|זהירסופ"ש הגיע. איך היה השבוע שעבר טוב? רע? לא נורא?
B Breaking Wave New member 30/9/05 #2 לקום לרעש שיפוצים מחרידים זה לא כיף. לקום לרעש אח מטומטם ומפגר זה לא כיף. לא נורא "ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי מחר יהיה יותר טוב, בשבילי".
לקום לרעש שיפוצים מחרידים זה לא כיף. לקום לרעש אח מטומטם ומפגר זה לא כיף. לא נורא "ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי מחר יהיה יותר טוב, בשבילי".
י יעל עיני New member 30/9/05 #3 מה, עדיין משפצים אצלך?../images/Emo2.gif ואני חשבתי שאת כבר אחרי זה...
B Breaking Wave New member 1/10/05 #4 גם אני חשבתי! אבל אבא נורא פחדן ומתחזק את כל הבית מחדש כדי שחס וחלילה זה לא יקרה שוב חחח כל הבית שלנו מלא נטפים!! (הדברים האלה שמכבים איתם)
גם אני חשבתי! אבל אבא נורא פחדן ומתחזק את כל הבית מחדש כדי שחס וחלילה זה לא יקרה שוב חחח כל הבית שלנו מלא נטפים!! (הדברים האלה שמכבים איתם)
T the Girl of Love New member 1/10/05 #5 ../images/Emo101.gifסופשבוע לא טוב.../images/Emo101.gif אני חולה,וזה ממש מעצבן. מצד אחד זה טוב,כי אני חולה בדיוק בתקופה של חופש..,ככה שאני לא אפסיד בית ספר. מצד שני זה לא טוב,כי זה חופש.. חוץ מזה,השבוע היה דווקא נחמד..
../images/Emo101.gifסופשבוע לא טוב.../images/Emo101.gif אני חולה,וזה ממש מעצבן. מצד אחד זה טוב,כי אני חולה בדיוק בתקופה של חופש..,ככה שאני לא אפסיד בית ספר. מצד שני זה לא טוב,כי זה חופש.. חוץ מזה,השבוע היה דווקא נחמד..
י יעל עיני New member 1/10/05 #6 אנחנו תמיד חולים דווקא בחופש ../images/Emo8.gif זה גם משהו שלומדים בפסיכולוגיה...