סליחה לא רציתי לקטול
פשוט מאז שאני פיצקית יש לי את הרעיון של הסמל,ואני מבינה אותו מפה לשם ,ככה שגם מאד קשה לי להסביר,אבל עכשו בזמן האחרון,הרעיון התפתח לי,ואצלי הוא כמו חול,אז אני מסבירה אותו גרוע. הסמל הוא דברקטן,אבל שמבינים אותו זה מראה משהו על ההסתכלות של בני אדם על המציאות . מה שהיה אתמול בשבילך סתם תחנת אוטובוס,סמל למיקום,יהפוך עם השנים לדבר הכי מעצבן כול בוקר שאת עצבנית קמה לעבודה את שם,אחרי שפיטרו אותך היית שם,פעם זה היה סמל נטול רגש ,עכשו זה המקום ההוא. האדם לא אדיש ,הוא מפתח רגשות,אפילו לדגל,דגל הוא סתם כמה קווים מקושקשים,אבל יש אנשים שיבכו אם יסרפו להם תדגל,יש אנשים שסורפים דגל,הסמלים שהיו סתם רק חובה {מה מדינה בלי דגל} מקבלים רגשות ,הם הופכים יותר חשובים ונוגעים ממה שפעם הם סמלו.{הדגל הוא דוגמא גרוע אבל להמחיש} פעם ליצן היה מביא חיוך אמיתי היום הוא רק סמל,לא כול הליצנים מביאים סמל. פעם השמש כמה היא מסתובבת היה רק סמל ילדים עבד שהיה להם מספיק כוח להכנס לשדה של אבא,היום אם השמש לא תסתובב 365 ימים כפול 14 אז אסור לעבוד,גם אם זה רק יום. הסמל הוא משהו שולי מפחיד קצת,יכול לעזור בחיזוי. הרעיון החשוב בסמל הוא ..... אתם צרכים לגלות לבד אם אני אגיד,אני אהרוס לכם את הכיף של לגלות ולהבין,ואת הסיכוי להאמין במה שתבינו.