זהירות
ממכר

so be it

New member
זהירות ../images/Emo70.gif ממכר ../images/Emo190.gif ../images/Emo54.gif

נראה אתכם חנונים (שאוהבים ומבינים באמת במוזיקה) בבקשה לסמן תשובות בספוילר! אני עובדת על זה כבר איזה חצי שעה ומצאתי בקושי עשרים ומשהו יש לי עוד כמה ניחושים אבל זה לא שווה..... בהצלחה שלכם, |מיאו|

ספוילר?

50Cent Agent Orange Alice In Chains Black Flag Blur Deep Purple Eminem Gorillaz Green Day Guns & Roses Kiss Matchbox Twenty Prince Queen Radiohead Rat RHCP Rolling Stones Smashing Pumpkins Spoon The Eagles The Pixies U2 White Stripes

דיידי

New member
../images/Emo58.gif

pet shop מנקיס ביץ' בויז איגלס רד הוט צ'ילי פפרס eales led zepplin

Greebo

New member
אוי מוכר ^^

יש איזה 120 או משהו להקות בדבר הזה...יש גם כמה דברים שיכולים לומר כמה דברים אחרים... בלט בכל מיקרה אלו הלהקות שמצאתי (בעברית...תהרגו אותי אני עצלן) אלו שמסומנות בסימן שאלה הן האלו שאני לא ממש בטוח לגביהן : סמאשינג פאמפקינז אליס אין צ'יינז רולינג סטונס פטשופ בוייז גארבג' ביץ' בוייז גאנז אנד ראוזז דה איגלס רדיו הד איירון מיידן לד זפלין סקס פיסטולס גורילז 50 סנט קווין דיפ פרפל בלר ווייט סטרייפס קינג קרימזון (או שזה פרינס? שניהם?) רד הוט צ'ילי פפרס קיס גרין דיי? U2 ניין אינץ' ניילז קורן הדלתות ?^^cream הפיקסיז מאנקיז פוליס אמינם (דה פאק?Oם) רוב זומבי? האמרפול (?...אני בספק רב האמתי להקה אחלה אבל..) אנטי-פלאג? פינק? קאונטינג קרווז?

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo58.gif

מצאתי כרגע גרין דיי :S ופיפטי סנט אבל חוץ מזה לא מצאתי כלום =.= טוב אני לא אשקר, אין לי באמת כוח עכשיו לחפש =.=

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifאהההה אני יודעת!|ספויל

האבנים המתגלגלות (ואני לא בטוחה, אבל כמעט כמעט כמעט).

למעלה