זהירות!!! קני צבים? במרכז מירב !!!

arnonke

New member
זהירות!!! קני צבים? במרכז מירב !!!

אתמול במהלך רכיבה במרכז מרב נתקלתי בחפירות מוזרות בקרקע, מבט מקרוב חסף אותי לגיבוב של ביצים מאורכות בצבע לבן עם נקודות חומות. להערכתי מבובר בקן של צב יבשה מצוי אבל אם למישהו יש נה הבחנה אחרת אשמח להחכים. בכל אופן בגלל שלא היתה לי מצלמה ובגלל שבמילא התכוונתי לחזור למקום למחרת עם קבוצה שאני מדריך באיזור אז הסתפקתי בסימון המקום ע"י ארבע מקלות וסרט סימון אדום. להפתעתי כשחזרתי היום למקום הקן היה מכוסה כולו באדמה חפורה ועוד גיליתי חפירות נוספות באזור. מקום הקן נמצא בסוף הסינג המסומן בסמ"ש אדום ליד נק' ההתחברות עם הכחול ממש מתחת עץ הזית שלידו נמצא הסלע שכולנו אוהבים לקפוץ ממנו (הסלע המצולם בתמונה). אז כל מי שמתכנן קפיצות וסינגולים באזור סימו לב לא לקפוץ לתוך קינים של צבים. מספיק יש להם את הבית על הגב הם לא צריכים את האופניים על הראש. ואם מישהו מתכוון לרכב לשם בקרוב הצבים מאוד יעריכו את זה שנסמן את אזור הקינון באופן יותר בולט, כרגע הסימון מסמן רק קן אחד (זה שראיתי את הביצים שלו). בקיצור שימרו על הביצים באשר הן

Eyal Hershtik

New member
בשביל הקפצה צריך

לרשום כמה מילים בגוף ההודעה אז הנה מחחווה קטנה לצבים

alonaski

New member
ארנונק'ה!!!!!..............

אתה מלאך!!!!
(=האייקון הכי דומה למלאך שמצאתי...
) הלוואי וירבו עוד כמוך!!!
(קפץ?...
)

arnonke

New member
איך אתם מצליחים להכניס איקונים?

אני כל זמן מנסה ורק יולא לי מין כתוב לא ברור בתוך סוגריים מרובעות למשל - |חתו - הו הסימון לאיקון של חתול הבודעות שלי. מה הענינים פו לכל הרוחות ותודה על המומיה אלונה, זה כמו מלאך רק הפוך! בכל מקרה זהירות על הביצים (צבים, בצים, ...

Mנטה

New member
פשוט מאוד

כשאתה כותב את ההודעה, זה נראה כך: | תמנון| וכשאתה שולח זה הופך לציור:
.

alonaski

New member
מה פתאום!! מנטה, למה את "עובדת

עליו"?!... ארנון - אתה פשוט צריך להתכוון לאייקונים האלה! כשאתה רושם הודעה ורוצה להכניס אייקון של שמח, עצוב, מאוהב, עצבני, מזלזל, ירוק מקנאה, מבולבל וכד'... אתה צריך פשוט לעשות את הפרצוף הזה מול המסך! בדיוק בסוף השורה שאתה רוצה שתכנס! הנה - תראה אותי: אני מחזיקה פה ליד המחשב בנדנה אדומה וכל פעם שאני רוצה להכניס אייקון בנדנה אדומה - אני מיד מסדרת אותה על הראש:
כשאני רוצה לשלוח חיבוק למישהו - אני פשוט פורשת ידיים לרווחה מול המסך, הנה כך:
כשאני צריכה כלב - אני מרימה את קופי שלי מול המסך ואז יוצא ----->>>
(ראה בתמונה המצורפת). כשאני רוצה
- אני מניחה ספל עם יין על החלון ואז הוא מגיע....
וכשאני רוצה |בלונדינית| ------>>> אני מרימה טלפון לגדי! והוא שולח לי תמונה שלו!...

אני מבקש לא לפגוע באיזורים רגישים

אז התפרעתי קצת אז בשביל זה צריך לשלוח אלי כל מיני ברנשים כמו ארנון? וחוץ מזה כבר אין לי בלונד - השארתי אותו אצל הספרית... גדי

arnonke

New member
אה.. תראי איך יצאה לך הבלונדינית

זאת בדיוק הבעיה כמו הבלונדית המסוגרת שלך כך יוצאים לי כל האיקונים אולי זה בגלל שאני לא יודע להביע רגשות? בכל מקרה אם גדי שולח לך בלונדיות אז שישלח גם לי אחת

alonaski

New member
טוב זה כי... גדי לא ענה כשהתקשרתי

אליו - ענתה המזכירה בנייד שלו והיא בכלל לא בלונדינית (ברונטית!
) אלא סתם עם חזה גדול...
וברצינות עכשיו: האייקונים צרכים מרווח של תו אחד לפחות לפניהם ואחריהם. ככה שאם תרצה להכניס אייקון של
הוא לא יצא! אבל אם תתן לו מרווח
הוא יצא וגם ינבח! (אה! חרוז-תפוז!
) נסה עכשיו!
(-זוכר את המורה לאנגלית מהטלביזיה החינוכית "אנגלית לכיתות ה'" שהיתה אומרת לנו דרך המסך להגות מילה מסויימת ואחרי זה אומרת לנו: TRY IT! ואנחנו כמו בבונים במקהלה היינו עונים לה בהתלהבות! ומתלהבים שהיא מגיבה לנו חזרה כאילו שמעה אותנו...
זוכר??? זוכר???... )

למעלה