוקר כן, בהחלט הגיע הזמן ללכת לישון! משמע, המון הודעות הראויות לתגובה לא יזכו לה ממני בזמן הקרוב. סליחה מראש אם יש נפגעים בעצם לא צריך להתנצל - אתם מוזמנים לכתוב עלי תלונה!

חגית!! שבת!! אלינו, חזרת!!

אז מה סוודרית מתלוננת שאנחנו רק 8 אנשים שלא משתנים? >חגית זו לא עז!!<

חגית02

New member
../images/Emo13.gif

חגית גם לא
! אם כבר
או
או אולי, מה כדאי? ועכשיו עלי לשוב ללימוד (יש לי מבחן ביום שישי. כ"כ מטריד שאין אפילו זמן להתלונן עליו).

../images/Emo45.gif

והתלונה שלך צריכה לכלול בדיוק כמה שעות/דקות חרשת,וכמה קשה/קל המבחן הולך להיות- ואחרי כל השקלולים המתמטיים מהנתונים הנ"ל (ועוד נתונים שהעלית על דעתך) ככל שהציון המצופה ישאף יותר לאפס הרי זו תלונה משובחת!

למעלה