זהירות!

Nightwish-boy

New member
זהירות!

צמחונים וטבעונים יקרים, תראו מה מצאתי באתר של MIOK. זה רק מראה כמה צריך להיזהר עם האיזון בתזונה. שלכם
דור

Nightwish-boy

New member
טוב נו, אני יודע שאם נחפש טוב...

בטוח נמצא את מקדונסאקס או חברים נחמדים אחרים שלהם שרוצים לגרום לנו לצרוך יותר בשר ברשימת המממנים למחקר, אבל בכל זאת, האתר הוא אתר רפואי, ככה שבסיס כלשהו יש. אז פשוט לאזן ולא להיכנס לדיכאון (זה הצחיק גם אותי, זה כבר באמת נראה שטויות. עוד מעט הם יאמרו שצמחונים גם עלולים לסבול מסכיזופרניה, אלצהיימר, פרקינסון ואימפוטנציה כרונית...) ו... להוכיח להם שהם מדברים שטויות
. שלכם
דור

diday

Member
אתר רפואי??? הצחקת אותי!!!

אז מה אם אחת מקופות החולים עושה את האתר. זה עדיין לא עושה אותו אתר רפואי. את השטויות שהסבת את תשומת ליבנו אליהם לא כתב חוקר או רופא אלא איזה עתונאי אינטרנט. אם זה אתר רפואי אז העתונות היומית בארץ היא עתונות מדעית (קיים מדי פעם נספח מדע, לא?), מתמחה במדעי הרוח (יש כל שבוע נספח ספרות) וכו´ וכו´ וכו,. הסקת המסקנות בכתבה שציינת, ובאמת לא צריך מלהתיחס לזה יותר מלכתבת עתון יומי, מזכירה את הנסוי המפורסם בזבוב שתלשו את רגליו אחת אחת ובדקו לאחר כל תלישה האם הוא נענה לפקודה "קפוץ". לאחר תלישת הכנפיים וכל הרגליים הזבוב לא היה בר תנועה. מסקנה: "זבוב ללא רגלים וללא כנפיים, לא שומע". (לנטע, זהירות! הספור אם הזבוב זו בדיחה מאוד ישנה) ---- אני מקוה שכשאתה קורא עתונים אתה מודע לרמה הנמוכה של הכתיבה, לשטחיות של הידע. הדוגמה של העתונאי הכלכלן ללא כל הבנה מטמטית - שמספר על השקעה לא מוצלחת של 1000שח שהותירה 200שח בלבד. ומסביר לנו מבלי להניד עפעף ומבלי להתבלבל שהיה כאן הפסד של 500% ולא של 80%. - היא דוגמה יום יומית. חשוב על כך שבעיתון אינטרנט זה דומה אבל בדרך כלל הרבה יותר גרוע.

נו באמת

הם בעצמם כתבו שם שהם כללו במחקר "חצי צמחונים", כלומר כאלה שאוכלים רק עוף ודגים (והם בכלל לא צמחונים בעיניי). שימו לה שעוף ודגים הם סוגי הבשר הפחות משמינים. אם מצרפים את זה לזה שהרבה אנשים עם הפרעות אכילה משתמשים בצמחונות כאחד התירוצים לא לאכול בשר, לא מסיבות אידיאולוגיות אלא כי הם מפחדים להשמין, אפשר להבין למה התקבלו נתונים כאלו. אני חושבת שחלק גדול מהמשתתפים במחקר פשוט פיתחו הפרעות אכילה ולכן הפכו לצמחונים, ולא להיפך.

למעלה