זהירות - סלקום!!!

red29

New member
זהירות - סלקום!!!

בתור לקוח ותיק של סלקום כשברשותי היום 4 מכשירי סלולרי שהחשבון החדשי עבורם מגיע בממוצע ל1200 ש"ח בחודש אני מזהיר אתכם מפני החברה הזו סלקום. אני באופן אישי מתכוון לעזוב את סלקום בגלל השרות הגרוע שלהם ובגלל שהם מרשים לעצמם לעשות בחשבונות ככל העולה על רוחם.... מישהו יכול להמליץ לאן לעבור? אורנג´? פלא פון?

peretzy

New member
אח שלי..קרה לי מקרה קופי כמו שלך

רק ששלי יותר גרוע כי אני התחייבי ל 8260 ב-81 שקל לחודש שזה סכום עתק!! אני הייתי בסלקום שנה וחצי לנוקיה 8260 והחשבונית שלי ,אבל אשכרה כל חשבונית הייתה מעל 800 שקל.. כשרציתי מהם כמה דברים שהם הבטיחו לי -הבנתי שהם שיקרו לי במצח נחושה אז החלטתי לעזוב את החברה הזאת כל עוד אני יכול ... למרות שחוץ מזה הייתי מזה מאוכזב מהמכשיר ומהקליטה שלהם שהיא גרועה ואני רוצה לראות אם מישהו פה יגיד לי שיש להם קליטה טובה -כי זה שקר!!! ואז החלטתי לעבור לאמיגו כמו כל שאר החברים שלי ומה אני אגיד לך ידוע לכולם מה אני חושב כרגע על אמיגו זאת החברה הכי משתלמת גם מבחינה בריאותית וגם מבחינה כלכלכית במיוחד הספיקרפון החזק שמונע ממך לקבל את הקרינה למוח אתמול קיבלתי חשבון וקיבלתי 169 ש"ח!!! כאילו הייתי לקוח של סלקום של 800 שקל! וירדתי מיותר -600 שקל! אז תעשה את השיקולים שלך ותבין.. (עליי לציין שאין לי קו בזק יוצאות ולכן כל השיחות זה רק מהפלאפון) לצומת ליבך..

wiz

New member
יש להם קליטה מצויינת

תפסיקו כבר להשמיץ סתם
למה רק בפורום הזה חייבים להיות כמה אנשים שמתנהגים כמו תינוקות, שמלכלכים על החברות הסלולריות, ורק על זאת שהם מחוברים אליה הם מגנים, כאילו שהיא זקוקה להגנה הזאת... אני עכשיו באורנג´. עברתי מסלקום, בגלל שרציתי מכשיר חדש (במקום ה-5120). לא היו לי שום בעיות קליטה כשהייתי איתם, ויש מקומות שדווקא אורנג´ לא קולטת באותה מידה כמו סלקום. צריך לעשות מזה עניין גדול
צריך ללכת וללכלך סתם על הקליטה של אורנג´
הפורום נראה כמו פרסומת גרועה לחברות השונות, כשכל אחד מנסה להוכיח כמה הרשת שלו טובה, אך זאת ע"י השמצת המתחרות. מי שדעתו לא מקובלת על האחרים מקבל תגובות די מגעילות, שלא הולמות דיון תרבותי. אני לא מבין למה זה ככה... מה שמקדם את הטכנולוגיה, ומוריד את העלויות, היא התחרות בין החברות. כדי להרוויח הן צריכות להוסיף אליהן עוד משתמשים, אבל זה לא עסק חד-צדדי, כי הצרכנים תמיד יחפשו את מה שהכי משתלם עבורם. הדבר גורם לתחרות בין החברות, ובגלל זה הן יוצאות במבצעים, מביאות מכשירים חדשים, ומוזילות את העלויות - הכל כדי להיות אטרקטיביות בעיני הקונה. אם אתם מעדיפים מונופול של חברה אחת גם בתחום הזה זאת בעיה שלכם. עד אז - תבינו שיש עוד חברות, ועוד אנשים (עם דיעות שונות) בעולם. זה באמת מוגזם לראות 20 הודעות בכל יום שכל התוכן שלהן מוקדש להשמצה של רשת זו או אחרת. wiz

idan3k

New member
א

אם אתה מאוכזב מהשירות ומזה שהם עושים בחשבון מה שהם רוצים לא הייתי עובר במקומך לפלאפון כי השירות שלהם נ-ו-ר-א-י ובקשר לחשבונות, כשאתה מדבר הרבה אתה לא שם לב למה שהם עושים בד"כ אבל במכשיר הקודם שלי, בפלאפוןכמעט ולא השתמשתי ומחשבון של 2-10 ש"ח בחודש הם הוציאו פתאום אחד של 60, לא עבר חודש והנה אני מרוצה באורנג´... בלי התחייבות, שירות מצויין מכשירים מצויינים והחשבון ממש מפורט ומובן. אני לא יכול להגיד לך בקשר לאמיגו כי אני לא מכיר את החברה, אני רק יודע שהמכשיר היחיד ששווה אצלהם זה ה-4X4 והשאר מכוערים - זה מבחינת מכשירים שירות ומחירים אין לי מושג... אני אפילו לא מכיר מישהו שיש לו אמיגו. אבל אם הבחירה היא בין אורנג´ לפלאפון אין התלבטות בכלל כי נכון לעכשיו אין דבר אחד טוב בפלאפון - יש להם רק מכשיר אחד טוב ה-SK אבל הם אמורים להוציא מכשירים טובים בזמן הקרוב (ב1 באפריל יצא SK מתקפל אמרו לי...) אבל זה לא מפצה על השירות שלהם ועל ההתחייבות ל-3 שנים. וגם GSM הוא חדיש יותר מ-CDMA אז לא הייתי חושב לחזור לפלאפון עד שהם ישדרגו ל-CDMA2000X1

castroman

New member
../images/Emo41.gif טעות....../images/Emo41.gif

רשת GSM לא מתקדמת יותר מרשת CDMA...ממה שאני יודע...

m e i r

New member
הי מה נשמע?

אז ככה: אני לא חושב שיש לסלקום בעיה כרונית של חשבוניות מוטעות (אם כי אני יכול לחשוב על בעיות אחרות- אבל לא זה הנושא). סלקום נותנת לך פירוט שיחות לבחירתך ואתה יכול לאתר תקלות ויש להניח שיזכו אותך אם טעו. יכול להיות שאין לך כוח לחפש את הדברים האלה, ולפעמים זמן=כסף. בפלאפון, למרות הסך הכול החיובי, יש, לצערי בעיות רבות במערכת הבילינג שלהם, גם לאחר שהם החליפו אותה, אולי זה ישתפר מכאן ואילך, כך הבטיחו לי, אך בחודשים האחרונים אני מקבל חיובים על מכשירים שאינם שלי ןמנגד זיכויים שלא מובנים לי. כבר לא נעים לי מהנציגים שלא יודעים איך לאכול את העניין. בorange יש, טפו טפו סדר והכול רגוע בנושא של החשבונות, ואני חושב שגם בנושאים האחרים, אבל את זה אתם כבר יודעים. לגבי אמיגו, אני לא יודע, אבל בהנחה שרוב האנשים איתם אתה מדבר אינם באמיגו, יש להניח שאם תעבור אליהם, החשבון שלך יתפח. (ואגב, קראתי בynet שיש בעיה עם החשבוניות שלהם- תריץ בynet במנוע חיפוש את המילה מירס או אמיגו וכבר תקרא את הכתבה. אבל אני לא מכיר את זה ממקור ראשון, כאמור.)

למעלה