זהירות ספויילר!!! מהמיין איבנט

james231

New member
זהירות ספויילר!!! מהמיין איבנט

אז זהו- מייקל מיזרחי בחוץ. הודח במקום החמישי לכל הרדומים- עכשיו משוחק שולחן הגמר במיין איבנט! הפייבוריט שלי מיזרחי הודח ע"י מי שעכשיו הצי'פ לידר- ג'ונתן דוהמבל המעפן והפוקסיונר שמי שזוכר העיף את מט אפלק קצת לפני שולחן הגמר בפוקס דוחה ומגעיל (זוג j מול זוג a שפגע בסטרייט מסריח!) אני איבדתי עניין לראות את זה לצערי... הינה הלינק- http://www.wsop.com/live-events.asp

shaywh

New member
טוב (ספוילר!)

הוא לא היה צריך לדחוף את הזוג שלוש הזה בתור 3bet עם ערימה אפקטיבית של בערך 36-37 מיליון. זה העיף את דוהמל בחזרה לצ'יפ ליד ואותו למשחק עם פחות מ40 בליינדים. עד אז הוא דוקא שלט בשולחן לכמה סיבובים טובים עם כל ה4בט האלה. גם אם הדילר פינק אותו וגם אם לא חבל שהוא עבר לעשות שטויות כשהוא תפס את הצ'יפ ליד. בכל מקרה בגלל שסנטי גם עף אני בעד רייסנר עכשיו. זה לא אומר שדוהמל רק פוקסיונר דוחה though... מאט אפלק היה מספיק אגרסיבי כדי שהשוואה עם JJ ועם OESD לגיבוי לא תהיה כל כך גרועה.

james231

New member
בלי שום קשר למה שכתבת- קורים שם דברים הזויים

אני לא יודע אם זה המתח או מה.. אבל ג'וזף צ'נאג פשוט יצא אדיוט ביד שדוהמבל קרע לו את התחת אחרי איזה 4 בטים הסיני הטמבל דחף אול אין פרה פלופ עם אס שבע!!!! אחרי 4 רירייזים! מה נסגר<? כמובן שלגוהמבל היה פוקט קווין וזו בעצם היד שהביאה אותו להדס אפ בצ'יפ ליד מטורף! פשוט הזוי מה שקורה שם אנשים קרועים זה רק מוכיח למה הגדולים באמת לא מגיעים כמעט אף פעם לפיינל טייבל- אלמנט המזל בטורנירים הללו פשוט אדיר!@

Kgt1

New member
לדעתי צ'ונג היה השחקן הכי טוב לאורך כל

הטורניר הזה, הצליח להתגבר על הסאק אאוט מקאנדיו ולהגיע לפיינל 3 עם הצ'יפ ליד זה לא עניין של מה בכך.. אני לא יודע מה גרם לו להתפוצץ ככה, אבל אל לנו לשכוח את אלמנט העייפות. זה היה אחד הפיינלים הכי איכותיים מבחינת רמת כלל השחקנים לדעתי בשנים האחרונות. ומי אלה הגדולים באמת לדעתך?

james231

New member
אני בטוח שלא תסכים איתי אבל...

בשבילי פוקר זה קאש ולא טורנירים.. אז את כל החמודים שדיוצאים מהאינטרנט אני באמת לא מכיר הגדולים עבורי הם שחקני ההיסטייקס האמיתיים: אייבי, דררר, אלי אלזעזרא שלנו, גלפונד, ובאמת שהיריעה קצרה מלהכיל אבל נראה לי שהבנת את הכיוון היום בשביל להגיע לפיינל טייבל במיין איבנט אתה לא בהכרח צריך להיות שחקן פוקר גדול (תראה את הסיני שעף מקום 9 חובבן לחלוטין) אבל בטוח שאתה צריך המון המון טונות של מזל לדעתי הסיכויים שווים לזכיה בלוטו (טוב קצת נסחפתי...) זה לדעתי לוקח את היופי של הפוקר ממשחק שח מט למשחק רולטה! כיף לצפות במיין איבנט אבל כל קשר בין זה לפוקר מקרי לחלוטין..אחת מכל 100 ידיים תראה שם משחק פוקר יפה טוב חפרתי בגלל שהפורום הזה מתתתת אז אולי נעיר אותו קצת בבוקר

shaywh

New member
היו 8 מקצוענים וחובבן אחד בפיינל טייבל...

זה טורניר וזה קאש, הכל כבר דוסקס ונחרש. מה לעשות ששם משחקים על 50 בליינדים. עדיין, מי ששחקן טוב באמת יהיה עם יתרון בשניהם. עובדה שאייבי הגיע לפיינל טייבל שנה שעברה ושגלפונד וקול סאות' רצו חזק השנה. גם בטופ 50 השנה נכנסו כמה משחקני האונליין הכי טובים שיש.

2המרפא

New member
אני דווקא מאוד איתך בקטע הזה

אני אישית לא יכול לראות יותר טורנירים. 1. זה משעמם רצח והדבר היחיד שזה בודק זה כמה טוב אתה רץ. 2. הרמה של הזוכים היא לרוב די מזעזעת להוציא מקרים נדירים כמו איסטגייט והאשם. אני מצטער אבל אם יצורים כמו גולד, יאנג, והצמד חמד שהגיע להאדס אפ שנה שעברה הם הזוכים הרצינים זה אומר הכל. אני באמת שלא עקבתי אחרי המיין איבנט השנה למעט ששמחתי שמזרחי הגיע לגמר כי הוא שחקן מצוין.

Kgt1

New member
אנחנו לא נחזור לדון בכמה גבוה אלמנט המזל

בטורנירים לעומת קאש וכול'ה... אבל דווקא השנה היו פה המון שחקנים באמת בפיינל, אז אין מה לזלזל. מה לעשות שעדיף לרוץ טוב מלשחק טוב. מי שמשלב בין השניים (מרסייר הוא דוגמא טובה לכך), בד"כ יעשה בוחטות כמעט טורניר אחרי טורניר.

Shaycus

New member
+1

אני איתך, יש סיבה שאני עוקב אחרי לייב ולא עוקב אחרי טורנירים

shaywh

New member
ועכשיו (ספוילר)

דוהמל לקח. אנשים עומדים לשפוט אותו עוד הרבה זמן על זה שהוא השווה הימור ענק של אפלק עם JJ ב4בט פוט. מהצד השני, האנשים האלה שתמיד יתנו לאפלק קרדיט על יד שמביסה אותם כשהוא דוחף בטורן הם מה שאפלק מתפרנס ממנו. חוץ מזה שעם 9M$ בחשבון דוהמל כנראה לא יסתכל לכיוון שלהם עכשיו.

Harleydude

New member
ההשוואה שלו הייתה מעבר לנוראית

אפלק בחיים לא מבלף שם, בטח ובטח שלא בסיטואציה הזאת עד כמה שהם ישבו עמוק, אפילו דוהמל ידע שהוא מפסיד כשהוא השווה וחשב שלאפלק יש סט.. אבל יאללה זה פוקר, GG דוהמל

FrecCo

Active member
../images/Emo45.gif

מעבר לזה היה פיינל טייבל הזוי, שלא נדבר על הבורדים הפסיכיים לחלוטין שהדיחו את דולן וג'רוויס (נדמה לי, אחד מהם היה פול על פול של מזרחי והשני היה ראנר ראנר לסטרייט נגד טריפס בפלופ) צ'ונג בדחיפה דבילית לחלוטין כשהמקום שלו בהדס אפ מובטח, גם את ההשוואה של דוהמל בכלל לא אהבתי (כאילו בחייאת, אם אחרי 5בט כזה בשלושה האחרונים כששניכם צ'יפ לידרס אתה לא שם אותו על קינגים או אסים לא יודע מתי כן...אבל אני לא יכול לצפות משחקן שלא זרק ג'קים כשהוא בוודאות מאחור שיזרוק מלכות) רייסנר שהיה הפייבוריט שלי היה טייט בצורה די מוגזמת, אם המטרה שלו הייתה להגיע כמה שיותר עמוק בפיינל טייבל מבלי לנצח אז הוא שיחק מצוין אני מניח. מזרחי בביש מזל שלמעשה רק הגיע לו אחרי שהוא ראה איזה 10 ידיים רצוף "בהתנדבות". בדיוק הייתה הפסקה והיה אפשר לחשוב שהוא יקח נשימה עמוקה ויתחיל לשחק רק מפלצות ואז ביד הראשונה הוא דחף עם 8Q... הפיינל טייבל מוריד אנשים מהפסים מה אפשר להגיד. שנה הבאה אני ואייבי הדס אפ.

shaywh

New member
ההשוואה הייתה מצויינת

אם אתה דוהמל אז כששחקן סופר אגרסיבי (וכנראה יותר טוב ממך) לוקח כמה דקות לחשוב ואז הולך אול אין אתה יכול להיות בטוח שהמלכות שלך טובות. המצב בהשוואה הוא שהסיכוי שלו לקחת את התואר עולה מנניח 40% לאיזה 60%. אבל מזרחי באמת פספס שם. זאת הייתה הפעם השנייה שמישהו השלים מהסמול ובפעם הראשונה זה היה עם QQ ככה שלדחוף TP קיקר חלש זה אולי לא במקום. אבל בראיון שלו אחר כך הוא לא נראה כאילו שהוא התחרט. דוקא הזוג 3 הייתה היד שהורידה אותו מהצ'יפ ליד ואולי בדיעבד הוא לא היה דוחף שם. למרות שניצחון ביד הזאת והוא היה מחזיק חצי מהצ'יפים אצלו אז לך תדע...

FrecCo

Active member
אם הזמן שהוא חשב זה הטל שלך

אז סבבה, כשראיתי את זה בבלוג אונליין לא ידעתי כמה זמן לקח לו, אבל בלי טל כזה זה קיפול קל מאוד לדעתי. למה לעזאזל לסכן את כל הצ'יפים שלך פרה-פלופ עם יד שכל הסימנים מצביעים שהיא נחותה כשהמקום שלך בהדס אפ כמעט בטוח. ב-95 אחוז מהמקרים המלכות שלו מפסידות (ועובדה שאף אחד לא היה ציפה מצ'ונג לעשות את המהלך הדבילי הזה עם משהו שהוא לא אסים/קינגים, זה גם מה ששחקן טוב צריך לחשוב במקום של דוהמל. לא כשאתה *ככה* קרוב להדס אפ ויכול להפסיד הכל ביד הזאת).

shaywh

New member
אבל...

בשלב הזה הוא יודע לא רע בכלל איך צ'ונג משחק. הוא כבר צבר ניסיון מולו. עוד לפני זה היה לו את התוכניות מESPN לעבור עליהן ויותר מזה, צ'ונג שחקן שמרויח הרבה אונליין והוא היה יכול לצפות בו שם. אפשר לחפש את subiime בשארקסקופ כדי לראות את הנתונים שלו אם בא לך. ובכל מקרה, מי שהגיע לשלב הזה זה האנשים שאין להם בעיה לשים הכל בפנים כשזאת נראית להם ההחלטה הנכונה. דוהמל משחק כדי לנצח את הטורניר, לא כדי להבטיח לעצמו מקום בהדס אפ בזה שהוא יחכה שצ'ונג ידיח את רייסנר וישחק מולו עם יתרון באגרסיביות ובצ'יפים.

shaywh

New member
למה לא?

שחקן לאגרסיבי שמתקדם במיין לא עושה את זה בלי לדחוף את הערימה שלו. כל הקטע הזה של 'בחיים לא מבלף' תופס הרבה פחות ברמות גבוהות של פוקר, כל עוד נשארים ברמות ה3בט 4בט (כשפאראז ג'קה קיפל גם 6בט בלוף איפשהו במיין) ואחרי שראיתי את התגובה של דוהמל על היד הבנתי שאפלק בטח לא עשה מהלכים כאלה בפעם הראשונה ביד הזאת. מהרגע שנראה לדוהמל שהוא משחק את היד שלו פייס אפ מול אפלק בכלל הוא צריך לשקול את האופציה של בלוף. עובדה שצ'ונג לא היה מסוגל לזרוק את הAx מאוחר יותר...

talhorm

New member
דוהאמל שחקן ענק. שלט בשולחן האחרון לדעתי

אבל גם אני עדיין בהלם מההדחה של אפלק ומהשוואה הכי הזוייה והכי גרועה שראיתי אולי בתולדות הWSOP בהתחשב לנסיבות והמצב, והסכום, והידיעה שאין מצב שאתה מוביל בטרן אבל לא צריך לקחת את זה מהדוהאמל שחקן גדול... שיחק כמעט כל יד בפיינל בצורה ממש טובה, חוץ מה4-6 מול צ'ונג, הA7 נגד QQ היה מושלם אך קצת מסוכן ואני במקום דוהאמל כבר ב4-5 בט אני לא זוכר כבר כמה זה היה, הייתי דוחף... אבל הוא שיחק על הדינמיקה של "אני בלוף נטו, אבל שנינו לא רוצים לעוף לפני רייסנר, אז זה מלחמת רצונות" ככה לפחות ג'וזף צונג' חשב....+הוא היה נראה סחוט מעייפות כבר

למעלה